|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cudów nikt nie wymaga, ale po to się solidnie przygotowywali, żeby w takich momentach dać z siebie maksa fizycznie i piłkarsko. Dlatego panowie pilkarzyki, nie ma zmiłuj. Cytując klasyka mają narobić w spodnie, czy cokolwiek, ale 3 punkty muszą w Krakowie pozostać. Taki prezent od rywala i to kolejny...później zdziwienie, że mistrz słaby. Ale to już temat na innego posta
![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.03.2011 o godz. 22:33.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Też mam taką nadzieję
![]() Mazury+praca w Warszawie...ostatni raz byłem na PP z Dolcanem w Ząbkach ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
kibiczmazur, no to nieźle jak 500km robisz dla Wisełki
ja teraz jak nie mieszkam już w Krk :( mam na meczyk 140km w jedną stronę i to w samotności bo nikt z moich okolic się nie bierze do kibicowania i dodam że jestem na każdym meczyku... wiem że to nic w porównaniu z twoimi 500km ale zawsze coś![]() No to szerokości na drodze i do zobaczenia na R22! |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja bym chcial zeby Maly poszedl na atak...Melex na prawe,Kirm na Lewe a w srodku Sobol Jirsak i Wilk(Shivakov)
Zreszta Maor to zawodnik ktory porusza sie po calym boisku...tak jak Ronaldo w Realu ![]() hehe to ja dodam ze mam 380 a w tym sezonie bede jeszcze na jadze,lechu,derbach,polonii w ![]() Odleglosc dla Wisly to nie bariera! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
A więc dzięki twojemu rozumowaniu w meczu u siebie gdzie musimy zdobyć 3 pkt stawiamy na dwóch defensywnych pomocników i naszego najlepszego i najbardziej kreatywnego ofensywnego środkowego pomocnika dajemy na skrzydło? Bez przesady. Gramy z Widzewem, który jest na 10 miejscu w tabeli. My jesteśmy liderami, musimy ten mecz wygrać żeby powiększyć przewagę nad Jagą i Legią a ty chcesz grać dwoma def. pomocnikami ? Coś tu nie gra. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
sam widziales jak to zadzialalo z Ruchem.Maly lepiej daje rade niz Genkov poki co.Melikson robil zamieszanie na skrzydle.Sobol co prawda nie zagral dobrego meczu ale to Sobol -serce druzyny.Jirsak wejscie mial kapitalne i w przodzie i w tyle sobie radzil a Wilk tez potrafi grac i do przodu i do tylu...chociaz moze Maaskant zagra tak jak z Ruchem a pozniej dokona podbych zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Obecna taktyka jest dobra. Dałbym tylko szanse Wilkowi zamiast Sobola
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam dziwne obawy przed tym spotkaniem ........... Oby chłopaki nie popadli w samozadowolenie bo to nas może zgubić, oby zapieprzali na cłęgo i odskoczyli Legii na 5 pk ......
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu Śląska nie pozostaje nic innego jak zetrzeć w pył Widzew... Jest okazja odskoczyć w punktach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
i tu sie zgodze. Sobola bym juz pomalu odstawial od skladu i dawal wiecej szans (dluzszy czas na murawie) Wilkowi.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do której godziny można dzisiaj bilety kupować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Do samego meczu, nawet do połowy meczu.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już myślałem, że sie coś zmieniło bo pisze na stronie głównej iż soboty do godziny 16:00
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No cóż, ja się już zbieram na mecz! Nie pozostaje dziś nic innego jak zlać Widzew, Jaga może stracić pkt z BKSem i tabela będzie wyglądała jeszcze lepiej! Żeby obrona nie dała dupy bo z przodu powinno być dobrze, obstawiam 2-0 dla Wisełki i obstawiam pierwsze trafienie TSWetana!
Pozdrowienia dla tych co tu będą marudzić od 18 do 20 wpisując posty co 5 min... ElO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/czekajac-na-biala-gwiazde/ - Michniewicz przed meczem z nami
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tutaj relacja live z meczu:
http://www.ligol.pl/relacje-live/26066/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Chcesz naszego najlepszego rozgrywajacego dać na skrzydło, mimo iż grając z nim w środku Jirsak rozegrał najlepsze swoje 45 minut w Wiśle? Kto Ci będzie w środku rozgrywał? Boukhari? Garguła? sam Jirsak? a może Łobo by do środka? ( ) Kolejny bezsens.Jeśli w ostatnich dniach kogoś zachwalaliśmy to głównie Małeckiego i Meliksona. Więc do cholery jasnej nie zmieniaj im pozycji. Jedyne co mozna u nas w pomocy zamieniać to Sobola z Wilkiem. Powód: szyk
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.03.2011 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a ja mam przeczucie że to bedzie kolejka cudów, punkty straci cała czołowa trójka plus Amika
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisło jazda z RTS'em !
Pareiko Cikos Jaliens Chavez Paljic Sobol Sivakov Melikson Małecki Kirm Genkov ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe czy w końcu zagramy dobre spotkanie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W jakim celu umieściłeś ten post?
To, że zmarnował rzut karny świadczy o tym, że jest słaby? Obecnie nie potrzebujemy wzmocnień na pozycji defensywnego pomocnika, ale jeśli nie Wilk to moim głównym kandydatem do zastąpienia Sobola byłby właśnie Kaźmierczak. Ma dobry odbiór piłki i potrafi przypie*dolić z dystansu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Według mnie wszystko zależy od nastawienia mentalnego.
Jak się Widzew cofnie i nie będzie chciał atakować "ze strachu" to przegra sam na własne życzenie. Za to jak Wisła znów będzie mentalnie przygotowana pt. "My jesteśmy Wisła i połóżcie się na kolanach przed nami" to również możemy ten mecz przegrać. Kluczem do wygranej w tym spotkaniu będzie walka od samego początku i napieranie przeciwnika. Widzew ma słabą obronę, więc jak się parę razy na początku mecz zakotłuje od ich bramką to się posrają. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten mecz trzeba wybiegać , bo Widzew w meczu z Amica zapieprzal jak male samochodziki, wiec jak nasi beda sie ruszali jak muchy w smole plus zero pressingu ,to zle to moze wygladac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
powinnismy to wygrac ale obawiam sie ze nie zagramy na zero z tyłu. Bedzie wysoki wynik, cos w rodzaju 4:3
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze doczekam sie w koncu bramki strzelonej przez Genkova. Najlepiej jakby jego bramka zapewniła nam dzisiaj zwyciestwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wlasnie mialem o tym wspomniec.W Poznaniu to Widzew wg mnie zagrał lepiej niz Amika,a to juz powinno nam dac do myslenia.Tydzien temu pyknał 3;1 wcale nie słaba Korone ,takze ufam ze Maaskant ma jakis plan na nich ,i to dobry . Ale gramy u siebie,wiec nakrecac sie i powoli wybywac z domów na R22 !! do zobaczenia na stadionie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Mecze z Widzewem dosc czesto bywaly bardzo trudne, to taki niewygodny przeciwnik jak Arka. Wisla niby zawsze faworytem, ale mecze bardzo zaciete. Mysle ze 2:0 dla Wisly to bedzie dobry rezultat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ja myślę, że Małecki jak najbardziej by się sprawdził w ataku, bo to jest jego naturalna pozycja od juniora. Inna sprawa, że mamy Genkowa na którego nadal mocno liczę, a Małecki na skrzydle robi niezły wiatr. W tym momencie dysponując obecnym materiałem ludzkim nie dziwię się Maskaantowi, że wystawia Małego w pomocy. Tym bardziej, że Patryk odpłaca się dobrą grą. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.03.2011 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Małecki to nie jest typowy egzekutor jest trochę za nerwowy w sytuacjach bramkowych !!!... Parę razy grał w ataku i najlepiej wystawiać go z boku lub jako cofniętego napastnika !!! Zresztą grając jednym napastnikiem jak my gramy bezsensu było by tam dawać Małego
![]()
Borinho
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|