The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2011, 13:42
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ostrożnie z tym popytem u nas , bo jak na stare warunki przyjdzie komplet to na trybunach będzie łyso. Niech jeszcze sie naszym w jakimś meczu noga powinie to konsekwencją może być wstyd za frekwencje bo 100 za ligowy mecz na dwie osoby to nie frytki. A nikt kto na mecze regularnie nie chodzi sam nie pójdzie tylko albo kogoś namówi na wydanie 50 pln albo postawi bilet wydając 100 albo co najbardziej prawdopodobne mecz oglądnie w knajpie będzie miał na piwo żarcie i jeszcze mu zostanie. Możesz takiego wyśmiać ze na stadionie to inna bajka ale on to oleje bo jak do tej pory nie chodził tak teraz też nie musi. Efekt taki że zamiast cena zachęcać do przyjścia na mecz stwarza bariery co w sytuacji kiedy jest do wykorzystania ponad 20 000 można nazwać antymarketingiem. Na Lecha komplet może będzie ale na Bełchatowie będzie połowa stadionu. Ceny można sobie podnosić jak na bilety jest więcej chętnych niz biletów, a nie na stadionie który jeszcze nigdy nie był pełny.

Pojmij że karnetów za 150 jest 5 000 a cena reszty już nie jest taka kolorowa zwłaszcza, że zniżki przysługują tylko za gówniarstwo. Nie wiem czy na mój karnet moze ktoś iść na mecz jak to było dotychczas? Bo jeżeli nie to tym bardziej sie to nie kalkuluje.
No nie wierze, że nie jestesmy w stanie sprzedać 8-10 tys karnetów... Było, że kosztowały od 180-250 + mecze pucharowe z Realem 250-300 i żyło się karnety kupiło 11 tys ludzi i nie było lamentu. To nie kwestia ceny... tylko umiejętność sprzedarzy. Stadion mamy na 18 tys. także wliczyli to, że karnetów sprzedadzą połowe a bilety kupi druga połowa i zyski będą jeszcze większe... Nie bój się oni wiedzą co robią dając takie ceny. Uwierz, że jak otworzą cały stadion, to bardziej bedzie im sie opłacać, jak ceny spadną...

P.s a po co mam takiego wyśmiewać? Jak woli knajpę, tz. że wspólnego z kibicowaniem ma niewiele, więc niech tam lepiej sobie siedzi cały czas. Jak nie chce wydać 2x50 to może wydać 2x35 albo 2x45 jak ma młode towarzystwo, to jeszcze taniej... Jak woli knjape to lepiej dla atmosfery, i wizerunku naszych kibiców... a klub straci niewiele...
Ostatnio edytowane przez regan : 11.02.2011 o godz. 13:51.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.02.2011, 16:47
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
Od kibiców sukcesu Ci wrzucać nie zamierzam. Co nie zmienia faktu, że kompletnie nie rozumiem Twojego podejścia. W przeszłych latach owszem były zniżki dla wznawiających, ale były one niewielkie - rzędu 15 PLN:

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=12281

Czy 15PLN (mówię o pieniądzach - nie o "zasadzie" - bo rozumiem, że właśnie brak tej zniżki skłonił Cię do decyzji o niezakupywaniu karnetu) ma być ceną za to, że porzucisz coś co jak mniemam jest częścią Twojego życia? Ja osobiście sobie tego nie wyobrażam. Owszem, może i klub powinien wprowadzić tą symboliczną zniżkę dla przedłużających. Ale nie wprowadził - trzeba się z tym pogodzić, a nie obrażać niewiadomo o co. Wg mnie każdy kto kocha Wisłę powinien schować tą swoją wielce urażoną brakiem zniżek dla wznawiających dumę i mimo wszystko karnet kupić. Bo transfery są, szansa na udaną rundę jest, ceny niziutkie - nic tylko czekać na mecz na R22 z karnetem w portfelu

Kartę wyrobiłem, karnet kupiłem, aż szkoda, że to trwa wszystko tak szybko, nie można nawet dobrej bajery przykręcić z kasjerką
Ostatnio edytowane przez fialo : 11.02.2011 o godz. 16:50.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.02.2011, 17:51
Niektórzy zapomnieli, że zmieniły sie troche czasy. W kraju kryzys, rośnie bezrobocie, ceny prawie wszystkiego poszły ostro w górę. W handlu, o który cos tam wiem coraz trudniej ze sprzedażą. Ludzie przede wszystkim odkładają na czynsz i jedzenie, a potem na używki. Chyba, ze ktos wierzy w 2 Irlandię i w to że wzrasta konsumpcja a ludzie mają coraz wieksze dochody
Wiekszość piszących ocenia cene karnetu tego na najtańsze miejsca na trybunie G zapominając, że 3/4 stadionu kosztuje o wiele więcej. Do tego dochodzi np. sprawa z dziećmi. Przedtem rodzina z dziećmi do lat 12 płaciła tylko za 2 bilety teraz za 4 !!! I to jest już zasadnicza różnica. Wystarczy policzyć. Powiedz teraz dziecku/dzieciom, które ma np. 8 czy 9 lat, że juz nie pójdzie z tatusiem na mecz bo tatuś musi zapłacić teraz x 3. mam kolege, który wprowadzał 2 synów, a teraz ma problem. Tylko go nie wysyłajcie do 3 pracy żeby zarobił.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 11.02.2011, 17:56
^^^
sektor rodzinny E11 255 zł + 9 zł dziecko** 200 zł + 9 zł dziecko**

** na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.02.2011, 18:52
Potrzebny jest karnet z zeszłej rundy? Czy maja w bazie ?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.02.2011, 18:57
lepiej weź ze sobą chociaz w bazie też powinni mieć..
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.02.2011, 20:17
Mam jedno pytanie . Czy na początku nie było podane że za dziecko płaci się złotówkę a teraz 9
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.02.2011, 20:19
piotrek1325 napisał(a):Wyświetl post
Mam jedno pytanie . Czy na początku nie było podane że za dziecko płaci się złotówkę a teraz 9
A może 1 zł od meczu, czyli 9 spotkań 9 zł.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.02.2011, 20:25
fialo napisał(a):Wyświetl post
Kartę wyrobiłem, karnet kupiłem, aż szkoda, że to trwa wszystko tak szybko, nie można nawet dobrej bajery przykręcić z kasjerką
Najlepsze transfery tej rundy IMHO
Jeszcze brakuje tylko prezes Warty jako szefa marketingu

Ale rzeczywiście wszystko sprawnie i szybciutko.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.02.2011, 20:42
WISŁAZWE no tak w sumie . dzieki
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.02.2011, 21:19. Dwa dni sprzedaży a 2 tysięcy karnetów nie sprzedano
Jeśli na jesień nie zmienią cen karnetów to nie będzie pełnego stadionu nigdy.
Do zzisiaj nawet 2 tys karnetów nie sprzedali.Ludzie kupujcie bo będzie pucha
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Stary 11.02.2011, 21:49
Nie będzie karnetów to później będą stać w kolejkach na "TOP-owe" dla marketingu mecze. Spokojnie ocenić będzie można ocenić liczbę sprzedanych( wznowionych) karnetów po weekendzie do tego dojdą osoby które nie kupowały karnetów w tamtej rundzie.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.02.2011, 21:59
Jeśli ktoś uczący się nie ma podbitej legitymacji, to i tak idźcie i kupujcie ulgowy. Fakt, wymagają legitymacji i skrupulatnie ją sprawdzają lecz idźcie do pani sprzedającej, zróbcie ładne oczka, trochę wazeliny i wam odpuści.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.02.2011, 22:14
fialo napisał(a):Wyświetl post
Czy 15PLN (mówię o pieniądzach - nie o "zasadzie" - bo rozumiem, że właśnie brak tej zniżki skłonił Cię do decyzji o niezakupywaniu karnetu) ma być ceną za to, że porzucisz coś co jak mniemam jest częścią Twojego życia? Ja osobiście sobie tego nie wyobrażam.
Za 15 zeta nie unosiłbym sie honorem, kosztem życiowej miłości.

Płacz i lament na forum skłonił mnie by zajrzeć do konkurencji.

CENY KARNETÓW NA LECHA.

Wszyscy po karnety bo będzie pyta jak stąd do Poznania.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.02.2011, 22:55
regan napisał(a):Wyświetl post
Człowieku co ty porównujesz wogóle? Jaki poziom sportowy? Jakie 8 miejsce?
Weź czaśnij się z rozpedu w głowe, moze się coś przestawi...

Jeszcze jedno: Ceny ustala rynek... tzw. krzywa popytu i podaży... Na Craxie popyt jest cienki, to ceny cienkie. U nas popyt wysoki to ceny wysokie... O czym ty chcesz dyskutować? O poziomie klubów który dzieli przepaść? To chyba mozna wywnioskować, że jak mają cienki popyt, to poziom musi być słaby...
Taki masz popyt, że w zeszłej rundzie tylko na dwóch meczach był komplet, a nie wiem czy zauważyłeś że tylko dwie trybuny są otwarte.Przy otwarciu całego stadionu nie wypełniamy go nawet w 50%.
Wisła-Korona 18 tys
Wisła- Śląsk 15,6 tys
Wisła-Lechia 15 tys
Wisla-Legia 18 tys
Wisła-Zagłębie 17,5 tys
Wisła-Widzew PP 8 tys
Ostatnio edytowane przez John1906 : 11.02.2011 o godz. 23:00.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2011, 23:10
Jestem przekonany, że od następnej rundy, gdy cały stadion będzie gotowy ceny spadną. Na pewno będą bardziej zróżnicowane.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.02.2011, 23:20
Ja myślę, że nie cena będzie wskaźnikiem ile zostanie wykupionych karnetów w najbliższym czasie (przyszły sezon). Wiadomo, że jak są wyniki to od razu chętnych jest więcej. Myślę, że jakby Wisła grała taką piłkę jak za dawnych lat, to nikt by nie płakał, że karnet drogi tylko koczowałby pod stadionem, żeby sobie kolejkę po karnet zająć.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 11.02.2011, 23:48
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Taki masz popyt, że w zeszłej rundzie tylko na dwóch meczach był komplet, a nie wiem czy zauważyłeś że tylko dwie trybuny są otwarte.Przy otwarciu całego stadionu nie wypełniamy go nawet w 50%.
Wisła-Korona 18 tys
Wisła- Śląsk 15,6 tys
Wisła-Lechia 15 tys
Wisla-Legia 18 tys
Wisła-Zagłębie 17,5 tys
Wisła-Widzew PP 8 tys
No i co mi wytłumaczyłes powiedz mi? Stadion na 18 tys zapelniony na kazdym meczu w przynajmniej 80 procentach... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm popyt bardzo niski... Na Craxie znowu na meczu 4 tysiące gdzie stadion ma 15 hmmmmmmmmmmmmmmmmm 1/4 hmmmmmmmm masz racje.
P.s Jak stadion będzie większy, to ceny spadną o ile popyt będzie niski... narazie klubowi opłaca się jak jest stadion wypełniony w 80% gdzie przynajmniej na 3 meczach w tym półroczu komplet murowany, jak sądzisz opłaca się czy nie?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 12.02.2011, 00:13
zim zum napisał(a):
Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
"Na złość babci odmrożę sobie uszy".
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.02.2011, 00:36
... narazie klubowi opłaca się jak jest stadion wypełniony w 80% gdzie przynajmniej na 3 meczach w tym półroczu komplet murowany, jak sądzisz opłaca się czy nie?
niby na ktorych trzech ? ledwo na legie poszedl komplet na jesien przy nizszych cenach
nie oszukujmy sie, bo kompletu raczej nie bedzie ani razu i nie chodzi tu wcale o cene tylko o brak szacunku dla kibicow
Odpowiedz cytując
KruQ
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.02.2011, 00:44
Wydaje mi się ze komplet może byś tylko na derby lub jakieś mecz w wyżej stawce niż Ekstraklasa.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 12.02.2011, 00:59
koniak napisał(a):Wyświetl post
niby na ktorych trzech ? ledwo na legie poszedl komplet na jesien przy nizszych cenach
nie oszukujmy sie, bo kompletu raczej nie bedzie ani razu i nie chodzi tu wcale o cene tylko o brak szacunku dla kibicow
Ledwo? Jakoś jak pamietam te kolejki przed kasami to bym tego tak nie nazwał. W dwa dni poszły bilety więc nie opowiadaj bzdur. Na Zagłebiu było 17 800 na słabszym meczu, to na Amike nie przyjdzie 400 osob więcej? I o jakim ty braku szacunku mówisz? Obsługa przecież jest miła ponoć...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
lukasnh1988
Member

Od: 06.2008

Stary 12.02.2011, 08:07
Cytat:
Jeśli ktoś uczący się nie ma podbitej legitymacji, to i tak idźcie i kupujcie ulgowy. Fakt, wymagają legitymacji i skrupulatnie ją sprawdzają lecz idźcie do pani sprzedającej, zróbcie ładne oczka, trochę wazeliny i wam odpuści.
Takie głodne kawałki zostaw dla siebie , a nie wypisuj na forum !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.02.2011, 08:44
Cytat:
105 - 6 spotkań
255 - 9 (może 10)
W tamtej rundzie 105 zł placiles za 5 meczow bo z tego co pamietam to podczas sprzedazy karnetow nie wiadomo bylo czy zagramy z Widzewem w PP bo jeszcze nie mielismy awansu a wiec karnet kupowales na 5 meczow! Pozniej dopiero wejscie na Widzew bylo dolaczone na karnet.
Teraz placisz 255 zł bo wiadomo ze w PP gramy z Podbeskidziem i poza tym sa 3 mecze "Topowe" w tej rundzie, w tamtej byl 1!
Juz sie k..a zaczelo narzekanie, wieczny lament. A ja powtorze, ciescie sie z tego co macie, szanujcie to co macie, chodzcie na mecze bo inni chcieliby byc na Waszym miejscu. Kupie karnet Tobie, Twojej zonie/dziewczynie + dziecku/ koledze jak Ty mi kupisz karnet dla mnie i oplacisz przejazdy na 9 meczow Wisły u siebie, ok?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.02.2011, 08:52
Ledwo? Jakoś jak pamietam te kolejki przed kasami to bym tego tak nie nazwał. W dwa dni poszły bilety więc nie opowiadaj bzdur. Na Zagłebiu było 17 800 na słabszym meczu, to na Amike nie przyjdzie 400 osob więcej? I o jakim ty braku szacunku mówisz? Obsługa przecież jest miła ponoć...
Z tego co pamietam ostatnie bilety zeszly w czwartek, czyli dwa dni przed meczem a nie po dwoch dniach sprzedazy...
Zawsze w przypadku Legii rozchodzily sie wczesniej, dlatego tak napisalem a brakiem szacunku jest moi zdaniem stawianie wyzej dzieciakow i studentow od osob, ktore karnety kupuja od lat, co z reszta wiele razy sie w tym temacie przewinelo
Ceny biletow normalnych wzrosly, a standard w porownaniu z jesienia jest ten sam - komplet byl tylko na Legii i jakos nie pamietam, zeby w ostatnich latach byla druzyna, ktora bardziej mobilizowala w Krakowie do przyjscia na mecz
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.02.2011, 11:27
odpowiedź na FB naszego klubu: "Wisła Kraków
Łukasz, nikt nie jest traktowany gorzej. Ceny są atrakcyjne, do tego są zniżki. Tyle na ten temat. Dziękujemy."

Na zadane pytanie dlaczego nie ma zniżek dla stałych kibiców. Pełna profesjonalizmu i szacunku. Oby tak dalej.
( nie była ona skierowana do mnie jednak jest ogólnie dostępna)
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 12.02.2011, 11:41
I dobrze wam ....a odpowiedzieli. Płaczecie jak dzieci naprawdę. Parę postów temu starałem się być miły, przekonywać, mówić że to jest tylko 15 PLN, że czasem trzeba przełknąć tą gorzką - według was - pigułkę w imię wyższych celów i miłości do Białej Gwiazdy.

Ale teraz to już, że się tak prostacko wyrażę, - ch*j. Boli was tak potwornie ten brak zniżek, to lekceważące podejście do kibica, to że klub - według was - pokazał wam fucka no to do ....y nędzy tego karnetu nie kupujcie. Nikt was nie zmusza. Trudno, było miło.

ABG sobie bez was poradzi. Przyjdą inni, którzy "zasady" będą mieli w dupie, a jedyną zasadą jaką się będą kierować będzie miłość do Wisły. Zarobią sobie na karnet (jak ja), kupią go i będą wspierać Wisłę w momencie przełomowym dla jej historii, kiedy musimy się oprzeć "modzie na Poznań".

Jeszcze raz mówię - nie kupujcie tego karnetu, jak ma wam spaść korona z głowy. Tylko już ....a ni płaczcie i nie zniechęcajcie innych do tego samego.

Amen.

Jeszcze jedna sprawa - zbilansujcie sobie w zgodzie z własnym sumieniem ile wydajecie w ciągu roku na browar, wódę, szlugi, zielsko, melanże czy inne tego typu rzeczy. I przystawcie sobie to do ceny karnetu.
Powód: laptop jedzacy literki
Ostatnio edytowane przez fialo : 12.02.2011 o godz. 11:51.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.02.2011, 11:58
Amen.

Niech do.......ą po 3 stówki na młyn i też będziesz szczęśliwy. pójdziesz do 4 pracy żeby zarobić i dać Basałajowi.
A to 15zł jest na 5000tys miejsc i to zniżkowych więc się tak nie podniecaj.
Odkąd pamiętam ZAWSZE stali karnetowcy mieli zniżkę (a trochę już tych karnetów uzbierałem) a teraz przyszedł czas że dla klubu (i widzę że dla Ciebie) ważniejszy jest ktoś kto przyjdzie tylko na jedną rundę a na jesień już chodził nie będzie bo przecież zima.
Napisałeś: będą wspierać Wisłę w momencie przełomowym dla jej historii, kiedy musimy się oprzeć "modzie na Poznań".
Ta moda właśnie do nas trafiła w postaci cen.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 12.02.2011, 12:13
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Amen.

