|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nikol - wislakrakow.com napisał(a):
Wielu z nas chciałoby, żeby właśnie od ludzi takiego pokroju, nauki pobierać mogli młodzi zawodnicy Białej Gwiazdy... Panie Prezesie, niech Wisła Kraków nie zaprzepaści tej szansy i nie straci takiego skarbu, jak to niekiedy w przeszłości miało miejsce! Cleber, dziękujemy za wszystkie mecze rozegrane z Białą Gwiazdą na piersi! Mamy nadzieję, że w kolejnych latach będziesz pomagał współtworzyć siłę Wisły Kraków. P.S. Cały czas pamiętamy kto strzelił pierwszą bramkę z karnego w dwumeczu dla Vitorii Guimaraes... ![]() Myślę, że wielu z nas będzie chciało w kilku zdaniach podziękować Brazylijczykowi i wesprzeć go miłym słowem. No i oczywiście życzymy powrotu do zdrowia. Koniec końców, to ono jest najważniejsze. Powód: zmiany, zmiany, zmiany ;)
Ostatnio edytowane przez QBAS : 04.11.2010 o godz. 23:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cleber!!! Dziękuje!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciężko uwierzyć... przecież ostatnio nie było żadnych złych wieści na temat jego zdrowia, przeciwnie... przeklęty POZnan*... może ktoś wkrótce tu przyjdzie i nas wyśmieje, że Cleber i tak był u schyłku kariery... ale te parę miesięcy by jeszcze dograł... a zaangażowania i woli walki niejeden nasz stoper może mu zazdrościć... szkoda, że tak się to wszystko kończy. Bądź zdrów, Clebi, i bądź blisko Wisełki!
I najważniejsze słowa - thank you Powód: thx
Ostatnio edytowane przez TS Girl : 04.11.2010 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Reprezentując barwy Wisły , mógł stać się kaleką , na pewno też do końca życia będzie odczuwał skutki tego fatalnego upadku .
Wzor profesionalisty . Prawy człowiek mocno stąpający po ziemi . Nigdy nie unikał odpowiedzialności i często samokrytyczny w stosunku do siebie . Wiślacy mu nigdy tego nie zapomną . . Drugiego takiego zawodnika Wisła mieć nie będzie . |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
po prostu szacunek! za wszystko!
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Genialny piłkarz! Na pewno nieoceniona strata dla naszej defensywy :(
Dzięki Clebi, bramka z Barceloną pozostanie w mojej pamięci na zawsze! ![]()
TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy będzie to nadużycie jeśli rzeknę, że Cleber to najbardziej profesjonalny zadownik ostatniego, powiem, dwudziestolecia we Wiśle?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dziekujemy cleber !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ChciaŁbym ŻebyŚmy w przyszŁosci sporwadzali takich samych obcokajowcÓw jak ty!!!!!! Niech zostanie naszym skautem a wtedy bĘdziemy pewni Że bĘdĄ przychodszic do nas piŁkarze z sercem do walki !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dziękuję!! Nie zapomne tego co dla Białej Gwiazdy zrobiłeś , Wielki Szacun!! i oklaski na stojąco
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Profesor na boisku. Nie patyczkował się nigdy, doskonały defensor. Liczę, że niedługo zobaczymy syna
![]() Dziękujemy Clebi!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdyby wszyscy zawodnicy Wisły tak profesjonalnie podchodzili to tego zawodu jak Nasz Clebi Wisła by byłe teraz w ogóle w innym miejscu. Dzieki wielke za wszystko.
Dziekuje za bramke z Barcelona i wszystkie inne. Wracaj szybko do zdrowia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Żadne słowa nie wyrażą jak bardzo Ci dziękujemy!! za serce do walki za ambicje której nigdy Ci jej nie brakowało!! Za Barce i za Derby !! Cleber na zawsze zapisałeś się w historii klubu i w sercach kibiców. Mam nadzieje ze poczujesz nasze wsparcie 12 listopada na meczu z legia!!
DZIĘKUJEMY !! THANK YOU!!OBRIGADO!! ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cleber Gracias por todo! Espero que trabaja como un Scout en el Wisła Kraków.
(google translator - nie śmiać się! )![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dzieki Cleber Jesteś ,byleś i będziesz wielki . szacunek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cleber na boisku byłeś jak SKAŁA . wielki szacun za to co na boisku i za postawę poza boiskiem.
Jutro derby , na długo zapamiętam Twoje brameczki które wsadziłeś Cabajowi , jesteś chlubną częścią historii naszego wspaniałego klubu. Działaj dla nas poza boiskiem. Wielkie dzięki za wszystko i życzę duuużo zdrowia. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dzięki za poświęcenie i profesjonalizm. Powodzenia w życiu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bramka z Barceloną i dwie w derbowym meczu na stulecie... to zapamiętam najbardziej.
Profesjonalista w każdym calu, szkoda że już dla nas nie zagra. Guuueedeeees deeee Liimaaaaaaa... ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dziękuję za wszystko. Za walkę, wielkie zaangażowanie. Nawet za wykopy w aut i bezsensowne faule
![]() Przypmniał mi się Twój legendarny już pościg z meczu z ŁKSem. To był obrazek podsumowujący Twój pobyt w Wiśle. Oby to nie był koniec... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DZIĘKI CLEBI
WIELKI CZŁOWIEK I PIŁKARZ !!!! 1906% Cléber Guedes de Lima ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za wszytkie mecze, bramki, za walke.
Nigdy nie zapomne meczu z Barceloną. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cleber
All the best. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Szacun za te Lata i za to co zrobiłeś dla WISŁY !!!
Cleber BĘDZIEMY CIĘ PAMIĘTAĆ za to co zrobiłeś dla Wisełki !! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
You'll never walk alone...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki Cleber! Dzięki za bramkę z Barcą jesteś i byłeś i będziesz zawsze TWARDY reszta obrońców może ci buty czyścić.Mam nadzieję, że zostaniesz scautem w Wisełce
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzięki Cleber ! Mam nadzieje, że zostaniesz godnie pożegnany jako piłkarz podczas meczu i powitany jako pracownik Wisły Kraków !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cholerna amica! Spalić, zarorać, zapomnieć!
Clebi, dzięki za każdą munutę na boisku, za każdą piłkę w trybunach. :] Oby ta kantuzja nie była uciążliwa w życiu codziennym. Mecz na Reymonta z Victorią G., kto by pomyslał że gramy przeciwko naszemu najlepszemu stoperowi. Piękny mecz na R22.... szkoda że przegraliśmy, ale atmosferę pamiętam do dzisiaj:] Deszczyk przed meczem, w trakcie przestało padać, fanatyczny doping przez całe spotkanie, przegrane w średnim stylu. Takie chwilę sie zapamiętuje! Dzięki Cleber! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gdyby żył Reyman, to by Clebera na wódkę zaprosił.
Ogromny Wiślacki szacunek mam do Clebera i prośbę o skromny transparent dla niego z życzeniami od kibiców Wisły Kraków i jeśli inni zechcą, to stadionowe i głośne - dziękujemy ![]() ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wielki szacunek za poświęcenie na boisku dla Wisły!
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cleber to chyba oprócz Kuby Blaszykowskiego taki pilkarz troche "nasz" ktory zawsze godnie reprezentował barwy Wisly.
Wzor,prefesjonalista ,dobry czlowiek poprostu. ALe mam nadzieje ze na milch wpisach na forum to sie nie skonczy,nalezy podziekowac mu na stadione,i zgotowac owacje ,transpartet czy jakakolliwiek inna forma podziekowania,byle realna. CLEBER DZIEKUJEMY! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Strasznie smutno mi się zrobiło, gdy to przeczytałem.
Wielkie dzięki za te wszystkie lata, za zaangażowanie, za oddanie barwom Wisły, za miłość do Polski i Krakowa, no i mam nadzieję, że do zobaczenia na trybunach Liczę, że Clebi zrobi coś jeszcze dla nas jako skaut ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|