|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Witam, jestem miłośnikiem panoram Krakowa, lubię obserwować go z góry, a jeszcze jak można coś dobrego przy okazji zjeść napić się to już w ogóle
Ja na razie odkryłem trzy: ORANŻERIA, na dachu hotelu kossak ![]() hotel Poleski ale raczej słaba wysokosc ;/ ![]() Bar na dachu akademii muzycznej, (był ktoś ? można sobie tam od tak wejść?) ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeszcze jedno miejsce - dach Herbewo (al Slowackiego 64)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Super temat.Sam go będę bacznie śledził.
Junior_Battle. Można sobie tam wejść-nawet jest tam mała restauracyjka dla "myzyków" .Wjeżdasz windą na ostatnie piętro a pózniej już trafisz.Sęk w tym, że na zime chyba ją zamykają, ale kto wie czy już nie funkcjonuję.Warto sprawdzić, bo widoki zajebiste.Szkoda, że nie można tam kupić np lampki wina bo miejsce na posiedzenie z kobietą jest wręcz idealne )![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@Pablo, dzięki za miłe słowo.
Ale jako taki bar tam funkcjonuje? Swoją drogą czekam na wieżowiec z prawdziwego zdarzenia w Krakowie, żeby można było zjeść coś na prawdziwych wysokościach w moim mieście (vide Marriott w Warszawie, czy teraz Sky Tower we Wrocławiu) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ładne widoki są również z Prestige'u na Jubilacie. (w środku również) ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
U Gubernatora Franka widoki są ciekawe.
![]() ![]() Inne zdjęcia w galerii na stronie: http://www.uziyada.krakow.pl/ ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|