Niech do.......ą po 3 stówki na młyn i też będziesz szczęśliwy. pójdziesz do 4 pracy żeby zarobić i dać Basałajowi.
A to 15zł jest na 5000tys miejsc i to zniżkowych więc się tak nie podniecaj.
Odkąd pamiętam ZAWSZE stali karnetowcy mieli zniżkę (a trochę już tych karnetów uzbierałem) a teraz przyszedł czas że dla klubu (i widzę że dla Ciebie) ważniejszy jest ktoś kto przyjdzie tylko na jedną rundę a na jesień już chodził nie będzie bo przecież zima.
Napisałeś: będą wspierać Wisłę w momencie przełomowym dla jej historii, kiedy musimy się oprzeć "modzie na Poznań".
Ta moda właśnie do nas trafiła w postaci cen.
Przegość z Ciebie wiślak86. Tak Basałaj bierze całą kasę i wraz z Cupiełem i Wilczkiem urządzają wielką imprezę na Mauritiusie.. Człowieku, ogarnij się proszę Cię. Klub to nie jest instytyucja charytatywna, musi się z czegoś utrzymać, powtarzam po raz setny. Musi opłacić transfery, pensje i tysiąc innych drobniejszych rzeczy.

W kwestii cen "moda na Poznań" jeszcze do nas nie doszła. Ciekawy jestem co by było, gdyby tak faktycznie się stało.

Nie do.......ili nam po 3 stówki na młyn, więc nie uprawiaj demagogii. Co do stałych karnetoiczów - tak obchodzi mnie to żeby przychodzili na stadion. Ale narazie to część z nich zachowuje się jak dzieci w przedszkolu i skoro zamierzacie się unosić honorem to trudno, może rozsądniejszą polityką jest właśnie otwarcie się na nowych kibiców. Ja kupowałem karnety w czasach kiedy nie było ulgowych i jakoś nie płakałem tylko odkładałem te 2 stówki z kieszonkowego, czy zarabiałem myjąc auta itd. Dało się- dało. Dlatego niesamowicie irytuje mnie ten lament.

Jeszcze raz powtórze - absolutnie nie wyobrażam sobie porzucenia tego co kocham kosztem 15PLN, czy sławietnej "zasady".

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 12.02.2011, 12:18
koniak napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pamietam ostatnie bilety zeszly w czwartek, czyli dwa dni przed meczem a nie po dwoch dniach sprzedazy...
Zawsze w przypadku Legii rozchodzily sie wczesniej, dlatego tak napisalem a brakiem szacunku jest moi zdaniem stawianie wyzej dzieciakow i studentow od osob, ktore karnety kupuja od lat, co z reszta wiele razy sie w tym temacie przewinelo
Ceny biletow normalnych wzrosly, a standard w porownaniu z jesienia jest ten sam - komplet byl tylko na Legii i jakos nie pamietam, zeby w ostatnich latach byla druzyna, ktora bardziej mobilizowala w Krakowie do przyjscia na mecz
To źle pamiętasz... ostatnie 100 biletów ze zwrotów poszło w srode. Bilety poszły jak zawsze na Legie...w dwa dni.
Dzieciaki i studenci nie zarabiają na siebie, utrzymują ich głównie rodzice. Fakt dla stałych karnetowiczów tez powinna być zniżka, ale klub sprzedajac na zeszłą runde 12 tys karnetów... (bo kanrety sprzedawali w pakietach nawet na 3 ostatnie mecze) trudno zeby robił teraz ludziom zniżki bo mieli karnet na 3 mecze. Jasne od teraz każdy karnetowicz powinien mieć zniżkę, do tego powinna być jakas zniżka dla członków SKWk, bilety rodzinne itd. itd.
Wislak86- a potem w temacie "polityka transferowa Wisły" płaczecie: Skąpy Cupiał nie daje kasy na transfery... Człowieku łaski nikomu nie robisz. Wisła ma tylu kibiców, nikt po tobie płakał nie będzie... Jak Ci szkoda 200 zł na Wisłe dać, to po co żalisz się na forum? Nie zależy Ci zeby chodzić na Wisłe, wiec po co tu piszesz? To forum sympatyków klubu, którzy zrobią wszystko, żeby tam być, chocby karnety były po 400 zł... Bo Wisłe stawiają na pierwszym miejscu... a nie wódke imprezy i maniurki...
Ostatnio edytowane przez regan : 12.02.2011 o godz. 12:32.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów