|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak samo jak po kazdej zimie. Wymiana murawy, potem kto wie czy nie jeszcze jedna. Tak sie sklada, ze kibole przypominali o tym problemie w trakcie modernizacji, ale lepiej oplacani i bardziej zorientowani dyrektor POSiRu oraz glowny projektant stadionu wiedzieli swoje. Efekt jest taki, ze bez gruntownej renowacji podloza i murawy czeka nas regularne wyrzucanie siana. Tak co kilka miesiecy. Ratunkiem moze byc sztuczna murawa, ale nie wiem czy ten temat jest w ogole poruszany.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mnie dziwi pytanie o zapełnienie stadionu, a jak budowują hale ktoś się pyta o zapełnienie? Taki Spodek stoi i stoi, gra tam jakiś klub? W Łodzi w hali na 13 tys. widzów gra jakiś klub? Budują stadion i niech będzie. Wielkie halo bo stadion narodowy na 55 tys, w Zambii wybudowali na 60, a w Maroku budują na 80 i jest dobrze.
![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wg mnie tak optymistycznie Stadion Naorodowy powinien być większy o kilka dobrych tysięcy.
Uważam, że z biegiem czasu, a mam na myśli najbliższe kilka lat okaże się, że buduje się stadion zbyt mały. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam podobne zdanie, myśle że narodowy powinien mieć minimum 60tyś. A optymalnie 65-70tyś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
od razu 200 tyś.....
weźta się ogarnijta ! z taką grą jak teraz to powinni grać bez widzów w ogóle ;p![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Też uważam, że stadion narodowy powinnien miec przynajmniej 70tys.
Bedziemy mieli pare stadionów w przedziale 40tys do 50tys natomiast brakuje Mi własnie takiego jednego duzego stadionu na przynajmniej 70 tys. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A czy ktoś wie czy na Narodowym można zbudować bieżnie tak na wypadek mś
Ostatnio edytowane przez Magpie : 31.01.2011 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Narodowy rzeczywiście jest szczuplutki.
To jednak stadion wizytówka - na długie lata. 100 tyś to byłoby to. I to nie jest żart. Piłke mamy chujową, ale Polak i tak przyjdzie , choćby dla atmosfery. Zresztą poziom tak czy siak podskoczy. Skoro przy takiej chujni tyle kibiców się zbiera to jakie będzie zapotrzebowanie jak zaczną grać w piłkę. Poza tym to nie jest stadion Śląski, wygoda, daszek, fajny kąt nachylenia trybun, cud, miód, niektórych nie piłka będzie ciągnąc a właśnie stadion i jego atmosfera połączana z wygodą. Zresztą to łatwe porównanie - skoro na mecz KLUBOWY zbierze się na Reymonta 33 tyś, na Legii 31 czy we Wronkach 41 , wiadomo że nie każdy mecz ale takie też będą to z reprą tym bardziej nie ma problemu bo tu nie ma podziałów na kluby i zbieranina jest z całej Polski.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 31.01.2011 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe czy u nas będą takie karty? Dzisiaj pewnie dowiemy się więcej (idąc za FB Wisły) |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mistrza Polski?
![]() Co wygrałem? ![]()
Ostatnio edytowane przez killzone : 03.02.2011 o godz. 12:57.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
a nam już trawa ROS*nie...
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przecież ta murawa rzekomo była bardzo droga i montowana przez uznaną zagraniczną firmę?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A na dodatek miasto chce w chu* kasy za dzierżawę stadionu. W takim stanie to wolałbym już na Amice grać xd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
♪ "Tu na razie KAR*toflisko ale będzie SAN* Francisco. A tam gdzie to KRE*towisko, Amica będzie grać. Tururururu" ♪
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A jest tam koszerna kuchnia i oddzielna sala dla spożywających pokarm w takich, a nie innych warunkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Powinno być coś takiego i u nas. Nawet w normalny dzień, taki jak dziś - mogę się założyć, że "lokal" byłby pełny ludzi, nie tylko w czasie rozgrywania meczu. Nie jest to może duże ale u nas w ogóle nie będzie żadnego lokalu z widokiem na murawę. Mylę się? Nie liczę tych dwóch restauracji, które mogą powstać, ale one podobno dla VIP-ów?
Nie mówcie, że takie ogrodzenie mają w Poznaniu dookoła murawy? http://picasaweb.google.com/Caartee....36206797350834 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
zamontowali po Naszym przyjezdzie
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki Wam to ogrodzenie i tylko wokół sektora przyjezdnych wraz z przylegającymi jeśli się nie mylę. A z trawą, której nie ma zdecydowanie słaba sprawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wronki w klatce
Ostatnio edytowane przez Q13SON : 05.02.2011 o godz. 11:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Luu... : 05.02.2011 o godz. 12:04.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wronki? Ile tam jest tych wronek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Siedzielismy w sektorze, pod ktory podbili kibice gospodarzy z jednej strony, a chwile pozniej druga grupka kibicow gospodarzy wyskoczyla z drugiego sektora i przebiegla sobie prawie po murawie aby uspokoic ta pierwsza. Dowcip na poziomie "boli mnie reka ale to wina tego typa co mu dalem w morde". Tymczasem idzcie cwiczyc plucie przez kraty bo znowu bedzie jakis problem gdzie dwadziescia osob znajdzie sobie rywala w postaci dwoch malzenstw z dziecmi.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 05.02.2011 o godz. 12:22.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
co jak co troszkę komicznie to wygląda, "nowy" stadion a tu 2 trybuny odgrodzone takimi zasiekami jak w zakładzie karnym, na pewno za rok przed euro to będzie musiało zniknąć bo nie wierzę że UEFA zgodzi się na coś takiego, to co widziałem w Listopadzie na tym stadionie, tzn. jakość wykonania i wykończenia mnie rozwaliła, totalna porażka, a te zdjęcia mnie utwierdzają w tym że ten stadion to niezła porażka
Ostatnio edytowane przez gromaders : 05.02.2011 o godz. 12:17.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sztuczną trawę by sobie położyli i byłby spokój. Natomiast na Mistrzostwa Europy wyłożyliby tylko naturalny dywanik na te kilka ciepłych tygodni i po problemie. Jak to z przepisami jest, można grać ligę na sztucznej w Polsce? Są chyba też sztuczne murawy z domieszką naturalnej albo na odwrót, tj. naturalne z domieszką sztucznej. Nie wierzę, że tak można spartaczyć stadion za grube miliony pln-ów.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|