|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
164 | 84,97% |
| Remis |
|
20 | 10,36% |
| Zwycięstwo Jagielloni Białystok |
|
9 | 4,66% |
| Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nieważne jak, ale ten mecz trzeba wygrać, tak samo jak następny. Coraz bardziej obawiam się meczu ze Śląskiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
a jutro tylko wygrana ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tylko wygrana. Jaga nie jest już taka silna jak na jesieni, my z kolei na pewno nie jesteśmy gorsi niż byliśmy jesienią (mimo ostatnich 2 słabych meczy w naszym wykonaniu). Do tego gramy u siebie!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Własnie dlatego, ze nie graja tak jak wiosna a mecz jest w Krakowie to nie ma innej opcji jak tylko i wylacznie nasza wygrana. Dodatkowo Jaga odkad awansowała do ekstraklasy nie wygrała w Krakowie ani razu strzelajac tylko jednego gola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Biore na ten mecz mojego staruszka, ktory ogolnie pilka sie nie interesuje (przestal w 68 jak sam mowi o ile pamieta wygral wtedy Ruch) ale dal sie namowic wiec byloby milo ze storny zawodnikow jakby cos pozytywnego jutro zaprezentowali.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mogliby juz caly stadion otworzyc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wszyscy grają dla nas. Ruch Chorzów wygrywa z Legią 3;2. Jak w tym sezonie nie będzie mistrza, to nie wiem kiedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wygramy wszystko do końca- będzie mistrz proste. Na innych nie patrzmy.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jutro musimy wygrać.. zwycięstwo spowoduje, że będzimy mieć aż 8 pkt na Jagiellonią! czyli będziemy mogli przegrać nawet 3 razy w ciągu 10 meczów, bo Jaga raczej wszystkiego do końca nie wygra.. tak, więc jutro możemy zrobić milowy krok w kierunku mistrzostwa.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam . Czy wie ktos czy zostaly jakies bilety na jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oj stresowy będzie jutro mecz.
Wygrywamy , łapiemy wiatr w żagle , odskakujemy na 8 pkt. W przypadku innego wyniku niż zwycięstwo , będzie żal niesamowity nie wykorzystania takiej okazji jaką nam sprawiły pozostałe drużyny z czołówki. Mam nadzieję , że piłkarze zmobilizują się na 1906 % , bo umiejętności mają zdecydowanie przewyższające Jage. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Nigdzie nie było infa, że się skończyły. A info ile ich zostało pewnie będzie dzisiaj wieczorem. 1500 było przed dzisiejszym dniem. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a żeby kupić bilet nie trzeba miec karty kibica tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie trzeba mieć KK żeby kupic
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A mi się marzy taka tabela na koniec:
1 Wisła 2-3 Lechia - Śląsk (do uzgodnienia )4-16 cała reszta ale żeby tak był to trzeba jutro wygrać ,nie powtarzajmy błędów z Bytomia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie maja prawa zlekcewazyc, Jaga to ciagle 2 druzyna tabeli, jak przegramy na nic sie nie zda to, ze reszta tez przegrala.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zlekcewazyc na pewno nie zlekcewazą - co jak co ale w meczach z mocnymi druzynami idzie nam dobrze (nie wliczam meczu z Amicą 1-4 bo komunikacja wtedy była słaba). O to jak dla mnie to martwic sie nie musimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurna rywale torują nam swoja postawą i zenującą grą Mistrzostwo
jakies kuriozum ,ale to juz nie nasz klopot w tym konteksie jutrzejsze 3 pkt sa niesamowicie wazne oj bedzie stresik wszytscy na stadion!![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_czeka_na_was W piątek poszło ok 800 szt. bo jak sie wybierałem po bilety to było jeszcze 2300. W piątek na bieżąco to aktualizowali na oficjalnej. Nie wiem jak dzisiaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zawsze zostają bilety. Może nawet na G kupisz (jakieś zwroty). Tylko zamiast dopytywać w internecie to już jutro z samego rana wyruszyć do Strefy Kibica, która otwarta będzie od godziny 9:00.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
i co myslicze ze jezscze sa bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
na pewno będą.. spokojnie.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wybacznie ale az mi cisnie na usta - jestem niemal pewien że nie wykorzystamy potknięcia Legii i Amici. Dlaczego ? ano dlatego że tak to w naszym przypadku i w takich sytuacjach bywa. Zwykle nie wykorzystujemy prezentów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
witam panowie, panie
Bez wzglendu na wynik jutrzejszego meczu uwazam ze Wisly juz nikt nie dogoni do konca sezonu z prostego powodu: Legia gra piach, Lech zaczal niby grac lepiej ale ma jednak za duza stratego do lidera. Jaga nie wygrywa na wyjazdach co najwyzej remisuje a i w Bialymstoku przytrafila sie ostatnio wpadka wiec mimo ze bym chcial nie zdobedzie Mistrza naszego Kraju. Reszta czyli Lechia, Slask i GKS mimo ze maja teoretycznie szanse na zwyciestwo w lidze podobnie jak Lech maja zbyt duza strate do krakusow. Mecz jutrzejszy najprawdopodobniej zakonczy sie wynikiem bezbramkowym lub jednobramkowa wygrana ktorejs ze stron. Jeszcze pare dni temu bylem przekonany ze Probierz ustawi ofensywnie Jage i bedzie gral o cala pule ale w swietle piatkowych i sobotnich wynikow smiem twierdzic ze zagra jednym napastnikiem ( prawdopodobnie bedzie to Vuk ) zagesci srodek pola i obroncom nakresli scisle defensywne zadania. Jesli Wisla zdobedzie bramke w pierwszej polowie wymusi to zmiane stragedii pana Michala i mecz mam nadzieje zmieni sie w fajne, ofensywne z obu stron widowisko. Zycze dobrej zabawy i niech wygra ta druzyna ktora pokaze lepszy football. pozdrawiam serdecznie ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Naprawde ciekawy jestem jak to trener pouklada. Ustawienie moze byc ciekawe. Gazety pisaly o Lobo i Sobolu w obronie Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze i nie bedzie takiego chaosu. Najgorzej u nas zawsze wyglada pierwsze 15 minut.
Moze to wreszcie szansa dla Riosa i Genkowa by zaistniec bo nie ukrywajmy ze najlepiej im sie gra dwojka napastnikow a wtedy mozemy liczyc na gole. Jedyna niewiadoma to ustawienie obrony. Robert, I trust you. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
wymęczymy 1:0
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ja oczywiscie chcialbym zebysmy zwyciezyli ale to jest sprawa drugorzedna bo pierwszorzedna to chce widziec dzis 200% zaangażowania ! choćbyscie dzis nie wygrali to chce widziec jak walczycie za te barwy ! jak umieracie za Wisłe !!! a wtedy wiem ze bedzie dobrze ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|