|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dudu zawalił bramkę Wilka, więc chyba nie bardzo ten twój "wybór". Juz prędzej Wawrzyniak za ładnego gola zasłużył na wyróżnienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zgoda, umknęło mi to... mimo wszystko Paljic nie powinien się znaleźć w tym gronie i tyle...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Lepiej jakby się znalazł ktoś z Amiki , Legii czy Cracovii..
jezuniu.. jakie Wy macie problemy. Tym lepiej że się znalazł, lepsza reklama dla Wisły. Poza tym w Lidze + i jedenastce C+ znalazł się Paljić, chyba nie przez przypadek? I zrozumcie że to co Wy widzicie w telewizorze to jest 1/5 tego co się dzieje na boisku. Kamera jest przy piłce i skupiacie się jedynie na niej i Wy nie wiidzicie jak się grajek ustawia, kogo asekuruje itd.. stąd właśnie niedoceniony Siwakow, który był bardzo chwalony w C+.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Znaczy Paljić swoją robotę wypełniał dobrze, włączał się do ofensywy. Trafiło mi się tylko to nieszczęsne podanie do przeciwnika przed naszym polem karnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
I tylko oni mogą być obiektywni bo mają w.y.j.e.b.a.n.e Wyboru nie dokonywali kibice Wisły, bo chyba o tym zapomniałeś.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.02.2011 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...e4da573,1,3,60
szczerze, bez Grosika to beda mieli bardzo trudno nas odstawic |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
co Skorża powiedzial na temat Maaskanta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Maciuś chyba ma poczucie braku pewności siebie...ciekawe co dokładnie powiedział?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Paljic zagral bardzo dobrze, jeden z najlepszych jego meczow w Wisle, duzo biegal, szukal gry, ogolnie bardzo aktywny
nie wiem jak wy ogladacie te mecze, ze nawet z perspektywy tv nie potraficie dostrzec kto jak gral ledwo pierwszy mecz zagralismy a juz czesc Maleckiego chciala wy..bac jeszcze w trakcie meczu a juz po samym meczu Kirm i Paljic out bo Wisla nie przeprowadzila dobrej akcji lewa strona krotko mowiac ch.. z takimi ekspertami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
-przede wszystkim jak można dobrze ocenić grę defensora który stwarza zagrożenie pod własną bramką? -po drugie Paljic nie ma prawa zagrywać piłki do środka bo takie zagrania mogą zakończyć się groźną kontrą przeciwnika...a co często mu się zdarzało podczas meczu... -po trzecie i ostatnie wiele razy zdarzało się, że skórę ratowali mu dwaj środkowi obrońcy, bo Dragan nie wracał na pozycję co jest jego zasranym obowiązkiem... mnóstwo niecelnych podań, głupich nieprzemyślanych zagrań i ty to nazywasz dobrym występem? ok trudno Paljic nie jest typowym LO, ale to nie zwalnia go z jego zadań na boisku... uważam, że się z nich nie wywiązywał i dlatego go krytykuję, a już miejsce w 11 kolejki jest na wyrost... i tyle. to był jeden z jego najsłabszych meczów. ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
i boli za pewne 4-0 w KRK
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 27.02.2011 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
przecież to zawsze był warszawiak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Imho dobra odpowiedź zamiast "bo ja miałem 5 chujowych na ostatnią chwile, a Maskaant ma 5 znakomitych prawie od początku przygotowań, a dlaczego tak jest proszę zapytać Jóźwiaka" ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
jeden z najsłabszych meczy Dragana. Dla Skorży na pewno solą w oku jest zwolnienie z Wisły, a słowa panów z C+ porównująca jego prace i prace jego następcy w Wiśle wyraźnie go zabolała. No niestety poważny człowiek nie może dać się tak łatwo sprowokować do uszczypliwości.
Ostatnio edytowane przez yogul : 27.02.2011 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja tu widzę przejaw kompleksów MS i ogólnie PMS wobec trenerów z Zachodu. Takie pokretne przyznanie, że tamci sa lepsi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jeśli ktoś może niech wrzuci link do L+E w tym temacie. Z góry dzieki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Akurat te letnie transfery Legii były szybciej przeprowadzone niż Wisły w zime, więc zostaje tylko ocena jakości tych zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na razie chyba nigdzie nie ma, ale niedługo tutaj powinno się pojawić
http://allgoals.pl/magazyny-sportowe/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Po 2 latach przyjdzie do Polski kolejnych 5 średnich zagranicznych trenetów po czym dla polskich nie będzie już miejsca i sprawa załatwiona . Sam Skorża myślę że poleci po blamażu z Legią w pucharach . Nawiązując jednak do tematu , to fajnie by było żeby Wisła była znowu uważana za najbardziej medialną drużynę , grającą najładniejszą piłkę w kraju . Ta opinia niestety została zabita ostatnimi 2 sezonami w europejskich pucharach i nadspodziewanie dobrą postawą Lecha . Nowi zawodnicy dają nadzieję na taki stan rzeczy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Iwan nie wierzy w Wisłę. "Moim faworytem jest Jagiellonia"
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...onia,id,t.html |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bardzo ciekawy artykuł, wymagający niezwykłego kunsztu dziennikarskiego i sprawnego, ciętego pióra
:Cytat:
Czasem się zastanawiam czy Fakt nie prezentuje wyższego poziomu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Jakieś błędy ortograficzne, stylistyczne, rzeczowe? |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No daj spokój - to nie artykuł tylko relacja z "pozdrowień", którą może napisać każdy posiadający dobry dyktafon.
Zwykłe nabijanie wierszówki w modnym temacie. Niezwykle "odkrywcze". Własne przemyślenia zawarte tylko w jednym zdaniu : "Kamery mogą sprawić, że na stadionach będzie bezpieczniej, ale trybun bez chamstwa nie zapewnią." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do wypowiedzi Skorzy to cieta, dowcipna riposta wpisujaca sie w konwencje programu - ludzie przywiozujacy do niej zbyt duza wage i szukajacy drugiego dna nie maja chyba w ogole dystansu do otaczajacego nas swiata
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale moim zdaniem daje trochę do myślenia i może więcej nawet z tego wynika, niż z analizy zagrania kopacza X głową albo krzyżakiem. Ten tekst pokazuje ile chamstwa jest na trybunach. Wielu osobom, w tym i mnie, ono przeszkadza. Czy taki tekst coś zmieni? Wątpię. Ale pozostawić chamstwo bez żadnej reakcji, to pozwolić w przyszłości na rzucanie kamieniem czy nożem zamiast bluzgiem. A jeśli chodziło Ci tylko o nie nazbyt wyszukaną formę tekstu, to w mojej ocenie zwróci ona uwagę bardziej, niż długa analiza przyczyn i skali zjawiska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|