|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam .
Chciałem poruszyć irytujący zapewne nie tylko mnie problem chęci przemaszerowania dewiantów ( czytaj pedałów i lezb ) z rynku krakowskiego na królewski wawel ... Czy jako rodowici POLACY i KRAKUSI możemy na to pozwolić ? Czy chcemy by nasze dzieci przyglądały się dwóm trzymającym sie za ręce i obmacujących się pedałów tudzież lesbijek ? Czy tak chcemy by wyglądał nasz naród - nasze piękne miasto . Oczywiście nie nawołuję tu do huliganki tudzież przemocy na tle rasowo etnicznej . Chodzi tylko o zebranie się naprzeciw nim i głośno wyrazić nasze zdanie o tym , że nie mają wstępu na wawel ... Dla wtajemniczonych do kontrparady dołaczają się takie organizacje jak onr, nop i mw . Pokażmy dewiantom , ze my WIŚLACY staniemy po stronie błogosławieństwa rodziny bożej ( tej prawdziwej ) Zbierzmy się tłumnie a jest to o godzinie 14:00 na płycie rynku czyli przed meczem z Odrą i przed fetą poćwiczmy gardła , pokażmy Polsce nasze poglądy i to , ze stoimy po stronie moralności . NIE POZWÓLMY dewiantom opanować miasta w naszaym WIŚLACKIM DNIU !! liczę na odezwę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To nasz obowiązek stawić się i pokazać im co o tym myślmy
![]() dodam tylko, że kościół sprzeciwia się homoseksualizmowi. Nie zakazuje nam walczenia z tą chorobą. A co nie jest zakazane jest dozwolone ![]() Trzeba będzie jakąś zbiórkę zrobić tak jak rok temu. ZAKAZ PEDAŁOWANIA edit/ mecz z Odrą jest 14 (wg. http://www.wisla.krakow.pl/pl/rozgry...asa_2009_2010/ )
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 02.05.2010 o godz. 13:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cała ostatnia kolejka jest 15 maja o 17:00.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To pewne info ? Nie jestem pewien czy policja wyraziła by zgode gdyby miała dwa wydarzenia do obstawienia
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
'Oczywiście nie nawołuję tu do huliganki '
ja też nie Jak co rok, jajka muszą być. Na ten jeden dzień każdy zapomina o kibicowskich waśniach i jednoczy się przeciwko wrogowi nr 1 - koalicji zboczeńców w mundurach i bez mundurów. Za nasze pieniądze policyjna pała osłania rozjechane dupsko pedała. Nie można dopuścić, by Polska zmierzała w kierunku Holandii. Jak chcą robić parady, to niech się tam przeprowadzą i robią co chcą, a nie w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez M-M : 02.05.2010 o godz. 14:03.
![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
I to mnie wlasnie wkurza w tym ich pedalstwie. Niech sobie zyja z tym jak ta lubia ale po co sie obnosic i zwracac na siebie uwage, niby chca walczyc o swoje prawa itp ale niech nie robia wstydu Polsce i Krakowowi bo takie obnoszenie sie swoimi dewiacjami nie jest normalne!
Tylko nie krzyczcie jebac pedalow bo sie beda cieszyc ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Fajnie by było zrobić jakieś okazjonalne koszulki
hehe![]() Nie moge sie juz doczekac! ZAKAZ PEDALOWANIA ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Proponuje odłożyć już jajka w dobrze nasłonecznione miejsce. Dwutygodniowe zbuki śmierdzą odpowiednio aby obdarować nimi bandę cweli próbującą uczyć nas jak mamy myśleć..
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Popieram Krystian88
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dobry patent to kupić najtańszy tusz do drukarek (10zł?), wziąć strzykawkę i elegancko wprowadzić farbę do jajka. Następnie w celach wiadomych miotać ile sił. Tusz jest bardzo trwały, nie da się go zmyć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
gościu, z czym do ludzi? ![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzięki. Serio myślałeś, że pójdę z takim arsenałem? Jeszcze wziąć sikawkę na wodę i tam coś śmierdzącego!
W sumie ten drugi pomysł lepszy, bo śmieszniejszy i nie można się przyczepić, że wystąpiły jakieś zniszczenia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
z tego zaobserwowałem w latach ubiegłych to (nie wiem czy akurat Ci w/w) pare takich grupek stoi z transparentem swojej organizacji i skandują hasła z nazwą tejże organizacji.
"pokazą się" w 10 osób i tyle ich anty-paradowania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu chodzi też o to , ze 15 maja jest naszym Wiślackim dniem na Rynku !! i nie pozwólmy pedałom na krzyki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nawet jeśli ktoś nie jest gorliwym katolikiem (jak ja), to i tak warto przyjść. Religijne czy "patriotyczne" pobudki, to jedno, ale warto też pamiętać o chorej i natrętnej propagandzie pedałów. To, co robią w domu mnie nie interesuję, ale drażni mnie to paradowanie i reklamowanie zboczenia, ale również obstawianie ich marszów za pieniądze z państwowej kasy. Warto też pamiętać, że upominają się już nie tylko o możliwość zawierania związków (a niech se zawierają), ale także wspominają o chęci do adoptowania dzieci!
Poza tym fajna okazja do spotkania się już przed fetą ![]() No i to zawsze dodatkowy czas na świeżym powietrzu ![]() Rynek jest NASZ... !!!
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 02.05.2010 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
I znowu żydy robią paradę...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Stanowczo trzeba będzie wybić pedalątką z głowy dalsze takie występki pokażmy że Królewskie Stołeczne Wiślackie Miasto Kraków nigdy nie było nie jest i nie będzie otwarte dla tego typu pedalskich spędów.Wawel to siedziba naszych Królów wielka część historii naszej Wielkiej Polski nie ma takiej możliwości abyśmy pozwolili na coś takiego Kraków to nasze miasto i w tym dniu powinniśmy pokazać siłe którą zapamiętają wszyscy sprzymierzeńcy tych niepoważnych manifestacji WISŁA KRAKÓW SOLIDARNOŚĆ!!!
|
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Fredzio jest pedałolubem czy po prostu tolerancyjny jak nakazuja mu tvn? Pojedziemy zn imi jak po gnoju!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W tamtym roku prezydent miasta wydal na parade gejow i lesb - 200 tys zl z naszych podatkow - mam nadzieje ,ze wezmiecie to pod uwage.
Pamietajcie ,ze jesli nic sie wam nie uda na rynku to po paradzie takie chore osobniki zostaja same bez policji, wiec jesli ktos ma ochote zaprzyjaznic sie z gejem albo mu wytlumaczyc dlaczego nie wolno chodzic na parady to napewno kogos traficie ![]() Pamietajcie ,ze wszystko bedzie filmowane przez policje na rynku , nie narobcie sobie przypalu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Polecam filmik z 2004 roku:
http://www.youtube.com/watch?v=eJ81eI6fxoM Atmosfera była zarąbista, duzo znajomych twarzy (w kontrdemonstracji oczywiście) z naszych trybun można wypatrzeć... ![]() I oczywiście UDAŁO SIĘ OBRONIĆ WAWEL !! ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zamiast gonić lesbijki
zbierzcie sie i zrobcie wjazd np na Kozłówek |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Fredzio - pedzio wszystko jasne
Jakby siedzieli w domu nie robiąc siary to nie było by takiej nienawiści w ich stronę ale nie oni wola wystąpić w tvn ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
To gramy wkoncu z Odra w dniu parady pajaców?
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko trzeba jakoś nagłośnić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktoś pisał, że to sprawa religii. Jestem ateistą, a będę na 100%!
ZAKAZ PEDAŁOWANIA !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech ktoś potwierdzi ten termin jest to info pewne? gdzie się zbieramy i o której? to pokminie z plakatem.
Niech Hamas weźmie głos w tej sprawie bo on się tym interesuje(w sensie że anty ;p ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To jeszcze nic, co rok przychodzi ich kilkuset, pochodzą, pomachają i nikt poważny nie traktuje ich na serio...
Większe jaja będą w wakacje w Warszawie, bo na paradę Europride wpadnie ich dziesiątki/setki tysięcy z całej Europy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Miło nam poinformować, że tegoroczny festiwal LGBTQ Queerowy Maj potrwa aż 22 dni i odbędzie się w Krakowie między 10 a 31 maja. Przez dyskusje panelowe, projekcje filmów dokumentalnych, warsztaty, wydarzenia sportowe i imprezy klubowe uświetnione oryginalnymi atrakcjami zamierzamy pokazać, jak ważny jest sposób patrzenia na społeczeństwo, kulturę i politykę przez pryzmat różnorodności i z nienormatywnych perspektyw. Szczególnym wydarzeniem będzie jak zwykle Marsz Równości. Ruszy on 15 maja o godzinie 14.00 z Placu Wolnica. Zapraszamy! zrodlo: http://www.queerowymaj.pl/" info z http://www.narodowiec.com.pl Oto oficjalne potwierdzenie . Stawmy się tłumnie i pokażmy całej Polsce , że u NAS w Krakowie nie miejsca na dewiacje !!
Ostatnio edytowane przez Mango : 02.05.2010 o godz. 20:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|