The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki
Zwycięstwo Wisły Kraków 164 84,97%
Remis 20 10,36%
Zwycięstwo Jagielloni Białystok 9 4,66%
Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2011, 07:34
Nieważne jak, ale ten mecz trzeba wygrać, tak samo jak następny. Coraz bardziej obawiam się meczu ze Śląskiem...
Odpowiedz cytując
GAMBOS
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.04.2011, 10:39
DrunkenBear napisał(a):Wyświetl post
Nieważne jak, ale ten mecz trzeba wygrać, tak samo jak następny. Coraz bardziej obawiam się meczu ze Śląskiem...
Szczególnie ze to mecz wyjazdowy
a jutro tylko wygrana
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 02.04.2011, 11:38
Tylko wygrana. Jaga nie jest już taka silna jak na jesieni, my z kolei na pewno nie jesteśmy gorsi niż byliśmy jesienią (mimo ostatnich 2 słabych meczy w naszym wykonaniu). Do tego gramy u siebie!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.04.2011, 13:15
Jazon napisał(a):Wyświetl post
Tylko wygrana. Jaga nie jest już taka silna jak na jesieni, my z kolei na pewno nie jesteśmy gorsi niż byliśmy jesienią (mimo ostatnich 2 słabych meczy w naszym wykonaniu). Do tego gramy u siebie!
Własnie dlatego, ze nie graja tak jak wiosna a mecz jest w Krakowie to nie ma innej opcji jak tylko i wylacznie nasza wygrana. Dodatkowo Jaga odkad awansowała do ekstraklasy nie wygrała w Krakowie ani razu strzelajac tylko jednego gola.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 02.04.2011, 13:40
Biore na ten mecz mojego staruszka, ktory ogolnie pilka sie nie interesuje (przestal w 68 jak sam mowi o ile pamieta wygral wtedy Ruch) ale dal sie namowic wiec byloby milo ze storny zawodnikow jakby cos pozytywnego jutro zaprezentowali.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.04.2011, 15:39
mogliby juz caly stadion otworzyc...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.04.2011, 17:11
Wszyscy grają dla nas. Ruch Chorzów wygrywa z Legią 3;2. Jak w tym sezonie nie będzie mistrza, to nie wiem kiedy
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.04.2011, 17:21
Wygramy wszystko do końca- będzie mistrz proste. Na innych nie patrzmy.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.04.2011, 17:21
jutro musimy wygrać.. zwycięstwo spowoduje, że będzimy mieć aż 8 pkt na Jagiellonią! czyli będziemy mogli przegrać nawet 3 razy w ciągu 10 meczów, bo Jaga raczej wszystkiego do końca nie wygra.. tak, więc jutro możemy zrobić milowy krok w kierunku mistrzostwa.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 02.04.2011, 17:23
Cytat:
.. tak, więc jutro możemy zrobić milowy krok w kierunku mistrzostwa.
Za Skorży gdybyśmy grali to obstawiałbym, ze stracimy pkt, te jego "liga będzie ciekawsza". Maaskant pokieruj naszych do kolejnej wygranej, błagam
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 02.04.2011, 17:43
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Biore na ten mecz mojego staruszka, ktory ogolnie pilka sie nie interesuje (przestal w 68 jak sam mowi o ile pamieta wygral wtedy Ruch) ale dal sie namowic wiec byloby milo ze storny zawodnikow jakby cos pozytywnego jutro zaprezentowali.
Historia lubi się powtarzać ,dzisiaj Ruch sprawił nam wielką niespodziankę , jak jutro wygramy ,Mistrza będziemy świętować na derbach
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Od: 07.2008

Stary 02.04.2011, 18:04
Witam . Czy wie ktos czy zostaly jakies bilety na jutro jesli tak to ile Jestem z wawy to sie nie orientuje a sekretariat jest dzis nieczynny... Wie ktoś
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.04.2011, 18:06
Oj stresowy będzie jutro mecz.
Wygrywamy , łapiemy wiatr w żagle , odskakujemy na 8 pkt.
W przypadku innego wyniku niż zwycięstwo , będzie żal niesamowity nie wykorzystania takiej okazji jaką nam sprawiły pozostałe drużyny z czołówki.
Mam nadzieję , że piłkarze zmobilizują się na 1906 % , bo umiejętności mają zdecydowanie przewyższające Jage.
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.04.2011, 18:11
Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
Witam . Czy wie ktos czy zostaly jakies bilety na jutro jesli tak to ile Jestem z wawy to sie nie orientuje a sekretariat jest dzis nieczynny... Wie ktoś

Nigdzie nie było infa, że się skończyły. A info ile ich zostało pewnie będzie dzisiaj wieczorem.
1500 było przed dzisiejszym dniem.
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Stary 02.04.2011, 18:18
a żeby kupić bilet nie trzeba miec karty kibica tak wystarzcy jakis dokument tozsamosci tak no i kasa ozcywiscie
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.04.2011, 18:24
nie trzeba mieć KK żeby kupic
Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

Stary 02.04.2011, 18:25
A mi się marzy taka tabela na koniec:
1 Wisła
2-3 Lechia - Śląsk (do uzgodnienia )
4-16 cała reszta

ale żeby tak był to trzeba jutro wygrać ,nie powtarzajmy błędów z Bytomia
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.04.2011, 18:27
Mam nadzieje, że nasz gwiazdki znając wyniki nie przejdą obok meczu.
Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2011, 19:18
Nie maja prawa zlekcewazyc, Jaga to ciagle 2 druzyna tabeli, jak przegramy na nic sie nie zda to, ze reszta tez przegrala.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2011, 19:22
Zotek napisał(a):Wyświetl post
Nie maja prawa zlekcewazyc, Jaga to ciagle 2 druzyna tabeli, jak przegramy na nic sie nie zda to, ze reszta tez przegrala.
Zlekcewazyc na pewno nie zlekcewazą - co jak co ale w meczach z mocnymi druzynami idzie nam dobrze (nie wliczam meczu z Amicą 1-4 bo komunikacja wtedy była słaba). O to jak dla mnie to martwic sie nie musimy
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.04.2011, 19:36
Kurna rywale torują nam swoja postawą i zenującą grą Mistrzostwo

jakies kuriozum ,ale to juz nie nasz klopot

w tym konteksie jutrzejsze 3 pkt sa niesamowicie wazne

oj bedzie stresik wszytscy na stadion!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.04.2011, 20:03
Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
Wg oficjalnej wczoraj wieczorem było ok 1500
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_czeka_na_was
W piątek poszło ok 800 szt. bo jak sie wybierałem po bilety to było jeszcze 2300. W piątek na bieżąco to aktualizowali na oficjalnej. Nie wiem jak dzisiaj.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.04.2011, 20:06
Zawsze zostają bilety. Może nawet na G kupisz (jakieś zwroty). Tylko zamiast dopytywać w internecie to już jutro z samego rana wyruszyć do Strefy Kibica, która otwarta będzie od godziny 9:00.
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Stary 02.04.2011, 20:58
i co myslicze ze jezscze sa bilety bo nie ma zadnej notki na stronie Wisły ani nic ... bo nie wiem czy jechac ( wawa) ... bilety bd jeszcze jutro gdzies ok 10.30
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.04.2011, 21:00
na pewno będą.. spokojnie.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 02.04.2011, 23:22
Wybacznie ale az mi cisnie na usta - jestem niemal pewien że nie wykorzystamy potknięcia Legii i Amici. Dlaczego ? ano dlatego że tak to w naszym przypadku i w takich sytuacjach bywa. Zwykle nie wykorzystujemy prezentów
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2011, 23:45
witam panowie, panie
Bez wzglendu na wynik jutrzejszego meczu uwazam ze Wisly juz nikt nie dogoni do konca sezonu z prostego powodu: Legia gra piach, Lech zaczal niby grac lepiej ale ma jednak za duza stratego do lidera. Jaga nie wygrywa na wyjazdach co najwyzej remisuje a i w Bialymstoku przytrafila sie ostatnio wpadka wiec mimo ze bym chcial nie zdobedzie Mistrza naszego Kraju. Reszta czyli Lechia, Slask i GKS mimo ze maja teoretycznie szanse na zwyciestwo w lidze podobnie jak Lech maja zbyt duza strate do krakusow.
Mecz jutrzejszy najprawdopodobniej zakonczy sie wynikiem bezbramkowym lub jednobramkowa wygrana ktorejs ze stron. Jeszcze pare dni temu bylem przekonany ze Probierz ustawi ofensywnie Jage i bedzie gral o cala pule ale w swietle piatkowych i sobotnich wynikow smiem twierdzic ze zagra jednym napastnikiem ( prawdopodobnie bedzie to Vuk ) zagesci srodek pola i obroncom nakresli scisle defensywne zadania. Jesli Wisla zdobedzie bramke w pierwszej polowie wymusi to zmiane stragedii pana Michala i mecz mam nadzieje zmieni sie w fajne, ofensywne z obu stron widowisko. Zycze dobrej zabawy i niech wygra ta druzyna ktora pokaze lepszy football.
pozdrawiam serdecznie
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 03.04.2011, 00:26
Naprawde ciekawy jestem jak to trener pouklada. Ustawienie moze byc ciekawe. Gazety pisaly o Lobo i Sobolu w obronie Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze i nie bedzie takiego chaosu. Najgorzej u nas zawsze wyglada pierwsze 15 minut.
Moze to wreszcie szansa dla Riosa i Genkowa by zaistniec bo nie ukrywajmy ze najlepiej im sie gra dwojka napastnikow a wtedy mozemy liczyc na gole. Jedyna niewiadoma to ustawienie obrony.

Robert, I trust you.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 03.04.2011, 01:01
wymęczymy 1:0
Odpowiedz cytując
AmaDeo_Krk_
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 03.04.2011, 04:45
ja oczywiscie chcialbym zebysmy zwyciezyli ale to jest sprawa drugorzedna bo pierwszorzedna to chce widziec dzis 200% zaangażowania ! choćbyscie dzis nie wygrali to chce widziec jak walczycie za te barwy ! jak umieracie za Wisłe !!! a wtedy wiem ze bedzie dobrze ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów