|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Brawo 2:0
Teraz grając z przewagą 1 zawodnika nie powinniśmy tego meczu nawet zremisować.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dlaczego nie ma żadnych zmian?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rios raczej już u nas nie zagra. Chyba że będzie jakaś wyjątkowa konieczność.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Genkov - Piękny strzał na pustaka |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Genkov hahahahahhaahah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak można takiej patelni nie strzelić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cweten "inny typ napastnika" Genkov się nie popisał. Jednak podania ma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo to technik wyborowy, na zmęczonego przeciwnika w sam raz.
Genkov, jak już mówiłem...zejdź. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czaicie, gdyby był remis i Genkov, by taką setkę spierdzielil ? Zycia by nie mial. Koleś nieogarnia i nie ma co plakac, ze dopiero 3 spotkanie...
Strata Genkova, koleś nie strzela, nie podaje - nie wiem, może jestem wyczulony na jego punkcie... Jest i Rios, 3 minutki na placu - wow, niszczymy psychicznie zawodnika chyba
Ostatnio edytowane przez skeba : 12.03.2011 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Boze, ten Genkov ma 2 lewe nogi
P.S - Dobrze, ze w lidze nie ma druzyn pokroju Levadii, Karabachu czy Valarengii ...a w lipcu/sierpniu bye bye puchary. Narazie zero poprawy gry w stosunku do tego co bylo.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 12.03.2011 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Można Zieńczuk i wielu innych jest tego najlepszym przykładem. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawel Brozek tez takie setki psul
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Genkow bardzo dobrze się zachował przy pierwszej bramce. Jak na razie mamy 9 punktów i nad Legią 5 przewagi. Jest dobrze. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ten nasz Łobo z pełnym poświęceniem gra hah
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale był Polakiem więc mu wybaczali. Wpierw psioczyli na niego, że już pora się pozbyć wypalonych graczy teraz za nim płaczą. Dajcie Genkovowi czas.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jeszcze dużo , dużo pracy przed niektórymi, ale w dobrym kierunku idzie.
Rzut oka na tabelę uspokaja, "l`ordre regne en Pologne", (wrócił odwieczny porządek) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i mamy 5 punktów przewagi.
Z tego co ja pamiętam na forum mówiono, że na 10 sytuacji [nie setek] trafiał 1, czyli według ciebie to był napastnik jakiego Wisła potrzebuje. " absorbował obrońców i inni mogli strzelać" pamiętam, że takie opinie tutaj także się pojawiały. Genkov robi dokładnie to samo i już jest zły. Pamięć już zawodna jaka była sytuacja parę lat temu? Zieńczuka też na rękach chcesz nosić za jeden sezon, który mu u nas wyszedł? Nie bronie Genkova, ale proszę ze wstrzymaniem się ze wszelkimi opiniami kiedy zagra kilka meczów więcej.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 12.03.2011 o godz. 20:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jirsak jak zwykle
WISŁA !!! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
"sami sobie bramki strzelaliśmy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie były statystyki po meczu? Ile mieliśmy posiadania piłki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Genkov - odblokuj sie prosze Cie bardzi
Taką WISEŁKE chce widziec zawsze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
63 % posiadania piłki.
Wygrana cieszy Dziennikarz mówi że napastnicy nie strzelają Jirsak-a odpowiedź na pytanie: To Wisła strzela Brawo Wisła !! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ej, po to daje ignory żeby nie czytać tych maruderów, a wy ciągle ich cytujecie
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Cwietan na raie moze miec problemy ze zblizeniem sie do swojego rekordu moskiewskiego. Chlopakowi ewidentnie szkodzi takie ustawienie na boisku.
To jest gosc w ktorego powinny byc walone wszystkie pilki, a on stac jak kolek w polu karnym i kopac wszystko w strone bramki. Wtedy pewnie dlugo bysmy nie zatesknili za napastkiem. A tak.... Poki co Genkov to katastrofa. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zgadzam się z Tobą... wydaje mi się że po prostu Riosowi brakuje werwy, fizyczny futbol dla niego to nowość i nie bardzo się w tym odnajduje, sam ostatnio przyznał w wywiadzie że na treningu w końcu przycisnął mocniej i od razu strzelił dwie bramki... Musi się bardziej psychicznie przełamać...
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 12.03.2011 o godz. 20:30.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z grzeczności już o ty nie wspomniałem
![]() Daj ignora wszystkim na forum i problemu nie będziesz miał daj listę tych maruderów to ich cytować nie będę ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|