The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2011, 23:29
a tu taka ciekawostka na przekór innym

http://www.wisla.krakow.pl/pl/sondy/...svetan_genkov_
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 11.05.2011, 23:34
pierdek18 napisał(a):Wyświetl post
a tu taka ciekawostka na przekór innym

http://www.wisla.krakow.pl/pl/sondy/...svetan_genkov_
hehe natomiast w C+ dalej zachwycają się Hubnikiem, który strzelił chyba 1,5 bramki (bo samobój Sadloka też mu na siłę wliczali), a Genkova nikt nie pochwalił.

KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 11.05.2011, 23:41
Wiem że co poniektórych rozsada to co się działo dziś na trybunach ( mnie też) ale tu jest temat piłkarski.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.05.2011 o godz. 23:44.
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2011, 23:46
Carrot napisał(a):Wyświetl post
hehe natomiast w C+ dalej zachwycają się Hubnikiem, który strzelił chyba 1,5 bramki (bo samobój Sadloka też mu na siłę wliczali), a Genkova nikt nie pochwalił.
oj mylisz się. W Lidze + Extra wychwalali Genkova, mówili, że miał być następcą Brożka, a już go przebił pod względem jednej statystyki -> Brożek nigdy nie zdobył bramek w 5 kolejnych występach, a Genkov ustrzelił ich 6 bramek w 5 kolejnych swoich meczach. Do tego powiedzieli, że akcja na 3 pkt była " w stylu Pawła"

Wilk z Sobolem dzisiaj rządzili. Nie spodziewałem się po naszym kapitanie takich technicznych zagrań. Z dnia na dzień robi się coraz lepszy pod tym względem! Szkoda, że też z dnia na dzień ma słabszą kondycję...

Wilk musi się jeszcze nauczyć rozgrywania i grania pod presją. Wtedy będzie idealnym następcą Sobola.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.05.2011, 23:47
Carrot napisał(a):Wyświetl post
"ekspert" Przytuła piał z radosci nad Genkovem wiec nie jest tak zle
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Wujekm
Member

Od: 04.2008

Stary 11.05.2011, 23:47
Gratulacje dla zespołu Atmosfera na stadionie taka sobie Wracam dalej opijać zwycięstwo
UBUNTU
linux for human beings
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.05.2011, 23:51
Idźcie spać - dobrze radzę.

I tak wszystkie posty nie dotyczące samego meczu (aspektów stricte sportowych) zostaną skasowane.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.05.2011, 23:53
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Do tego spadek Cracovii i Arki

Może sobie Lecha wezmą ze sobą.
Co tak sam zostanie ?
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2011, 23:58
Czy wy też uważacie, że Genkov byłby lepszy, gdyby czasem próbował grać, a nie" kłaść się", gdy tylko poczuje rękę przeciwnika na swoim ciele w polu karnym? Jak wykazały powtórki karnego w 1 połowie nie było... a mógł do piłki raczej dojść, bo miał ją prawie przy nodze...
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.05.2011, 00:04
W końcu udało się pokonać Amicę. Czuję, że Wisła Maskanta będzie naprawdę solidną drużyną.

PS.Szkoda, że kibice na innych stadionach potrafią się zorganizować i w całości opuścić stadion a u nas jeszcze robią z tego wielki problem.
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.05.2011, 00:07
Dopiero dotarłem z meczu Trzeba było wypić piwko lub dwa za zwycięstwo. Myśle że wynik jak najbardziej zasłużony. Nawet można powiedzieć że to najniższy wymiar kary Ciekaw byłem tej sytuacji z karnym w pierwszej połowie. Z trybun wyglądało to na karnego. Z powtórek mówicie że nie było. Mistrzostwo w niedziele innej opcji nie widzę. Co do atmosfery na trybunach. Mam nadzieje że nigdy więcej takiego meczu już nie będzie. Dziękuje dobranoc

MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.05.2011, 00:14
A moj Sasiad celowo [przez duze S}plakal dzis ze Arka przegrala a Cracovia znowu psim swedem sie uchowa"A moze nie
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2011, 00:26
zdzichu411 napisał(a):Wyświetl post
Co do meczu, na wielką pochwałe zasługuje Czarek Wilk, zagrał fenomenalnie. Nie chodzi o bramkę, ale zanim ona padła, niesamowicie czyścił w środku pola oby tak było zawsze. Lech za to nie pokazał nic, ten ich trener to faktycznie cudak.
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Wilk - 9. Świetny występ, szczególnie w europejskich pucharach powinniśmy grać z tą dwójką defensywnych pomocników. No i brawa za asystę.
Bardzo cieszę się , że coraz więcej osób dostrzega ogrom pracy jaki wykonuje w tym zespole Czarek Wilk. Jest to o tyle niewdzięczne , że tego tak nie widać jak przepięknych zwodów Moara czy bramek Genkova. Czarek w obecnej formie jest wręcz skarbem tej drużyny i gdyby go nie było, a grałby na przykład taki Irsak to obstawiam , ze mielibyśmy ze 2-3 groźne sytuacje pod naszą bramką, a pożytku w ofensywie z Tomasa niewielkiego.
Brawo dla trenera , że w końcu dostrzega to o czym trąbiło sporo osób na forum, Sobol - Wilk to przy naszej dość niepewnej obronie jedyna szansa na zatrzymanie rywala.
Odnośnie spraw kibicowskich, to wolałbym nie poruszać tych kwestii, ale uważam , ze zabrakło komunikacji. Powinniśmy się szanować, bez względu na zajmowany sektor!
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.05.2011, 00:26
Pisałem wcześniej, ale mój post zaginął.

Tylko jedno pytanko, może ktoś powiedzieć o co chodzi z tym zagraniem Cikosa ala Zidane? Przegapiłem ten fragment meczu, a ciekaw jestem
What's new?

zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.05.2011, 00:31
taka ruleta Zidana niegdyś słynna, trochę przypadkowa ;]
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2011, 00:35
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post

Tylko jedno pytanko, może ktoś powiedzieć o co chodzi z tym zagraniem Cikosa ala Zidane? Przegapiłem ten fragment meczu, a ciekaw jestem

pewnie chodzi o to uderzenie z główki a'la Zidane
a tak poważnie, to przy bocznej linii stał tyłem do bramki i miał przy sobie 2 Lechitów. Przyjął piłkę i obrócił sie z nią przodem, podając sobie piłkę pod nogami. Ograł przy tym piłkarzy Lecha.
Właśnie lecie powtórka na Canal plus sport2, a wydaje mi sie ze to było w 2-giej połowie, wiec może zdążysz zobaczyć

nie ma to jak wyjaśnienie przez faceta
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 12.05.2011 o godz. 00:40.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.05.2011, 00:36
Erik biegł po linii, miał przed sobą rywala, zatrzymał piłkę, zrobił obrót bez piłki, z tyłu nadbiegał rywal i nie pozostało nic jak zrobić ruletkę udało mu się jeszcze podać do Kirma, który wrzucił w pole karne
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.05.2011, 00:40
Heh, ale jak to opisać?

No dobra spróbuję, najpierw minął 1 z Lechitów zatrzymując piłkę w pełnym a biegu a potem zrobił tzw 'zwód zidane'a' czyli (tu właśnie mam problem) jedna noga na piłkę, idziesz w powietrze, drugą nogą 'łapiesz' piłkę (podeszwą) i ją ciągniesz za siebie. Dość popularny zwód podwórkowy. Taki efektowny obrót ;>

Edit : Zdzichu ja tam przypadku nie widziałem, to była czysta premedytacja imo ;]
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 12.05.2011, 00:43
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post

http://youtu.be/C2aSe2qbb64

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów