|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jw. Zauważając dużą ilość offtopów w temacie "Wisła Kraków w PP" postanowiłem założyć ten temat
![]() Zapraszam do dyskusji. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I dobrze, temat się przyda.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wisła Kraków zdobędzie to trofeum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pary 1/2 PP
Lech - Podbeskidzie Lechia - Legia ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szkoda, ze Wisła głupio odpadła, za dużo błędów robimy w obronie, tracimy głupie bramki, ze stałych fragmentów gry. Obrona nie jest solidna. Moim faworytem teraz do wygrania PP jest Lechia, ciekawe czy sie spr
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Final Lechia - Amica, ciekawe tylko gdzie
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze Lechia zdobedzie Puchar. Z Legia nie sa bez szans, z Lechem tez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja obstawiam finał Lech - Legia.Lepszą drużyne ma Lech więc prawdopodobnie to poznaniacy zdobędą puchar,chyba że kolejorz będzie miał jeszcze szanse na mistrzostwo to pewnie PP odpuszczą...
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Finał Lechia-Lech i przy okazji my mamy fajny wyjazd.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lech - Podbeskidzie 1-1
Ojj ciekawie bedzie w rewanzu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo ładnie Podbeskidzie grało. Ta druzyna zasluguje na awans do Ekstraklasy. Bedzie bardzo ciekawie w rewanzu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dobry wynik. Nie chodzi o to żeby Podbeskidzie grało w finale czy zdobyło PP i grało w pucharach... ale przynajmniej Amica nie może sobie pozwolić na odpuszczenie rewanżu a to oznacza brak sił na ligę. I to mnie cieszy - Śląsk czy Lechia mają większą szansę na pudło.
Oczywiście PP dla Lechii ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdzie są płaczki zwalniające Maaskanta po meczu z Podbeskidziem? Przypominam ,że Słowiki z Poznania grają w PP o życie(o puchary), my graliśmy o prestiż ,bo my WALCZYMY O MISTRZOSTWO -taki jest cel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Podbeskidzie mi sie podoba ,tworza zespol ,wiedza co grac ,jada na boisko MP i graja absolutnie bez procenta respektu ,a ,Kuchenki mają kłopot.
W rewanzu zagraja pewnie jak o finał LM ,dlatego wietrze i licze duzą niespodzianke,ba sensacje ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać nasza wtopa to nie przypadek. Zobaczymy co zaprezentują w rewanżu. Jeśli nie rozsprzedają składu co może być trudne [ zwłaszcza zatrzymanie wszystkich ] to w przyszłym sezonie jeśli awansują mogą w ekstraklasie namieszać.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
WOW
10slow ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A jak to będzie jeżeli przypuśćmy Podbeskidzie dojdzie do finału tam przegra z Lechią, ale Lechia zagwarantuje sobie grę w pucharach przez miejsce w lidze. Bielszczanie zagrają wtedy w pucharach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie. 10znakow
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie, Lechia musiała by zdobyć mistrzostwo, wtedy jej miejsce zajmie finalista pucharu polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wojtas - żeby się twoje słowa w złoto obróciły... i w finale Lechia zagrała z Podbeskidziem.
Miły byłby układ na europejskie puchary: Wisła, Jaga, Śląsk i Lechia (z PP). Żeby choć raz tak się udało ![]() Let's go, chłopaki... Powód: Niedopuszczalna literówka
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 05.04.2011 o godz. 20:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gra wtedy czwarta druzyna ekstraklasy. chyba tylko w sytuacji gdy puchar zdobedzie mistrz polski to wtedy druzyna grajaca w finale pp przejmuje to miejsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Amika jest w czarnej dupie, a tyle tu bylo napinki po naszym odpadnieciu.Zycze Podbeskidzu finalu i wygranej bo im sie przynajmniej chce, a graja pewnie za grosze w porownaniu do ekstraklasowych gwiazdek.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawa dla Podbeskidzia.
Będzie się działo w rewanżu Ale trzymam kciuki za ekipę z Bielska ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widziałem dzisiaj w telewizji faceta ,któremu strugami z głowy lał się pot. Był tak mokry ,że po finale LM niektórzy mogliby powiedzieć "walczak" . to był zawodnik Podbeskidzia.SZACUN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tegoroczny finał ma się odbyć w Bydgoszczy. Obstawiam Lech-Lechia.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mimo remisu obstawiam Amike w finale. Wisła miała jeszcze gorszy wynik a prawde mówiąc nie awansowała bo myśleli że przy stanie 2:0 już jest po sprawie. Amikowcy wyciągną wnioski z Naszego meczu. Finał Amika - Lechia
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po pierwszej polowie Lechia - Legia 0:0 , poziom tragiczny a Terlecki zripostował swojego kolege komentatora ,ktory mowial ze Mezenga siedzial w Flamengo Rio de Janeiro na ławce rezerwowych ,a w Legii siedzi na trybunach , że to pokazuje jaka nasza liga jest silna...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Poziom meczu w Gdańsku mniej więcej taki jak poziom komentarza. Dodatkowo stary stadion na tle tych które się pojawiły wygląda tragicznie. Nic odkrywczego ale do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja. To potęguje wrażenie beznadziei. Jednak otoczka robi swoje. W "ładnych" okolicznościach nawet nasza buraczana liga wygląda znośnie. W "tradycyjnej" otoczce to już niestety nie jest do strawienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby wyciagneli wnioski to sprawe awansu rozstrzegneliby na Bulgarskiej. Moze po prostu Lech nie jest taki mocny jak sie wydaje? Albo Podbeskidzie takie slabe jak niektorzy mysla.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mecz jest fascynujacy
Zasnałem w fotelu podczas pierwszej połowy ![]() autentycznie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|