The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kudłaty
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2011, 23:05. Internet Football Quiz
Nie znalazłem odpowiedniego tematu, więc pozwoliłem sobie założyć nowy. Już śpieszę z tłumaczeniem o co chodzi. Może najpierw tytułem wstępu:

IFQ - Internet Football Quiz - jak sama nazwa wskazuje jest to zabawa internetowa poświęcona piłce nożnej (całkowicie bezpłatna). Gracze biorący w niej udział wykazują się wiedzą na temat footballu głównie z zakresu persolaliów piłkarzy. Grać można indywidualnie albo w drużynach.

Bawię się w to dopiero dwa lata, ale gra jest naprawdę kapitalna. Mecze są rozgrywane raz w tygodniu w niedzielę, w godzinach wieczornych. Jeden mecz to kwestia pół godziny, do tego dochodzą liczne turnieje indywidualne, gdzie można skonfrontować swoją wiedzę z innymi użytkownikami. Jest prężnie działające forum, także wszystko co potrzeba. W IFQ są trzy ligi, które różnią się oczywiście poziomem trudności. Piszę to ogłoszenie tutaj, bo wiem, że są wśród Was pasjonaci kopanej. Jeśli chcecie poszerzyć swoją wiedzę, poczuć rywalizację z innymi zamiast czytać Pudelka, to zapraszam na pw albo moje gg (2356172), wszelkie wątpliwości postaram się wyjaśnić. Poniżej zostawiam link do przykładowego transu z meczu.

Gram obecnie w pierwszoligowej drużynie i chętnie przyjmiemy jakiegoś nowego zawodnika. Naprawdę polecam grę wszelkim zapaleńcom piłkarskim. Lepiej spędzić czas przy IFQ niż np. układać kolejnego pasjansa czy sapera. Poniżej zostawiam trans z przykładowego spotkania: http://uploader.ifq.pl//files/Sezon%...-4%20LSzT.html
Odpowiedz cytując
Zajmik
Junior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2011, 11:41
IFQ (Internet Football Quiz) to polska liga wiedzy piłkarskiej. Polega ona na odpowiadaniu na pytania z zakresu wiedzy o piłce nożnej, zarówno polskiej jak i zagranicznej.

Jest to swego rodzaju symulacja gry w piłkę nożną, w której spotykają się dwie drużyny składające się z sześcioosobowych składów (plus rezerwowi). W grze tej - jak w rzeczywistości - jest sędzia, który jest również autorem pytań zadawanych w danym meczu.

Mecze odbywają się na internetowych chatach, a drużyny grają ze sobą w ramach rozgrywek ligowych. Spotkania rozgrywane są w niedzielne wieczory. Przeciętnie trwa ono 15-20 minut.

Mój zespół (jestem jego trenerem) - Koszerni Traktorzyści, szuka graczy chętnych dołączyć do naszej 1-ligowej ekipy. Zainteresowanych zapraszam do mojego asystenta Elano na gg - 5504263. Zada on chętnym kilka/kilkanaście pytań, by sprawdzić zakres wiedzy danej osoby i opowie o samej grze.

Szczegółowe zasady gry ---> http://ifq.pl/zasady-gry/
Zagraj z nami ---> http://forum.ifq.pl/index.php?showto...120&start=1120
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów