The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2010, 20:50
Pierwszy do wywalenia Pawełek ,rany.. co mecz jakaś niepewna interwencja.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.04.2010, 20:53
mic napisał(a):Wyświetl post
Pchnijmy tego Kirma za 10 pilek, jest gorszy niz Lobo w swoim najgorszym okresie...
Niedługo mundial, więc po co się męczyć i ryzykować kontuzje?
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.04.2010, 20:59
Gadacie durnoty. Kirm nie gral dzisiaj zle, byly klepki, byly sprinty, jakies wrzutki, nie narzekajcie. To samo z Diazem. Bardzo fajnie sie dzis zastawial, uspokajal gre, owszem, mial kilka niecelnych zagrac, ale to mozna przypisac kazdemu zawodnikowi Wisly dzis, procz chyba Maleckiego, ktory, moze nareszcie wrocil na wlasciwe tory.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.04.2010, 21:02
To druga w kolejności zła okolicznośc jaka mogła sie nam przydażyc
1.Strata dwóch
2.Strata Głowackiego
3.Strata Marcelo
Głowacki sam sobie winien.
W środku może zagrac Diaz lub Cleber,ale kto będzie kapitanem(chodzi o wpływ)?
Nie osłabia to jednak wrażenia po to dobrej pracy Kasperczaka.Wisła dzisiejszego meczu to jest to o co ma chodzic w przyszłosci,gra z pierwszej piłki,podania po ziemi,głównie skrzydłami,jak trzeba przez środek,okazji multum.Dziękuje i zapraszam Lecha do nas
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 20.04.2010, 21:05
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia postawa Głowackiego. Przecież ta ręka to była zrobiona z mega premedytacją. Coś mi sie wydaje, że ktoś tu nie chciał grać z Lechem. Nie chce przeginać ale moim zdaniem ta ręka była jak najbardziej świadoma. Nie wiem co tam sobie Głowa wymyślił. Dobry mecz Małeckiego, ale jaki ten koleś jest daremny w tych pyskówkach. Graj chłopie i to graj jak najlepiej a nie za każdym razem skaczesz z ryjem do przeciwnika, do sędziego. Na koniec jeszcze ta gadka żeby sędzia nauczył się sędziować. A co jakby Tobie Mały kibic powiedział po meczu żebyś się grać nauczył? Co by wtedy było? Pewnie fuck i po sprawie...
Pewnie sprzedał mecz bo po sezonie ma przejść do Lechoamiki!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.04.2010, 21:07
Gdy Głowa leżał z ręką na murawie to co miał zrobić? Zakopać czy podnieść do góry? Swoją drogąjak w II płowie koleś ze Sląska zagrał ręką to nie przypominam sobie zółtej kartki. Sędzia wiedział co robi i znalazł odpowiedni moment bo innego by nie miał.

Ciekawe jak tam Cleber?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2010, 21:07
Małecki niczym Messi przy tej bramce.Po miesiącu pracy Henia widac że gra jest płynniejsza, nie ma tak wielu niecelnych zagrań jak na początku.Brakuje tylko skuteczności
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 20.04.2010, 21:11
Hudy napisał(a):Wyświetl post
Garguła, Singlar i Cleber pojechali do Wrocławia na jutrzejszy mecz

"Cleber i Singlar zagrają jutro z Młodą Ekstraklasą we Wrocławiu i zadecydujemy czy postawimy na Clebera czy Jopa, który od pewnego czasu pracuje z grupą."
czyli może nie jest tak źle
a to ciekawe bo siedział dziś (Cleber) na VIPowskiej, nie dalej jak kilka siedzeń od Fedorowicza, Wilczka i Smudy.

Co do meczu:

Wyglądało to nawet nawet, chociaż trzeba powiedzieć że Śląsk grał pyte że ąz miło. Zero pressingu i nasi sobie rozgrywali praktycznie na ich połowie, mielismy duuuzo miejsca i czasu i dlatego te akcje jakoś sie kleiły. Niektore ładne dla oka.

Kartka dla Głowy oczywiście słuszna, nawet z zakola było to widać, odwoływanie sie nie ma żadnego sensu. Pytanie tylko - co sobie Arek myślał i po jakiego grzyba w sytuacji bez zagrożenia zrobił takiego paszkwila. Kapitan.

Brożek mógł dziś dogonić Lewego w klasyfikacji

Wystawianie Clebera, który nie grał meczu w tej rundzie, jest chyba lekkim kamikadze. Myśle że bedzie Jop.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 20.04.2010, 21:22
- sytuacje: 22 - 6
- strzały: 17 - 4
- strzały celne: 2 - 0
- posiadanie piłki: 55% - 45%
- dośrodkowania: 39 - 13

minus to celność tylko 2!

PS. na Lecha pewnie zostawili
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.04.2010, 21:23
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post

Wystawianie Clebera, który nie grał meczu w tej rundzie, jest chyba lekkim kamikadze. Myśle że bedzie Jop.
A wystawienie Jopa nie No moze nie, to bardziej jak dac malpie skalpel.
DysoN
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.04.2010, 21:28
Więc może po prostu Diaz.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.04.2010, 21:44
Całkiem dobry mecz Wisły.
Ten wynik z dzisiejszego meczu , można spokojnie zamienić na ten , który padł w meczu z Lechią i nikt chyba by nie miał pretensji.
Nieźle dziś obrońcy boczni wchodzili do ataku , skrzydła bardzo ładnie funkcjonowały.
Wyróżniał się Rafał Boguski , był widoczny , miał ciąg na bramkę , nieźle podawał.
Przed meczem z Lechem najbardziej boli utrata Arka Głowackiego i wręcz dramatyczna forma Pawła Brożka( bramkę strzelił , ale to w 95 % zasługa ,,Małego'' )
Jeżeli Jop/Cleber zagrają w sobotę na poziomie a Paweł się przełamie , to powinno być dobrze.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.04.2010, 21:45
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
- sytuacje: 22 - 6
- strzały: 17 - 4
- strzały celne: 2 - 0
- posiadanie piłki: 55% - 45%
- dośrodkowania: 39 - 13
Ja tam widziałem jeden-dwa dodatkowe celne strzały - np. ta sytuacja co Brożek był sam na sam i z 1 metra nie zdolał "dziubnąć" piłki nad bramkarzem - to imho było celne, ale obronione. A że z 1 metra....

Generalnie mecz fajny. Powinno byc dużo wyżej. Śląsk nie ugrał nawet sztycha - bardzo pewnia gra w obronie.
Jestem ostroznym optymistą przed meczem z Lechem.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
robert!!!1906
Member

Od: 01.2008

Stary 20.04.2010, 21:56
A Co SiĘ DziaŁo W Tej 15..
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.04.2010, 21:59
gra już całkiem fajna, na pewno znacznie lepsza niż wcześniejsze popisy. Jednak jedna osoba nadal doprowadzała mnie do szewskiej pasji. Co siedzi w głowie Diaza, niech ktoś mi wyjaśni jak potrafi?! Ten gość gra dramatycznie żenująco.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 20.04.2010, 22:11
Najbardziej dominujące wrażenie do maksymalne wk.urw.ienie na sędziów to co ci panowie dziś wyprawiali mogło doprowadzić do szału.

Uważam że jest szansa na odwołanie tylko czy starczy czasu i czy ktoś będzie chciał uznać że zawodnik leżący na murawie na środku boiska naprawdę nie gra umyślnie ręką.

Paweł powinien mieć trening strzelecki – idzie akcja i jeśli Paweł w miarę dogodnej sytuacji nie strzela tylko podaje płaci 200 zł – może by coś pomogło.
Łobo gra naprawdę dobrze w przeciwieństwie do Kirma który ma naprawdę dużo strat. Widać że jest on dość mocno wkurzony na tę sytuację. Po meczu stał za wszystkim piłkarzami nie śpiewał nie klaskał głowa spuszczona.

