|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeszce o derbach
http://sport.interia.pl/raport/derby...-wisla,1555573 |
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wywiad z Andrzejem Iwanem dotyczący Wisły i nie tylko.
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/2...teusza-klicha/
Ostatnio edytowane przez rav : 14.11.2010 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mówili coś w cafe futbol o meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
W CF był Piotr Nowak. To była raczej taka luźna dyskusja, bo nie było nawet "futbolowego menu". Pogadali o Borucu, o Smudzie, o rankingu, o trenerach i jak super jest w USA.
Miałem wrażenie, że na prośbę Kowala temat Ekstraklasy i meczu Wisły został olany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
C+ az niesmaczny juz jest... Ja rozumiem, ze boli, ze to przykre, bo tam wszyscy za L. Ale naprawde wystarczy raz powtorzyc, ze wynik nie odzwierciedla w pelni przebiegu meczu, a nie przy kazdym wejsciu antenowym, przy kazdym wywiadzie, kazdy z dziennikarzy C+ poza Cz. Kowalskim, musi zrobic wstep jak to Legia byla rownorzednym przeciwnikiem, a nawet byla lepsza od Wisly. Smieszni sa.. Chociaz mala satysfakcja jest widzac jak ich skreca w srodku, ale nie moga tego pokazac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zgadza się nesta. Wczoraj oglądając Ligę+ i słuchając "obiektywnych" komentarzy "fachowców" można było dojść do wniosku, że Wisła wygrała przez przypadek, bo tak naprawdę lepsza była Legia
Ale co się dziwić - w końcu Dębiński i Wieszczycki to starzy legioniści.![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A mnie strasznie denerwuje taka sprawa, że rozpoczyna się mecz, tzn. piłkarze wychodzą na murawę, rozbrzmiewa hymn, a komentator gada jak najęty. Po chwili powiedział "Posłuchajmy hymnu", przez chwilę nic nie mówił i zanim jeszcze hymn się skończył ten już zaczął paplać. Zupełny brak szacunku, zwłaszcza, że z tego co pamiętam na meczach starozakonnych zawsze mówią PRZED hymnem, żeby posłuchać tego jakże wspaniałego hymnu...
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/4...lszy-z-nowych/
Wywiad z Cezarym Wilkiem w powstałym niedawno portalu 2x45.com.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kto ma niech włączy Discovery Historia. Historia Wisły w filmach i wspomnieniach, unikatowe zdjęcia.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przecież wg programu miało być 23.11, a teraz miało być o gorszej stronie Błoń ?
"Historia polskiej piłki nożnej: Wisła Kraków Anegdoty o największych zwycięstwach klubu, losach piłkarzy podczas II wojny światowej i historię sporu między klubami Cracovii i Wisły Kraków opowiedzą jego największe gwiazdy. Premiera:2010-11-23 godz. 22:00 Data wyświetlenia:2010-11-23 godz. 22:00 Czas trwania:50 min." btw. zna ktoś link do oglądania on line tego kanału ? ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_wisly_w_tle/
mógłby ktoś nagrać całość i wrzucić na forum potem? nie mam tego kanału niestety. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
inne pytanie , czy istnieje możliwość oberzenia kanału Discovery Historia przez internet ? na wzór canall+ sport oczywiście pewnie kanał cieszy sie 100 razy mniejszą popularnością , ale kto wie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
podbijam pytanie Karherop'a, na Cyfrze nie ma Discovery Historia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Discovery Historia jest tylko w n-ce i chyba w kilku sieciach kablowych. Nic mi nie wiadomo, aby ten kanał był emitowany w internecie. Jednak ten 10 minutowy skrót zaostrzył mój apetyt, a nie będę miał jak oglądnąć.
P.S Jeśli ktoś ma to niech spojrzy sobie w gazecie, bo u mnie pisze, że materiał o Wiśle ma być od 22:50, a nie od 22:00.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 22.11.2010 o godz. 23:39.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() A o 22 ma być o tych leszczach z drugiej strony |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Chavez: biedak, piłkarz, pastor
Osman Chavez, dziś piłkarz Wisły Kraków, dorastał w Hondurasie. Jako dziecko musiał pracować, nie miał nawet butów. Dzisiaj twierdzi, że fakt iż przyszło mu żyć w tak trudnych warunkach, dał mu mnóstwo siły i nauczył pokory. Potrafi docenić to, co ma i wie, co będzie robił w przyszłości - pisze Bartosz Karcz. Bardzo ciekawy reportaż o Chavezie. Nie wiedziałem, że to gość z taką przeszłością. W sumie szacunek dla niego. Nie wiem czy będzie Wam się chciało czytać całość, ale mądrze mówi. Prezentuje zupełnie inne podejście niż polskie "gwiazdeczki".http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...stor,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
History a Discovery tvn historia to 2 inne kanały :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
srky masz racje, poje balo mi sie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wiem, że ten ranking nie jest wart funta kłaków mimo to jednak go wrzucę. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/fc-...wiadomosc.html
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Amica jeszcze jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie bardzo wiem gdzie to wkleić bo to w koncu nie o nas.być może przydalby sie temat w stylu "dlaczego kocham Wisłę Kraków",ale wydaje mi się,ze to nie może zostac niezauważone.do tej pory mówilismy na ten drugi stadion kurnik,ale teraz wypada nazwać go tak jak jest naprawdę czyli chlew:
http://sport.onet.pl/zimowe/hokej/wu...wiadomosc.html Wulgaryzmy i obelgi zamiast hymnu Polski - skandaliczne zachowanie podczas meczu dzisiaj, 07:59 KC / Gazeta Wyborcza fot. Newspix/Tomasz Markowski W piątkowym, wyjazdowym spotkaniu hokeistów Comarch Cracovii z francuskim Dragons de Rouen w Pucharze Kontynentalnym doszło do skandalicznego incydentu. Kibice krakowskiego zespołu zamiast hymnu, zaśpiewali pełną wulgaryzmów piosenkę o... Wiśle Kraków. Jak donosi "Gazeta Wyborcza" jeden z kibiców polskiej drużyny został zaproszony do stanowiska spikera, aby w duchu fair play, zapoznać kibiców gospodarzy z kulturą przyjezdnej drużyny. Poproszony o zaśpiewanie hymnu, zapowiedział zmianę "repertuaru" i zaintonował do mikrofonu: "Na nienawiści do tej drużyny tak wychowano nas i bez powodu i bez przyczyny śpiewamy wszyscy na cały świat..." Tu włączyli się wszyscy kibice z Krakowa, rycząc "A Wisła k..., a Wisła k..., a Wisła k..., Wisła to jest k..." Weź udział w Sondzie Nieświadomi niczego francuscy kibice zaczęli bić brawo. Aby odwdzięczyć się polskiej stronie, odśpiewali "Marsyliankę".
Ostatnio edytowane przez picasso : 29.11.2010 o godz. 18:25.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To jest skandal i to pokazuje jak zakompleksiony jest ten śmieszny klubik z drugiej strony błoń. Wysadzić w powietrze, zaorać stadion a teren oddać Juvenii chociażby. Ja .......e...przecież my nawet nie mamy sekcji hokeja..boli porażka w derbach, oj boli.
A z innej beczki: Nie wiem czy zauważyliście, ale Weszło! coś niechętnie pisze o Wiśle ostatnimi czasy. Tu już nie chodzi mi o jakieś wielkie artykuły, ale nawet wzmianki o ostatnich meczach kolejki w których Wisła grała i wygrywała. Czyżby ich teoria Wielkiego Upadku Wisły się nie sprawdza a nie chcą się sami przyznać do błędu? Cóż..mnie nie zależy o tym żeby o nas pisali, ale wydaje się to dziwne..zawsze podsumowania kolejki, bardzo obszerne, a od czasu gdy Wisła gra ostatnia to cichutko.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
I to tylko potwierdza słuszność mojego wyboru
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
obserwuję weszło od dłuższego czasu i powiem szczerze , można ich nie lubić , można wręcz ich nienawidzic , ale jada naprawde równo po wszystkich , z tym że po Legii najbardziej i nie zmieniają tego ichwyniki . Po Wiśle jechali nie bardziej niż po Lechu czy Polonii . Zresztą oni nie są od tego aby chwalić , polskie kluby od kilku pochwał popadają w samozachwyt . Lepiej wogóle nie chwalić . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to przecież piszę, że nie zależy mi na tym, żeby o nas pisali, tylko w ich poczynaniach widać pewną niekonsekwencję. Było słabo - zaraz po gwizdku wieeeelki elaborat o słabości Wisły - wygrywamy, to jest cisza.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie wiem o co Ci rafalek chodzi. Jak ja czytam Weszło to czuje się jakbym czytał TWSD.
nie chwalą bo nie ma czego, jest natomiast co krytykować - dlaczego tego nie robią? po Legii cisną równo, nie trzeba daleko szukać - http://www.weszlo.com/news/5928 to samo mogliby napisać o Wiśle, jednak nie piszą. dlaczego? w ostatnim czasie było kilka dosyć kontrowersyjnych decyzji sędziowskich na korzyść Wisły które zaważyły o losie meczu a jednak Weszło milczy. w przypadku Legii piszą o wszystkich pomyłkach sędziowskich i jak to każda pomyłka sędziego = każde 3pkt może zaważyć o tytule MP. i tak można jeszcze pisać i pisać.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|