|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jest stary temat o F1 ale jak sprawdziłem nikt tam z rok nie zaglądał - poza tym temat mylący bo jak wiadomo Robercik długo jeszcze do bolidu nie wsiądzie chyba że o czymś nie wiadomo
![]() Za nami pierwszy wyścig w krainie kangurów. Pierwsza trójka: 1. Jenson Button McLaren 2. Sebastian Vettel Red Bull Racing 3. Lewis Hamilton McLaren Jakie typy Panie i Panowie ? Dalej będzie Vettelo-mania czy też w końcu będzie ciekawszy sezon. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No jeśli sezon miałby wyglądać jak poprzedni to powiem jedno - zieeeeeeeeeeeeeeeeew.
Działo się coś ciekawego wczoraj? Nie oglądałem prawdę mówiąc. Wg mnie powinni montować zraszacze nad torami. I losowo je włączać co kilkanaście okrążeń. Wtedy jest szansa na ciekawy wyścig ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No i była szansa na jakiś normalny wyścig to się cioty wody boją - co drugi kumpel spod bloku by sobie w takich warunkach poradził
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|