Nie chciałbym mówić o sędziowaniu, lecz dostrzegam problem, że sędziowie nieraz za pochopnie dają kartki. Tak jak w wypadku Głowackiego. To spora strata dla Wisły, tak samo jakby u nas kartkę dostał Wołczek, czy Celeban - porównywał Tarasiewicz
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.04.2010 o godz. 22:28.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.04.2010, 22:12
Subiektywne oceny:
Pawełek- 5, w miarę pewny, nie miał się kiedy poważniej wykazać
Alvarez- 6, fajnie, naprawdę fajnie, szacuneczek. Kilka rajdów, kilka włączeń się do akcji ofensywnych, pewnie w obronie.
Głowacki, Marcelo- 6, solidnie, tylko ta bezsensowna kartka dla Głowy...
Piotrek Brożek- 5, przeciętnie, potrafi więcej, częsciej powinien atakować.
Łobodziński- 7, ocena trochę zawyżona, ale ja w końcu widziałem Wojtka walczącego o każdy metr boiska, chłopak powinien uwierzyć w siebie, kilka fajnych akcji, w końcu jest bardziej odważny na boisku, czy jest to zawodnik, który w Wiśle zaostanie - trudno w tej chwili ocenić...
Junior Diaz- 6, walczył, czyścił, odwalał swojaą robotę, czasem zagrał fajne piłki do przodu. To co mnie denerwuje to czasem wyjątkowo niefrasobliwe i złe decyzje na boisku.
Jirsak- 6, podobnie jak Diaz, nie wybijał się niczym szczególnym
Małecki- 8, też trochę ocena na wyrost, ale był to jeden z nielicznych z Wiślaków, który coś potrafił wskórać dryblingiem, do tego świetna akcja przy bramce. Oby tak dalej.
Paweł Brożek- 4, dla mnie, mimo bramki, najsłabszy zawodnik w Wiśle. Każda jego decyzja pod bramką przeciwnika była złą decyzją. Boję się aż myślec jak słaby jest Hristov, że nie dają mu pograć.
Boguski- 5, coraz lepiej, ale daleko do tego dawnego Rafała, który zabierał się z piłka na 50 metrze, biegł 20-30 i świetnie podawał. Ale jest progres.

Zmiennicy grali za krótko by ich ocenić.
Ogólnie był to, moim zdaniem, najlepszy mecz Wisły w tej rundzie. Sporo sytuacji, więcej gry po ziemi i z pierwszej piłki, bardzo mało gry górą od obrońców(zauważyliście też to?). Czy starczy to na Lecha? Zoabczymy. Ja stawiam remis, co będzie korzystnym wynikiem dla Wisły.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 20.04.2010, 22:19
Dymcol napisał(a):Wyświetl post
nawet śpiewaliśmy o Legii, aż po Cracovię, kończąc na policji.
Brawo... pewnie jestescie z siebie dumni

A chociaz trzecia zwrotke hymnu potrafisz zaspiewac ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.04.2010, 22:43
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
OK. To jak sobie wyobrażasz pojedynki biegowe Jopa z Lewandowskim lub Peszką? Bo ja wcale.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.04.2010, 22:46
Wielki szacunek dla Pawla Brozka, za to ze chociaz raz udalo mu sie w tym meczu nie zespsuc akcji i wpakowal pilke do pustej bramki. Swoja droga juz jakis czas temu pisalem o nim, ze sprawia wrazenie pilkarza, ktory jesli juz wreszcie mialby cos strzelic, to najchetniej z 3 metrow i do pustej bramki Teraz kiedy juz w koncu mu sie udalo, ciekawe ile znowu przyjdzie poczekac na jego kolejne trafienie, ale jesli nadal bedzie gral tak jak dzisiaj, to raczej nie predko.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 20.04.2010, 23:03
bardzo dobry mecz Pawła Brożka!!! potrafił się urwać obrońcom w niekonwencjonalny sposób, szybki, błyskotliwy, zadziorny.
kolosalny postęp w porównaniu z poprzednimi meczami, tylko ten brak zdecydowania......Ogólnie przed Lechem dobry prognostyk. Rozjebiemy ich w pył!!!
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.04.2010, 23:15
krzywy napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobry mecz Pawła Brożka!!! potrafił się urwać obrońcom w niekonwencjonalny sposób, szybki, błyskotliwy, zadziorny.
kolosalny postęp w porównaniu z poprzednimi meczami, tylko ten brak zdecydowania......Ogólnie przed Lechem dobry prognostyk. Rozjebiemy ich w pył!!!
Szczególnie jak podawał kiedy był sam na sam oraz odgrywał albo za słabo, albo za mocno w polu karnym. Może i jest różnica z poprzednim meczem ale nie jakaś taka kolosalna.
Sędzia dzisiejszy bez komentarza.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.04.2010, 23:17
Heh panowie. Zamiast docenic to ze Pawel szukal zawsze dla kogos lepszej sytuacji niz mial(mimo ze mogl strzelac w tych sytuacjach) to wy jedziecie po nim. To samo po Kirmie, Diazie, Pawelku. To byl dobry mecz w wykonaniu wszystkich pilkarzy Wisly. Nie wiem czy wy widzieliscie ale w pierwszej polowie naliczylem, uwaga, cale 4 podania do Brozka Pawla liczac razem z podaniem Maleckiego.

Panowie teraz sobie ironizujecie. Tylko pomyslcie sobie jakby ktorys z pilkarzy wszedl na to forum i zobaczyl ze cokolwiek nie zrobi i tak dla was ****a jest zle, to ciekawe co by sobie pomyslal. A ja to wiem ze niejeden tutaj wchodzi i czyta co sie wypisuje.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.04.2010, 23:20
Mecz w naszym wykonaniu napewo na plus.

Jakby porowanac gre dzis i chcoby np z z meczu z Lechią to widac duzą zmiane.
Zawodnicy poruszaja sie jakby "pewniej" ,widac swiezosc w grze i jakis ogolny pomysl.Ma to jakies rece i nogi.Widac ze Kasperczak jakos poustawial te klocki.

Pawel Brozek musi od dzis uwierzyc ze jeszcze kiedys bedzie strzelał piekne bramki i napewo tak bedzie.
Krytyka napewno go nie mobilizowala a kluczem było strzelenie chocby jedej bramki.Wprawdzie dzis tylko wykonczyl super akcje naszego Rooneya ale gol to gol
Widac tez u niego jakby wieksza pewnosc w grze i czucie pilki.To juz napewo inny Brozek.

Swietny mecz zaliczył Maly ,silny fizycznie,walczył o kazda piłke ,i skakalł do sedziego.W sumie robil to tez po meczu i dobrze ze nie doastal drugirj zoltej,bo przeciez sedziowe maja tez prawo dac kartke po meczu.
Maly musi wiecej panowac nad sobą ,bo tak to bedzie czesto zmuszony pauzowac..

Co do Glowackiego to mogl sie wogole Arek ak nie zapedzac ,wiadomo ze on tak czasem lubi sie wyprawic z piłka ale w tym meczu wiadac bylo ze Marcelo nie szukal zadych sytuacjii do kartki a Arek jednak ten ruch lezac do pili zrobil.Pytanie czy mogl ta reke cofnac ,niewiem ale w wywiadzie chyba sa sie przyznal ze reka byla.

I ten sedzia mi sie nie podobal.Zauwaliscie ostatnia akacje w 93 min.Slask mial aut a sedzia zdazyl jeszcze cos powiedziec do Marcelo jakby chcial na koniec wymusic od niego jakas pyskowke czy cos i w ten sposoz kartke.Tak samo jak dolicznie 4 min meczu.-nic sie nie dzialo a tu tyle czasu doliczonego.
Podsumowujac ,z taka grą ,mysle ze z Amika zle nie bedzie,Kuchenki mialy dluzsza przerwe i zobaczymy jak to na nich podziala.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 20.04.2010 o godz. 23:34.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 21.04.2010, 06:14
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mecz w naszym wykonaniu napewo na plus.

Jakby porowanac gre dzis i chcoby np z z meczu z Lechią to widac duzą zmiane.
Zawodnicy poruszaja sie jakby "pewniej" ,widac swiezosc w grze i jakis ogolny pomysl.Ma to jakies rece i nogi.Widac ze Kasperczak jakos poustawial te klocki.
Ja tam żadnej poprawy wczoraj nie widziałem. Fakt, może mieliśmy więcej sytuacji niż w meczu z Lechią, ale wynikało to głównie z tego, że Śląsk piłkarsko jest w tym momencie ekipą znacznie słabszą niż drużyna z Gdańska. Przed meczem z Lechem nie widzę powodów do optymizmu.

Żeby nie tylko marudzić, to były może i ze 2 plusiki. Pierwszy, to upragniony i od miesięcy oczekiwany gol Brożka, drugi to dobry mecz Pawełka, który znacznie pewnie interweniował wczoraj, niż w ostatnich spotkaniach.

Mam nadzieje, że niedługo Wisła wróci na Reymonta, bo na Hutniku oldschool pełną gębą Dziwne zapachy, myszy i ogólnie proza lat 80/90
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.04.2010, 07:38
Vinci napisał(a):Wyświetl post
drugi to dobry mecz Pawełka, który znacznie pewnie interweniował wczoraj, niż w ostatnich spotkaniach.
a to wybiegnięcie w tłum w 88 minucie, to było niby przemyslane zagranie ?
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.04.2010, 07:53
Pawełek miał bodajże 3 wyjścia, z tego 2 bardzo dobre (jednym uratował bramke ) a jedno trochę mu nie wyszło ale nie było przynajmniej dużych kłopotów z tego
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.04.2010, 08:06
dobry mecz Łobodzińskiego. W końcu widać, że chce mu się grać i walczyć. Dobrze atakował bramkarza i w drugiej połowie zabrakło niewiele żeby przejąc piłkę.
Małecki również może zaliczyć mecz do udanych, akcja bramkowa rewelacyjna, a miał jeszcze kilka takich rajdów. Był zdecydowanie szybszy od obrońców Śląska.
Osobna kwestią jest ocena gry Brozia. Z jednej strony słabo bo podejmował złe decyzje w polu karnym, do tego piłka plątała mu się między nogami. Z drugiej wychodził na pozycję, był bardziej dynamiczny i szybszy. Oby to był dobry prognostyk przed sobotą.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.04.2010, 08:14
Wg mnie to był przyzwoity mecz w naszym wykonaniu ale powinniśmy wygrać wyżej.
Pawełek zagrał na prawdę dobrze, może raz niepotrzebnie wyszedł ale innym razem jego wyjście uratowało nas od utraty bramki podobnie jak przy tej prostopadłej piłce jeśli spóźniłby się troszeczkę to byłaby sytuacja sam na sam ale Mario wybiegł szybko zdecydowanie, występ na solidny plus.
Marcelo i Głowa nie mieli za dużo pracy ale ze swoich obowiązków się wywiązali, oczywiście szkoda żółtej ale taki jest ten sport.
Alvarez w pierwszej połowie najlepszy na boisku , on za każdym razem wychodził do przodu , przy każdej akcji, przy każdym kontakcie piłki Łobo Pablo był już obok niego .
Piotrek - przyzwoicie , bez błędów ale jakby częściej podłączał się do akcji ofensywnych to byłoby bardzo dobrze , ale i tak kilka razy ładnie się podłączył.
Diaz - dobry występ, odwalał czarną robotę i nie miał aż tak dużo strat jak nas do tego przyzwyczaił, kilka razy został ostro sfaulowany wręcz chamsko ale nie zawsze sędzia sięgał po żółć.
Jirsak - przyzwoicie , biegał ,starał się.
Mały - myślę że najlepszy jego występ w tej rundzie , kto oglądał ten mecz to widział ale myślę jednak że lepszą dla niego pozycją jest prawa pomoc bo na lewej często przekładał piłkę na prawą nogę przez co akcje nieco traciły na szybkości i wg mnie on powinien właśnie grać na skrzydle a nie na ataku i nie uważam tak po ostatnim mecz ale od dawna.
Łobo - bardzo przyzwoicie , aktywny może bez fajerwerków ale udany występ . Udany występ zawdzięcza również Alvarezowi który pomagał mu sporo w ofensywie przez co Łobo miał więcej miejsca.
Boguski - poprawnie, wraca powoli do swojej formy, najlepszy mecz w tej rundzie ale stać go na więcej zdecydowanie.
Paweł Brożek - też wraca do formy, kilka razy urwał się obrońcą na niezłej szybkości , w pierwszej połowie dobrze ,w drugie nieco słabiej . Jedyne co mu trzeba to pewności...
Mączyński - bardzo aktywny, dużo biegał , walczył , zasłużył na spory plus.
Kirm - podobnie jak Mąka , widać że bardzo chce, był bardzo aktywny, starał się , walczył , nie miał dużo czasu na pokazanie się ale dał dobrą zmianę, ktoś powiedział że ma dużo strat , więcej od Łobo - nie wiem czy to na podstawie tego meczu czy całego sezonu, ale w tym meczu Kirm nie miał głupich strat a Łobo zdarzyły się może dwie niepotrzebne , ale oczywiście grał więcej czasu więc łatwiej jest o stratę w 70 minutach niż w 15 ale nie można pisać po tym meczu że Kirm miał jakieś straty, a jelsi chodzi o cały sezon to Łobo tych strat miał zdecydowanie więcej... dopiero w ostatnich meczach prezentuje się nieco lepiej.
Ktoś jeszcze napisał że sprzedać Kirma za 10 piłek. A kogo kupisz na jego miejsce? My potrzebujemy po dwóch zawodników na każdą pozycję więc nie możemy pozbywać się każdego piłkarza który nie ma miejsca w pierwszej 11.
Burliga - miał za mało czasu żeby coś pokazać, dotknął może piłkę parę razy.
Teraz czekamy na Lecha, oby Issa się wyleczył na ten mecz i nie było żadnych dodatkowych kontuzji...
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.04.2010, 08:59
relacja z meczu: http://kiks.tv/2010/04/bez-blysku-ale-z-pelna-pula/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów