|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cikosz wzbudzał moją sympatię w pierwszej połowie, bo widać, że bardzo walczył, ale jest jakiś taki mały i się strasznie ślizgał na murawie i nie mógł sie utrzymać na nogach
ponawiam prośbę o link do meczu @snyrting dobra, nie napinajcie sie tak ![]()
Ostatnio edytowane przez nicolas : 13.11.2010 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Łapaj http://allgoals.pl/ekstraklasa/11817...11-2010-a.html
Nastepnym razem szukaj w temacie Wiślackie Foto&Video ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Dośrodkowanie Jirsaka była idealnie wymierzone w to właśnie miejsce między dwóch obrońców, nie było w tym żadnego farta. Kilka minut wcześniej w podobnej sytuacji wrzucał Mały i jak to zrobił każdy chyba widział, Brożek na szczudłach by tej piłki nie złapał. Ćwierć-sytuacja? Chyba zupełnie inny mecz oglądaliśmy. Brawo dla całej drużyny ale szczególnie dla Pawełka, facet, który praktycznie od początku swojego pobytu w Wiśle ma pod górkę ratuje nam kolejny raz w tym sezonie dupę, gdyby Manu Strzelił na 0-1 kto wie jakby się to spotkanie potoczyło. To, że Brożek coś ukłuje było niemal pewne, zawsze kiedy gramy z Legią, niezależnie od tego gdzie i w jakiej obie drużyny są formie Brożek coś trafia. Mnie szczególnie cieszy, że mimo różnic językowych w drużynie wytworzyła się fajna kozacka atmosfera, nikt nie odpuszczał, ogień, zacięcie na twarzach, zawsze taką Wisłe chciałoby się oglądać Paljic nie raz w strone sektora E pokazywał zaciśnięte pięści, widać było to zaangażowanie, buzujące emocje. Chyba można rzec że powoli tworzy się nam team spirit![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ćwierć, bo Jirsak dośrodkowywał jakoś tak zza legijnego obrońcy, że miałem wrażenie, że wystarczyłoby, żeby ten wyciągnął noge troche bardziej i dośrodkowanie zostałoby zablokowane
no ale ok, to już takie wrażeniowe wykminki.Tak BTW jestem zarejestrowany na allgoals, ale nie moge pobrać pliku bo mi wyskakuje info, że albo nie mam uprawnień, albo chce edytować czyjegoś posta, albo administrator mnie nie aktywował : / będzie ktoś tak miły i udostępni mi jednorazowo swój nick i hasło do tego forum? ![]()
Ostatnio edytowane przez nicolas : 13.11.2010 o godz. 12:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Najfajniesze jest to, że Legia grała dobry mecz, a mimo to ich zdławiliśmy. 4:0 to troche dużo, ale zwycięstwo jak najbardziej zasłużone po świetniej grze.
Jeden znakomity mecz wiosny nie czyni, i pewnie jeszcze nie raz przyjdzie nam zgrzytać zębami po jakimś 0:0 albo 0:1 z kimś z dołu tabeli, ale przynajmniej widać, żę idziemy w dobrą stronę ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy tylko ja odnioslem tanie wrazenie ze Szymkowiak dopasowal sie poziomem komentowania do swoich warszawskich kolego z C+. Moglby sobie darowac szydery w kierunku Wisly ktorej byl zawodnikiem.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Następnym razem przyjdź na mecz Wisły jednak, zanim będziesz coś komentował . Wisełka wreszcie zagrała świetny mecz przeciwko nieźle grającej Legii, a Tobie dalej się nie podoba. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ jerry przecież ja byłem na tym meczu
nie jadłem przez miesiąc, żeby uzbierać 40zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
) grał jak z nut - może i z Kurdziela coś będzie?![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
4 - 0 ![]() 1 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/TWATyFX part 2 - http://www.fileserve.com/file/rC6pRHW Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]() Bramki i skrót do ściągnięcia TUTAJ ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ja obserwuję wypowiedzi szymkowiaka od kilkunastu spotkań w których jest komentatorem i nie było takiego spotkania żeby mu się coś podobało cały czas jedzie po wiśle i powiem tak szczerze że mnie już zaczyna w....iać. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szymek to nic ale ten Mielcarski to jedzie po nas równo wkur..... mnie te jego docinki
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dla mnie to jedna Wie(L)ka banda , a porażka aż 4 ucho ich zajebiście boli
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najsmieszniejsze jest to, ze ocenia sie pilkarzy po 1 meczu, a nie po tym co dotychczas prezentowali
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() Zresztą czegoś innego od C+ spodziewać się nie można. Rosłoń, Dębiński to byli zawodnicy Legii, Olbrycht Warszawiak, Smokowski też, Twarowski bodajże z Łodzi, Węgrzyn wiadomo, dziwi natomiast Mielcarski i Szymowiak. Nie jestem pewien, ale chyba ich redakcja jest rzut Beretem od Ł3. Ja tam mimo wszystko lubię ich słuchać, bo fajnie relacjonują mecz, a na ich stronniczość mam wyrąbane. PS. 022 - zgłoś się do moderatora o zmianę nicku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym miejscu chciałbym przeprosić Mariusza Pawełka za rak wiary w jego możliwośći
![]() Ostatnio faktycznie spisuje się rewelacyjnie, a do tego jest najsympatyczniejszy ze wszystkich piłkarzy ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Póki co Mario to nasz najlepszy piłkarz w tym sezonie. Innym zdarzają się dobre mecze, ale on trzyma wysoką formę cały czas i co chwila ratuje nam d... ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ok, gra nierówno, ale dajmy mu czas. Baszczyński również nie grał super na początku, a później został prawdziwą gwiazda klubu. Jest jeszcze druga połowa sezonu, także dajmy mu pograć i oceńmy go po zakończeniu sezonu. ja w niego wierzę i liczę, że zostanie ![]() Co do Bunozy, to środkowy obrońca nie może popełniać tylu błędów. Jest nie pewny. Brakuje mu szybkości i źle się ustawia. U Chaveza również widać słabą szybkość i zwinność, ale jest bardzo silny i zdecydowany. Przypomina w tym Clebera. Aha i jeszcze co do Pawełka, bo jest zachwalany po tym meczu. Owszem, radzi sobie coraz lepiej, ale wczoraj popełnił jeden katastrofalny błąd. Mam na myśli tę sytuację, kiedy Paljic wybijał z linii... Fabiański za podobna sytuację został nieźle skrytykowany. Pawełkowi się upiekło, bo nie przegraliśmy.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 13.11.2010 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A propos komentatorów z Canal Plus, to jak dla mnie najlepszy, obiektywny jest były piłkarz Legii Marcin Rosłoń.
Przyjemnie ogląda się mecze z jego komentarzem, zobaczcie sobie chociażby bramki z meczu Lech - Polonia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chavez faktycznie zagrał jak profesor, natomiast Bunoza już przy wysokim wyniku zaczął gubić krycie przez co Mezenga kilka razy oddał groźne strzały, mogły wpaść, całe szczęście nie wpadły. Cieszy również fakt, że Pawełek złapał formę, zaliczył parę świetnych interwencji, choć będąc czepialskim trzeba wspomnieć, że raz się z piłką minął. Ogólnie cały zespół zagrał na gazie i mam nadzieje, że chłopaki zaczynają się coraz lepiej rozumieć na boisku jak i poza nim, oby tak dalej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To nie tyle Pawełek się z piłką minął, co ktoś nie upilnował Mazengi.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Zarówno Mielcarski jak i Szymkowiak często chwalą dobre zagrania Wiślaków , jak ktoś tego nie słyszy to prosze sobie puścic wszystkie bramki z meczu z Legią i policzyc ile razy padło słowo ' znakomicie , perfekcyjne , świetne zagranie , " Poza tym , od pracy dziennikarza sportowego wymaga się obiektywizmu . Każdy kibic wie , że Mielcar i szczególnie Szymek są związani z Wisłą i każde ich faworyzowanie Wisły będzie odbierane jako brak profesionalizmu i ewidentną stronniczość . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Minął, minął - wyszedł piąstkować i źle obliczył lot piłki, przy której wcześniej był Mazenga. Gdyby został w bramce, to by to złapał bo strzał był w środek, a gdyby dobrze obliczył lot piłki to by to wypiąstkował. Ale nie zmienia to faktu, że wybronił 2-3 takie piły, że jest rozgrzeszony i zasługuje na wielkiego plusa.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przypomina się czas za Dana, gdy Pawełek bronił naprawdę dobrze. Może zaczynają się pokazywać efekty pracy nowego trenera bramkarzy i odstawienia Kazimierskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mPupN6Bgobs
Skrót meczu z Canal+ dla leniwych którym nie chce się pobierac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
najzabawniejsze, że na swoich stronkach legioniści zastanawiają się, gdzie wystąpić, by uzyskać zakaz komentowania przez Mielcarskiego meczów Legii, podobno jest antylegijny
Jak tak się chłopina będzie wymądrzał na każdego myśląc, że jest dowcipny i obiektywny to może zacznie chodzić po kraju wieczorami i z dużym kapturem na głowie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dziwne, bo jak słucham jego wywodów to przeważenie sprawia wrażenie krytyka Wisły...
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
4 - 0 ![]() 1 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/TWATyFX part 2 - http://www.fileserve.com/file/rC6pRHW 2 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/6VZkfFr part 2 - http://www.fileserve.com/file/GP7jADT Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]() Bramki i skrót do ściągnięcia TUTAJ ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|