|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Witam,
Dawno nie udzielałem się na forum ale ostatnie występy naszych piłkarzy i działania włodarzy klubu zachęcają do dyskusji. Nie chcę tutaj nikogo obrażać bo należy się minimum szacunku dla osób reprezentujących Nasz Kochany Klub ale proszę wymieniajmy się spostrzeżeniami na temat sytuacji panującej w Wiśle i metodami jej kierowania. Dlaczego to piszę...zastanawia mnie jak to możliwe, że Pan Bednarz będący na stanowisku kierowniczym po kolejnym przegranym meczu w Szczecinie rozdaje uśmieszki na lewo i prawo i wydaję się nad wyraz szczęśliwy...Czy tak zachowuje się osoba, która pracuje i poświęca się dla klubu po jej niepowodzeniach i porażkach...? Czy tak utożsamia się z klubem osoba, która chce zbudować potęgę i siłę tego klubu...? Według mnie NIE... Dlatego pytam Was i może Pana, Panie Bednarz co tak wprawiło Pana w zachwyt po fatalnym dla nas meczu i kolejnej porażce...? Pytam również: - o puste sektory i taśmy grodzące? - o "wykupienie swojego miejsca na stadionie"? - wielkie hasło marketingowe sprzed lat - dlaczego wiele osób nie mogło wznowić karnetów na swoje miejsca i musiało się przenosić na inne sektory - o kolejki tworzące się przy kasach i zniechęcaniu ludzi na kolejne mecze? - piłkarze nie zachęcają swą grą a organizacja spotkań robi swoje - o brak sprzedaży biletów przez internet? - Tylko Wisła męczy się ze swoim fatalnym system - o akcje marketingowe i budowanie wizerunku klubu...? czy konkurs foto i wybory Miss to nie za mało Takich haseł może być więcej. Wymieniajmy się poglądami i zobaczymy czy faktycznie należy się Panu Bednarzowi ta uśmiechnięta mina po meczu z Pogonią...? ![]()
O TOBIE WISŁO TYLKO MARZĘ O TOBIE WISŁO TYLKO ŚNIĘ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A co ma Kapka do klubu,bo nie rozumiem?Za te wideo, ktore rozzłościło arabów,też odpowiada?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Guest
|
|
Przecież nie interesuje go nic poza przetrwaniem tu=braniem stąd kasy jak najdłużej. bednarz i rozwój Wisły... bez jaj...
Ostatnio edytowane przez arti : 15.09.2012 o godz. 16:23.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba juz pora pojechać z Bednarzem oficjalnie...
|
|
|
|
prądnik biały
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Rzeczy (żali) kilka ŚWIADOMEGO kibica:
- Bednarz out na elkę lub gdziekolwiek, typ nie ma wiedzy do zarządzania takim produktem/przedsiębiorstwem jak klub sportowy, - oczyścić drużynę z najemników mających w*jeb*ne na Wisłę, piłkarz ma się identyfikować z klubem i kibicami, walczyć i zapierd*lać, niezależnie od wyniku i pogody! zrobić drużynę prawdziwych mężczyzn a nie p*zd jak Genkov czy Iliev, przewracających się jak panienki, - zlikwidować logo S.S.A., dogadać się z TS i używać jedynego właściwego HERBU, co za tym idzie, oprzeć cały marketing, budowanie świadomości kibica oraz biznes partnerów na TRADYCJI KLUBU i osiągnięciach, - w nawiązaniu do powyższego, powrót na koszulki BIAŁEJ GWIAZDY, gówno mnie to obchodzi, że nie można tego znaku zastrzec i łatwo o podróbki etc., kibice i tak wydają pamiątki na własną rękę, a tak przynajmniej ŚWIADOMI kibice mogli by częściej kupować prawdziwe, TRADYCYJNE pamiątki, a nie ten syf z logo Cupiała, - zbudować akademię piłkarską i szkolić gówniarzy, za 10 lat będą plony. Nie wspominam o oczywistych kwestiach, jak bilety ON-LINE (ktokolwiek k*rwa myśli w tym klubie?! sam Wam taką aplikację napiszę d*bile jak nie wiecie co i jak!) oraz ESTETYKA obiektu, to powinna być świątynia,schludna, z klasą, a nie takie gówno (jasne, nie była to brocha Wisły, ale wali mnie to, sprzedać/zwolnić (Garguła niedoj*b!) paru grajków i odmalować/odpicować na własną rękę, Majchrowski żydek niech w*pierd*la!).
Ostatnio edytowane przez terje : 15.09.2012 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zatrudnil Cupial likwidatorow....Owi likwidatorzy maja odzyskac jak najwiecej majatku sie da...i tak mozna opisac cala sytuacje bez zbednego rozpisywania sie w 20 tys slow...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Wywalić Bednarza i zastanowić się nad Mielcarskim,czytałem z nim wywiad na weszło i podoba mi się jego podejście z tego co przeczytałem miał fajne pomysły na klub.Zobaczcie za ile rzeczy był odpowiedzialny...a Bednarz jego obowiazki to tylko transfery a Mielcarski wszystko dosłownie załatwiał jak sam mówi.Jedyny problem to ostra krytyka Wisły i zarzuty do Cupiała...ale może Cupiał nie czyta weszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mielcarski tu nie wroci, nie jest naiwniakiem. No, chyba, że jest pazerny na pieniądze, bo tylko po to tu można przyjść. Cupiał nie da nikomu czasu ani zaufania, żeby mógł poukładać po swojemu klub.
Ostateczne potwierdzenie tego już było. ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Proszę o pozostawienie tego tematu przez moderatorów, bo uważam, że te persony są na tyle kontrowersyjne, że warto podjąć temat.
Cóż - co do tytułowych bohaterów tematu - moim zdaniem ich tutaj(tj. w Wiśle) nigdy nie powinno być. Ale z dłuższa wypowiedzią wstrzymam się do czasu przedstawienia swoich poglądów przez innych użytkowników. Ważne moim zdaniem jest tutaj przedstawienie młodszym kibicom postaci Zdzisława Kapki - nie tylko piłkarskiej sylwetki, ale i jego "dokonań" transferowych.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 15.09.2012 o godz. 16:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To ja szczególnie proszę o przedstawienie mi złych zasług Kapki.Z tego co wiem, to pełni w klubie funkcję skauta. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Proponuje Bednarza na trenera, wszak to on wskazywal aby nie grac 2 napastnikami a Probierz poprostu wykonal. Po co posrednicy?
Wsrod zarzadzajacyh tym klubem nie ma ani jednej osoby, ktorej by na Wisle zalezalo. Juz wprost nie moge sie doczekac poniedzialkowych wypowiedzi Bednarza, stawiam na art. pod tytulem: "ja Proierza nie zatrudnialem" + pojazd po poprzednikach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|||
|
Łysy się uśmiecha po porażce. A co w tym dziwnego ?
Przecież on nie jest związany z Wisłą niczym poza pensją. Proponuje odsłuchać jeszcze raz jego konferencję prasową z 4 kwietnia. Oprócz wazeliny pod adresem Cupiała czy kibiców pada tam kluczowe zdanie co do celu jego działania w Wisle. Cytat:
Ja mogę zrozumieć, ze dokonujemy restrukturyzacji. OK. Tylko do tego trzeba mieć jaja, kontakty, umiejętności itd. To co myśmy tam mieli w planie wg Bednarza. Cytat:
- wypożyczamy Quioto na którego wykup nas nie będzie stać. Jakaś różnica pomiędzy polityką Stana A Bednarza ? Ano taka, że Stan wypożyczył Bitona który na wstępie strzelał gola za golem a Jacek Quioto, który póki co nie pokazał nic ciekawego, - pozyskujemy perspektywicznego duńczyka, Na rok. Na pewno go opchniemy w zimie Ale za pół ceny Paljicia biega. Tylko umiejętnosci ma żadne. To juz lepiej było zrealizować obietnice Cytat:
- o durnych wypowiedziach pt. akademia nie jest dobra nawet nie chce mi się pisać. Ot, restrukturyzacja według JB. Tak się zastanawiam, czy i kto by przyszedł jakby łysy jednak wypchnął tych trzech co ich Cytat:
A o niezatapialnym to chyba wisiał kiedyś przed X transparent coś w stylu "ręce precz od Wisły" Ja myślę, że to wciąż aktualne jest, bo nikt nie odwołał. Prawda ? No właśnie. |
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
J.Bednarz 2009 :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
pójdzie gdzie mu zapłacą, zrobi-rozpi.rdoli wszystko co mu każą bez mrugniecia.rozj.bać druzyne-ok,sprzedać grajka,krzesełka z trybun czy trawę ze stadionu.. Pan kaze-jaci zrobi. zbudować coś.. eee-z tym dużo dużo gorzej... Wislacki tasiemiec.. niestety nie jedyny.. |
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wyjebać wszystkich władza w ręce ludu !!!! piłka pod nogi ludu !! yeah!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie wywiad z Mielcarskim.
Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie jest temat Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing .............. jest Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków więc proszę nie mnóżmy bytów i zapraszam dalej do dyskusji
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.09.2012 o godz. 11:29.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|