The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 17 kolejki
Zwycięstwo Wisły 249 98,81%
Remis 3 1,19%
Zwycięstwo Ruchu 0 0%
Głosujących: 252. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 00:45
Proud napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że z Podbeskidziem gramy w PP. Nie widzę związku. My rozmawiamy o kolejnym przeciwniku, ale z rozgrywek ligowych.

Pewno, że teraz najważniejszy jest PP, ale możemy chyba dyskutować o następnym meczu ligowym?

Związek jest.
Wystarczy że ktoś wypadnie z powodu kontuzji i cała Wasza koncepcja z Ruchem idzie się kochać. Przykładów może być jeszcze wiele innych.

Najpierw to priorytetem jest Podbeskidzie, które będzie dużo grozniejszym rywalem od Ruchu i czeka nas ciężki bój z nimi. Lamusami nie są i z całą pewnością będą gryzc trawę by wygrać z piłkarzami, których na co dzień widzą w telewizji czy mają ich zawieszonych w formie plakatów na ścianach. Takie święto przydarzyło im się może 3 raz w .. historii klubu. Mocno się obawiam tego meczu, jak Maskaant zaszaleje w połowie rezerwowym składem i dziwnym ustawieniem a nasi zlekceważą przeciwnika to może się skończyć..
Po PP będziemy mądrzejsi.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 00:51.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 27.02.2011, 01:07
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja nikomu nic nie zabraniam, tylko zwracam uwagę, że powinniśmy się skupić na Podbeskidziu, bo Ruch dopiero za tydzień, a "Górale" już za 3 dni. Jak mi się zdaję to nawet odpowiedniego tematu nie ma.
Masz rację. Z tym, że to piłkarze muszą się skupić najpierw na PP.

A my sobie możemy gadać.

My musimy po prostu przyjść na oba mecze i wspomóc Ich dopingiem. Reszta jest w Ich głowach i nogach.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.02.2011, 14:40
Moim zdaniem oszczędziłbym Meliksona na mecz z Ruchem a w meczu Z Podbeskidziem wstawił Gargułę. Zbyt wielkie ryzyko kontuzji a Maor jest dla nas w tej chwili niezbędny
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.02.2011, 15:24
Czekaliśmy tyle czasu na ten mecz i już za niecały tydzień będziemy mogli pokazać na co nas stać...a piłkarze na co stać ich !Po zwycięstwie w Gdyni w niezłym stylu czas na Ruch.Na własnym boisku nie wyobrażam sobie straty punktów.Jaki skład na ten mecz ?Chciałbym zobaczyć Wilka jednak po powrocie Sobolewskiego ciekawe jak ustawi to Maskaant.Chłopak nie może marnować się na ławce.Liczę że pierwszą bramkę w naszych barwach zdobędzie Genkov.Szczerze już się nie mogę doczekać !
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.02.2011, 15:32
Wilk na 99.9 procent nie wejdzie do składu kosztem Sobolewskiego chyba, że Sobol odpukać złapie kontuzje na treningu lub w meczu z Podbeskidziem.
Melikson z bardzo dobrej strony pokazał się w meczu z Arką więc Wilk też ma małe szansę aby go wygryźć.
Jedyna szansa to Wejście do składu na rzecz Sivakova chociaż moim zdaniem też ma na to małe szansę Sivakov zagrał całkiem dobre zawody z Arką pokazał, że ma całkiem niezłą technikę i niezły przegląd pola. Jak na razie chyba zostaje mu tylko rola 1 rezerwowego, 12 zawodnika.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 27.02.2011, 19:08
Tutaj Iwan mnie zaskoczył, nie wierzy w nas? http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...onia,id,t.html
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 27.02.2011, 21:27
To, co Iwan mówi, jest nielogiczne. Jesli pogoń Wisły będzie skuteczna - a będzie! - to Jagiellonia nie zostanie mistrzem. Moim zdaniem tekst źle przygotowany do druku; nawet jesli Iwanowi coś takiego się powiedziało (nie wykluczam), to zadaniem dziennikarza jest dopytać, poprawić i przedstawić do autoryzacji.
Tak poza tym, farben, to chyba nie ten wątek.
Z Ruchem wygramy, zapewne wysoko. Będzie potężne wsparcie z naszej - kibiców - strony. Będzie lepsza pogoda nż w Gdyni. Będzie łatwiejszy przeciwnik niż Arka. Będzie Sobolewski chcący udowodnić, że nadal jest lepszym piłkarzem niż Wilk. Będzie zdrowy Genkov. Będzie lepsze zgranie (każdy trening się liczy).
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.02.2011, 21:34
farben napisał(a):Wyświetl post
Tutaj Iwan mnie zaskoczył, nie wierzy w nas? http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...onia,id,t.html
Nie ma co czytac takich wypowiedzi
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2011, 21:47
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co czytac takich wypowiedzi
Czemu?

Lepiej słuchać peanów pochwalnych w wykonaniu Mielcarskiego? bo tak przyjemniej?

Ludzie, nauczcie się szanować kogoś zdanie. Jak Iwan tak uważa to Jego sprawa. Mam nadzieję, że Wisła mu udowoni że nie ma racji.

Mielcarski był często tu krytykowany, jak nas pochwalił to nagle stał się ekspertem.

Iwan powie o Wiśle dobrze, to będzie "ma chłop rację, dobrze gada"
Powie źle, "plecie głupoty"
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.02.2011, 21:51
Proud napisał(a):Wyświetl post
Czemu?

Lepiej słuchać peanów pochwalnych w wykonaniu Mielcarskiego? bo tak przyjemniej?

Ludzie, nauczcie się szanować kogoś zdanie. Jak Iwan tak uważa to Jego sprawa. Mam nadzieję, że Wisła mu udowoni że nie ma racji.

Mielcarski był często tu krytykowany, jak nas pochwalił to nagle stał się ekspertem.

Iwan powie o Wiśle dobrze, to będzie "ma chłop rację, dobrze gada"
Powie źle, "plecie głupoty"
Iwan a Mielcarski to tak jak porównywać plebs z arystokracją. To co ten pierwszy wygadał w niedawnym programie na Orgage Sport to przechodziło wszelkie pojęcie. Naśmiewał się z transferów Wisły, przytakiwał słową Stanowksiego jakkoby Genkov dwa ostatnie lata spędził na ławie i w ogóle wszystkie transfery Wisły to odrzuty.
Generalnie sposób wysławiania się, logicznego myślenia, spostrzegawczość to wszystko przemawia na korzyść Melcarskiego. A że czasami coś palnie ? Każdemu się zdarza. Szkoda że ten człowiek nie pełni jakiejs poważniejszej funkcji w polskiej piłce czy jakim kol wiek klubie bo ten facet się po prostu marnuje.

Jeśli chodzi o poziom techniczny poszczególnych zawodników to jesteśmy w innej lidze takie jest moje zdanie i ta drużyna ma taki potencjał jakiego nie mieliśmy od dawna. Kiedyś podniecałem się że mamy w środku pola takich zawodników jak Jirsak, Sobol i Garguła, teraz nawet Sobol nie jest pewniakiem do składu po tym co zagrał Wilk.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.02.2011 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2011, 22:03
westersyl

Tylko mi nie chodzi o porównanie Iwan <=> Mielcarski. Tylko o pewien syndrom na forum.

Za Iwana i Mielcarskiego wstaw sobie dowolne nazwiska.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.02.2011, 22:23
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Bunoza raczej na ławce.
Zdecydowanie Cikos na ławce, mam już dość parodii i anty futbolu w jego wykonaniu. To obok Kowalskiego najsłabszy piłkarz w Wiśle, kiepski zarówno technicznie jak i taktycznie. Jako obrońca jest ogrywany jak dziecko, nie stanowi żadnej bariery. Trzeba by mu pokazać mecze Wisły z Baszczyńskim, żeby zobaczył jak należy się zachowywać w obronie przy linii bocznej - a nie tak jak on to robi biegać schylony w pół wolnym truchtem z dłońmi 20cm nad murawą w odległości 10 metrów od przeciwnika pozwalając mu jednocześnie na wszystko.

Najmocniejsza obecnie linia obrony (od lewej do prawej, left to right): Palic, Bunoza, Jaliens, Chavez lub (or) Palic, Bunoza, Chavez, Jaliens.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 27.02.2011 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 27.02.2011, 22:50
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Zdecydowanie Cikos na ławce, mam już dość parodii i anty futbolu w jego wykonaniu. To obok Kowalskiego najsłabszy piłkarz w Wiśle, kiepski zarówno technicznie jak i taktycznie. Jako obrońca jest ogrywany jak dziecko, nie stanowi żadnej bariery. Trzeba by mu pokazać mecze Wisły z Baszczyńskim, żeby zobaczył jak należy się zachowywać w obronie przy linii bocznej - a nie tak jak on to robi biegać schylony w pół wolnym truchtem z dłońmi 20cm nad murawą w odległości 10 metrów od przeciwnika pozwalając mu jednocześnie na wszystko.
Faktycznie w niektórych sytuacjach nie najlepiej się ustawiał, ale takie jechanie po nim i mówienie, że obok Kowalskiego jest najsłabszy w zespole to duża przesada. Gość jest bardzo dobry w ofensywie, ma bardzo dobry drybling i całkiem niezłe dośrodkowanie co pokazał w meczu z Legią i przynajmniej po boisku zapie*ala bardzo się stara, dużo biega. Ja myślę, że jak będzie dalej trzymał taką formę z końcówki rundy jesiennej lub przynajmniej taką jak w meczu z Arką to można go wykupić z tego słowackiego klubu.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.02.2011, 23:16
Titto napisał(a):Wyświetl post
Gość jest bardzo dobry w ofensywie, ma bardzo dobry drybling i całkiem niezłe dośrodkowanie co pokazał w meczu z Legią i przynajmniej po boisku zapie*ala bardzo się stara, dużo biega. Ja myślę, że jak będzie dalej trzymał taką formę z końcówki rundy jesiennej lub przynajmniej taką jak w meczu z Arką to można go wykupić z tego słowackiego klubu.
Jak ten chłopak ma bardzo dobry drybling to Majchrowski jest fantastycznym, idealnym człowiekiem ;]
Bez przesady... chłopak właśnie jest słaby w dryblingu, technice jedyne czym nadrabia to tym, że biega i tyle, biega jak czołg i innej pozycji jak rezerwa dla niego w przyszłości nie widzę. W porównaniu do Alvareza, Baszczyńskiego to on jest niczym płotka przy Sandaczach, to nie ten rozmiar, to nie te umiejętności.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.02.2011, 14:55
Nie wiem za bardzo czym lub kim miałby nas postraszyć Ruch. Remis będzie naszą porażką a skromne zwycięstwo czymś co ciężko będzie racjonalnie wytłumaczyć.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.02.2011, 14:58
No Ruch patałachy. Tam tylko Zieniu kumaty. Trzeba szybko strzelić pierwszą bramkę żeby się nie męczyć niepotrzebnie.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.02.2011, 16:14
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Jak ten chłopak ma bardzo dobry drybling to Majchrowski jest fantastycznym, idealnym człowiekiem ;]
Bez przesady... chłopak właśnie jest słaby w dryblingu, technice jedyne czym nadrabia to tym, że biega i tyle, biega jak czołg i innej pozycji jak rezerwa dla niego w przyszłości nie widzę. W porównaniu do Alvareza, Baszczyńskiego to on jest niczym płotka przy Sandaczach, to nie ten rozmiar, to nie te umiejętności.
Tacy zawodnicy nie prezentują docelowego poziomu, ale od czegoś trzeba zacząć. Na pewno w planach są kolejne wzmocnienia o ile strategia obrana przez klub będzie kontynuowana. A na razie gramy tym co mamy.
..
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.02.2011, 17:14
raindog napisał(a):Wyświetl post
Alvarez niby biegał, coś tam kiwał, ale nie potrafił wrzucić. On w ogóle miał jakieś asysty?
Tak, w drugiej kolejce z Zagłębiem przy samobóju na 3-0.

A skoro już mowa o 3-0 to właśnie na taki wynik liczę w piątek, Ruch to zespół na poziomie Arki, z tym, że mają słabszą obronę i może nieco mocniejszy atak, który jednak nie powinien zagrozić naszej defensywie. U siebie musimy wygrywać wszystko, więc brak zwycięstwa będzie olbrzymim rozczarowaniem.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.03.2011, 00:50
Ruch co okienko wyprzedaje 1-2 zawodnkow wiec ta maszyna jedzie coraz wolniej.

Wogole Fornalik łata dziury czym sie da ,ale to sie chyba powoli konczy ,bo na dluzsza mete nie da sie tak prowadzic klubu.
Oni na dzis sa chyba slabsi od Arki ,ale to tylko na papierze.
Reszta czyli to co najwaznjsze bedzie na murawie-walka i ambicja.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 11:28
Rzeczywiście Ruch nie specjalnie wypadł w ostatnim meczu z Lechią ,ale na R22 pewnie będzie chciał się pokazać .
Jeśli zawodnicy słyszeli coś o "aferze" z Piechniczkiem ,to napewno będą chcieli pokazać panu z PZPN-u swoją wartość.
Liczę na zdecydowane zwycięstwo co najmniej dwoma bramkami.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
ŁukaszTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.03.2011, 11:50
Ruch kupił Pawła Abbota z Championship, choć nie wiem czy już zagra z nami wiecie jak to z papierkową robotą.
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.03.2011, 13:32
Nie uważam, żeby Ruch był tak słaby, jak to pokazuje jego miejsce w tabeli. Zważywszy jednak na to, że ta drużyna Wiśle "leży", zwłaszcza w meczach, w których Biała Gwiazda jest gospodarzem, myślę, że w piątek zgarniemy pełną pulę. Od sezonu 2006/2007, w którym Ruch wywalczył awans do ekstraklasy, Wisła wygrała z "Niebieskimi" wszystkie mecze w roli gospodarza. Żeby było ciekawiej, wszystkie zakończyły się takim samym rezultatem, tj. 2:0 dla Wisełki! Czy tradycji stanie się zadość ?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 01.03.2011, 14:12
ŁukaszTS napisał(a):Wyświetl post
Ruch kupił Pawła Abbota z Championship, choć nie wiem czy już zagra z nami wiecie jak to z papierkową robotą.
Nie sądzę by było to jakiekolwiek wzmocnienie na Ekstraklasę i tym bardziej Wisłę Kraków.
Liczę, po tym co widziałem w meczu z Arką, że Wisła zaaplikuje Ruchowi gładko dwie lub trzy bramki.
Każdy inny wynik niż zwycięstwo Wisły będzie olbrzymią sensacją.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.03.2011, 14:34
uważam, że Sobol powinien zagrać z Wilkiem a Sivakov na ławce... tyle że Siva daje daje coś z siebie w ofensywie. Wilk moim zdaniem nie jest gorszy od Sobola... wiadomo, że Radek będzie grał bo ma swoją renomę w Wiśle... na mecz z Ruchem wybieram się mimo ponad 400km odległości dlatego liczę na super zabawę na trybunch i 3-0 na boisku... nie zapomnijmy o powitaniu MARKA ZIEŃCZUKA !!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.03.2011, 08:27
skład na Ruch - 4-3-3

Pareiko

Cikos-Chavez-Bunoza-Paljic

Melikson-Wilk-Shivakov

Małecki-Genkov-Kirm

------------------------------------------------

Pareiko - pewny punkt Wisły Kraków, co pokazał w dwóch ostatnich meczach... nie mam żadnych zastrzeżeń

Cikos - jedyny na dzień dzisiejszy prawy obrońca, który gwarantuje jakąś tam jakość, nie widzę nikogo kto mógłby zająć jego miejsce.

Chavez - ostatnio pokazuje, że grzechem by było na niego nie postawić... bardzo pewny punkt Wiślackiej defensywy.

Bunoza - Bośniak w przeciwieństwie do Jaliensa wygląda solidnie.... myślę, żę po wpadce z Podbeskidziem czar Holendra prysł i musimy wrócić do rzeczywistości, a ta wygląda tak, że Bunoza na dzień dzisiejszy jest w pierwszej 11... poza tym z meczu na mecz Bunoza prezentuje się coraz lepiej i ustrzegł się głupich kiksów...

Paljic - to samo co w przypadku Słowaka, brak alternatywy zmusza go do gry na LO, choć to zawodnik stricte ofensywny.... jednakże nie zmienia to faktu, że gość spisuje się w miarę dobrze na obecnej pozycji....

Melikson - klasa sama w sobie... wydaje mi się, że bez niego ofensywne poczynania Wiślaków są przytłumione, co było widoczne w meczu pucharowym... jak wszedł na boisko gra Wiślaków nabrała rumieńców, szkoda, że trener nie postawił na niego od początku... świetnie znajduje się w sytuacji jeden na jeden...

Wilk - jak już wcześniej pisałem, jedyny obok Patryka i Sobola sensowny polski piłkarz w składzie Wisły... wydaje mi się, że na dzień dzisiejszy prezentuje się jednak nieco lepiej od Kapitana i powinien wyjść w pierwszym składzie na Ruch... nie będę się rozpisywał na temat jego walorów... wszyscy wiedzą, że to piłkarz waleczny i ruchliwy w środku pola, z Wielkim serduchem do gry, on musi grać!

Shivakov - dobry zawodnik w środku pola... potrafi rozegrać piłkę, a także o nią powalczyć... zawodnik łączący obronę z atakiem, widać, że z każdym meczem zawodnik ten czuje się coraz lepiej i w niedalekiej przyszłości będzie stanowił o sile naszego zespołu.

Małecki - wydaje się, że gdyby czasem zagrał bardziej zespołowo (z głową) to to przyniosłoby większe profity zespołowi... zawodnik, który swoimi rajdami na prawej bądź lewej flance robi różnice w ofensywnych poczynaniach zespołu, ale... no właśnie często gra pod siebie, wdając się w głupie niepotrzebne dryblingi które kończą się stratą...

Genkov - typowy środkowy napastnik, potrafiący walczyć o piłkę w powietrzu, umiejący się zastawić... do tego silny z nie najgorszą koordynacją, zważywszy na wzrost... do tego bramkostrzelny... myślę, że Wisła będzie z niego miała dużo pożytku.

Kirm - szybki, dobry technicznie skrzydłowy, posiadający dobry strzał z dystansu... i to tyle jeżeli chodzi o jego dobre strony... jego głównym mankamentem jest skuteczność, a raczej jej brak i to, że jego forma wygląda jak sinusoida, tzn słabe mecze przeplata dobrymi... podejmuje często niezrozumiałe decyzje w polu karnym, często spowalnia grę zagrywając piłkę do tyłu... trudno oczekiwać u niego równej systematycznej formy... ale jak mówią z braku laku...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 02.03.2011 o godz. 08:57.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.03.2011, 10:22
Ja mam tylko nadzieje ze po wczorajszym meczu kilku z forumowiczow troche ostudzi swoj zapal i upusci powietrza z napompowanego balonu. Wierze ze jednak w Piatek Nasi beda chcieli sie zrechabilitowac i wygrac ale uwazam ze znowu bedzie walka do samego konca mimo iz Ruch moze wydawac sie slaby. A wiec z wiara w zwysciestwo i z odpowiednim szacunkiem do Ruchu bo powtorzy sie Podbeskidzie.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2011, 10:23
Zobaczymy,czy dla Maaskanta bardziej liczy się aktualna forma,czy raczej stawia na hierarchię w zespole.Oczywiście mam na myśli Wilka i Sobolewskiego.Mimo całej wczorajszej mizerii,gra Siwakowa była niezła.Mając za plecami Wilka będzie bardzo pożyteczny.Mam nadzieję nie oglądać więcej Żurawskiego na desancie(może w ogóle się już nie pokazywać).
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 02.03.2011, 10:31
Jakiś czas temu mówiłem, że Sobol ma niekwestionowane miejsce w zespole i Wilk ma małe szansę, żeby go wygryźć ze składu, ale Sobolewski w meczu z Podbeskidziem na tle Wilka z Arką wypadł mizernie.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 02.03.2011, 10:33
No cóż, mecz trzeba wygrać i myślę, że Wisła tego dokona. Wyjdą spięci, by zrehabilitować się za Podbeskidzie, wyjdą w lepszym składzie. Mam nadzieję na jednostronne widowisko, w którym zdecydowaną przewagę będzie mieć Wisła, i na zwycięstwo (przynajmniej) dwoma bramkami.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 02.03.2011, 10:42
Chciałbym jeszcze dodać, że w pierwszym składzie zdecydowanie bardziej wolę środek obrony Chavez, Jaliens, niż Bunoza, Chavez czy Bunoza, Jaliens.
Bunoza wydaje mi się jest najniepewniejszym stoperem w naszym zespole(nie licząc Kowalskiego). Pewnie zauważyliście co on robi jak dostanie piłkę. Zazwyczaj jest to wypier*alanie piłki byle gdzie, byle daleko.

Skład na ten moment moim zdaniem powinien wyglądać tak
Pareiko - Paljic, Chavez, Jaliens, Cikos - Kirm, Wilk, Sivakov, Melikson, Małecki - Genkov.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów