|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przyznawać się bez bicia. Własnie dzisiaj stuknęło mi 8 lat na forum i ciekawi mnie co się u Was zmieniło przez lata bytności na forum. Zacznę od siebie.
Żona ta sama, teściowa też.Dzieci tyle samo, samochód trzeci w tym czasie. Praca ta sama. Nick zmieniałem jeden raz, ale wtedy mozna to było zrobić samemu. Łapnąłem 4 razy bana i raz ostrzeżenie. Nie było tylu userów mądrych inaczej i moderatorzy byli tymi którzy ciągnęli to forum w górę. Plankton pisał o Romach i łabędziach, było super. Kto nie był niech żałuje. Tak mnie naszło, bo starość nadchodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
18.12.2003
Do okrągłej 8 rocznicy jeszcze trochę brakuje. Poza szramami na gębie, dwukrotną zmianą pracy i śmierci dwóch świnek morskich na samym początku obecności na forum (to znamienne?), cały czas czuwam. Żal dupę ścisnął tylko, że w tym roku TWSD Awards był kompletnym niewypałem. W mojej karierze miałem jednego bana, trwał 2 tygodnie, 1 zmiana nicka gdy jeszcze można było samemu. W....iałem się gdy charcerzyk wersja 1.0 atakował forum, ale jednocześnie mogliby też darować pysiowi bana, kolorowo by się stało ![]() Tak to czas umierać [*] ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
U mnie do 8 lat też brakuje.
Od tego czasu ożeniłem się, 4 razy się przeprowadzałem, kilka razy zmieniałem pracę. Ogólnie ok,ale jako 30-parolatek czuje się minimalnie gorzej fizycznie niż 8 lat temu przed trzydziechą ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Coż u mnie też to samo co zawsze brzuch rośnie spożywam browarka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak mnie pamięć nie myli byłem już zarejestrowany na starym forum.
Ze studenta stałem się zarabiającym "w zawodzie" człowiekiem, doczekałem się żony (która aktualnie jest w ciąży), zmieniłem miejsce zamieszkania i kupiłem samochód. Jak widać duże zmiany ![]() pamiętam, biedny "łabądek" którego pożarli...
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 09.06.2011 o godz. 09:30.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
w listopadzie bedzie 9 lat a wlasciwie juz jest bo wszystko zaczelo sie ciut wczesniej od forum ktore zostalo przekształcone własnie w to praca (akurat w tym wypadku na szczescie) ta sama jedne studia nie skonczone inne zaczete dwie przeprowadzki rozbite dwa samochody (z czego jeden został mi już ukradziony) i uszkodzony motocykl kilka dziewczyn kawałek Europy i nie tylko tez sie zobaczyło wzrok i wątroba już nie te same łysinka która ukrywa sie cieciem niemal na łyso Wisła ciągle w sercu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
w zasadzie poza tym, że staż i na forum i w życiu idzie w górę, zamieniłem LO na uczelnię państwową, zdążyłem skończyć pierwszy stopień studiów i rozbić samochód
PS na forum stuknęło mi 6 lat Oo ale ten czas leci... ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
9 lat stuknie w listopadzie, a na starym nie pamiętam od kiedy byłem.
Pozmieniało się w uj. - Znalazłem robotę. - Skończyłem studia. - Rozjebałem kilka fur w tym jeden konkret. - Mieszkanie - Przybyło na liczniku meczy trochę ![]() - Po za tym piję dalej i cieszę się życiem ![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Czas leci, wspólne przeżywanie wzlotów i upadków.
Drugie tyle życzę Wam.![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
:d
Kupa czasu a ja wciąż piękny, młody i wysportowany. Pamietam jeszcze forum w wersji plemnika czyli listę mailingowa. Pamietam zmasowany atak na czaty Velezu Sarsfield i River Plate i prowadzenie tam ze sobą rozmów po polsku. Pro-miś supporters front ZLOTY Forumowiczka Agusia z jej niezdrowa fascynacja rasami blotnymi A zmiany są takie ze jest mnie wiecej. Znaczy Tradycja jest. I mieszkam w - jak to mówią Słowacy- Skurvene Irsko. I nie palę. I pije tylko wino. Pól butelki w sobotę. Heh. Ale chujnia :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Forum obczajam od 2002, ale dołączyłem dużo później
Trochę się zmieniło w tym czasie:-na forum trochę więcej pieprzenia niestety, ale i tak zaglądam tu prawie codziennie, -dziewczyna inna, niż kiedy zakładałem konto ![]() -samochodu dalej ni ma, prawko się kisi w portfelu -dorwałem pracę, którą łączę ze studiami magisterskimi = zapieprz -banów dotąd nie było... Młody jeszcze jestem, ale będę bronił stanowiska, że lepiej się zawczasu konserwować wódeczką ![]() Jak zobaczyłem temat, to bałem się w pierwszym momencie, że kolejny zasłużony użytkownik ogłasza rozbrat z forum, więc rad jestem, że jest inaczej ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na forum od ponad 10 lat, przeszedlem przed trzy albo cztery rozne jego wersje. W zyciu prywatnym zmienilo sie tyle co i na samym forum czyli w zasadzie wszystko. Jedyne co sie nie zmienilo to to ze dalej mnie jara Wisła
![]() Ło Jezu..... ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy to są opowiadania tego Planktona o którym piszecie?
http://www.insomnia.pl/Pami%C4%99tni....-t117835.html ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() na forum siedze juz nie wiem ile lat - dlugo. forum zmienialo sie juz pare razy. w zyciu tez sie pozmienialo troche - skonczylem na PK jeden kierunek, potem drugi, dorobilem sie prawka, auta i pracy, zareczylem sie i juz prawie jestem ochajtany. przezylem jeden zlot - zakopianski i pare sezonow WLK - ProMIL rzadzi ![]() no i jeden ban. chyba 2 tyg.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 10.06.2011 o godz. 14:30.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ma ktoś może więcej opowiadań Planktona? Gdzieś juz czytałem chyba wizyte w niebie? genialne to było ma ktos może?edit. bylu wielkie dzięki Powód: piona
Ostatnio edytowane przez sergio : 11.06.2011 o godz. 18:44.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
EDIT: Dzieki WISŁAZWE.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 02.02.2012 o godz. 14:52.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Mam takie coś http://www.speedyshare.com/file/EPd4...nktona.doc.rtf P.s myślę, że Plankton się nie obrazi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na forum oficjalnie od 2005 roku. Przy tutejszych weteranach nie robi to może wrażenia, ale obiektywnie patrząc też jest to jakiś kawałek życia. Od tamtej pory zmieniło się sporo - skończone studia, jedne i drugie, dziewczyna jest, praca jest... No już takie zupełnie poważne, dorosłe życie się zaczęło, coraz mniej imprez itp, bo człowiek każdą złotówkę przelicza już racjonalniej (choć ma ich więcej niż w 2005 ).
Forum też się zmieniło. Pamiętam uzytkowników typu Lomu, Usiu, Wormal, którzy budowali klimat tego miejsca. Dziś już takich nie ma - jak porównuję poziom humoru użytkowników nominowanych w ostatnich TWSDAwards (pominę nicki) do jajcarzy z tamtych czasów to jednak nasuwa się myśl jedna - nie ten kaliber. Bany miałem ze 4, najdłuższy na miesiąc. Ze dwa w 100% niesłuszne, no ale ok ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
![]() Potem wspaniałe dyskusje w temacie luźnym, ludzie pokroju emsiego... Dzisiaj właśnie tego humoru brakuje. Nie sądzę nawet, że udałoby się odtworzyć klimat słynnego luźnego tematu. ![]() Szkoda, że trafiłem dopiero w 2005, bo to jednak był już schyłek tych czasów, które wspominają starsi użytkownicy. Kiedyś nawet nominacje w White Star Awards cieszyły i turniej piłki kurnikowej organizowany przez Flame'a. Kłapouchy, itd. szkoda, że zaprzestali aktywności. * Ludwik Miętta Mikołajewicz. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mi za miesiąc, pechowego 13 lipca pęknie 7 lat oficjalnego użytkowania, choć oczywiście wcześniej zaglądałem.
Przez ten czas napisałem 700 postów więc dość marnie, poczatki pokemonowe później katharsis ![]() Zaczynałem stosunkowo młodo, więc siłą rzeczy sporo zmian - skończona szkoła średnia a teraz studia na ukończeniu, od paru lat jedna i ta sama dziewczyna, pare zmienionych aut a teraz czas na kolejne, dla Wisły raz więcej raz mniej czasu niestety. Zaznaczyłem tu lekko swoją obecność kandydowaniem bez powodzenia do RM, udało się dopiero później na niższy szczebel. Nie zmienia się póki co właściwie tylko miejsce zamieszkania, znajomi i rozpoczynanie dnia od forum. Także z rozrzewnieniem wspominam swoje poczatki na forum, gdzie brylowały wymienione przez felipe osoby i wiele innych - zawsze było śmiesznie i wesoło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszyscy żyją wspomnieniami za klimatem dawnego forum, a raczej dawnych użytkowników, których ksywy zostały wyżej przez kolegów wymienione
Ówczesny Hyde Park po prostu niszczył Brakuje oj brakuje tego klimatu Na pewno historie Planktona (sklep, łabędzie), Henka i Kowala Matejasa czy inne tematy hyde'parkowe zostaną na długo w pamięci ![]() Na forum jestem zarejestrowany bodajże od 2006, ale wierny czytelnik od 2002 Leci czas, leci ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na forum od 2003 r. Jestem dzieckiem sukcesów Telefoniki. Wisłą zacząłem interesować się podczas studiów około 2001. r. Od czasu rejestracji, zakończyłem studia, wyjechałem z Krakowa. Forum się przyglądam, bo zabierać głos często szkoda - całe stada dzieci neostrady zaśmiecają wszystkie sensowne wątki.
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Coś Ty zrobił
3/4 ma sesje a pozostali w poniedziałek do pracy więc teraz sobie wyobraź jak ci wszyscy siedzą przed kompem jedzą kanapki piją piwo i czytają jak to było parę lat temu... dowaliłeś do pieca oj dowaliłeś ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Chociaż racja, mogłem przynajmniej ostrzec, że wciąga ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Mogłeś, mogłeś! ![]() Na temat stażu na forum nie będę się raczej wypowiadał, bo jest on o wiele krótszy - niż forumowych wyjadaczy ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Właśnie przy rosole skończyłem. Ja obiad wpieprzam i czytam jak Plankton po ryby pojechał na wigilię i uszka lepił. wcale nie żałuję teraz przeglądnę jakąś prezentację na jutro (taka symboliczna 600 slajdowa) i z samego rańca długa do szkoły podzielić się wiedzą. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
U mnie wiele się pozmieniało.
- Studia - chyba zrobię 3 lata w sześć. - Beerceps rośnie - kobita wymieniana kilkakrotnie ale chyba wreszcie ta konkretna się znalazła. - pracy na razie brak, chociaż fajne epizody kilkumiesięczne w UMK i Pogotowiu bywały. - a tak po za tym to Stary Port, Still i miasteczko AGH ![]() No ale oczywiście Wisła w sercu została ![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To se ne vrati. I dobrze wiemy, kto zabił ten klimat
Serwując bany Usiowi, Lomowi, Wormalowi, Emsiemu itd.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|