The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 18:45. Wspólpraca Wisły z EA Sports
Ciekami mnie na czym ma polegać taka współpraca. Wątek otwieram żeby wszyscy poinformowani mogli sie podzielić swoimi informacjami, a potem żeby komentować eventy które podobno mają toważyszyć premierze fify 10. Dlatego proszę moderatorów o nie kasowanie tego tematu, przynajmniej do premiery tej gry. po cichu liczę na odpowiedź kogoś powiązanego z EA Polska

Na stronie oficjalnej Wisły kraków pojawił się dziś artykuł traktujacy o szeroko zakrojonej wspólnej akcji marketingowej naszego klubu i najnowszej odsłony gry piłkarskiej "elektroników" FIFA 10. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_real_madryt/
Artykułowi toważyszy galeria zdjęć i filmik. Materiały te skupiają sie jednak na naszych zawodnikach grających w grę niż na zapowiadaniu tego co ma się wydażyć.

Z artykułu można wywniskować że na kampanię będą się składały następujące pozycje

- obecność piłkarzy Wisły na premierze gry w Krakowie
- sparing e-sportowy w FIFA 10 pomiędzy drużynami Wisły i Legii
- konwent FiFA
- I co mnie szczegulnie zainteresowała dystrybucja specjalnej "Wiślackiej" Edycji gry "FIFA 10" dostępnej ponoć jedynie w Wiślackim Świecie.

Dlatego zachęcam do dyskusji i spekulacjio, szczególnie osoby które wiedzą coś o nadchodzących akcjach.

Oto moje pytania :

- kiedy plonowana jest oficjalna premiera gry, z udizałem naszych piłkarzy i w jakim miejscu w krakowie ?
- to samo odnośnie tego sparingu ?
- czy ktoś ma pojęcie o innnych wydażeniach które mają byc częścia tych akcji promocynjnych ?
- na czym bedzie polegała szczegulność Wiślackiej edycji FIFY 10
- Pytanie do REDAKCJI : Czy akcja promocyjna na naszym serwisie jest częścią tej kompanii, i czy wersja gry która mam być do wygrania w tym konkursie ma być zwykła kopią gry, czy Specjalną Wiślacką edycją ?
- czy owe specjalne wydanie gry bedzie dostępne przez oficjalny sklep klubowy, lub ze sklepu WisłaKraków.com ?
- czy jego cena będzie inna niż standardowych sklepowych wydań ? (119zł)

Piszcie i dyskutujcie !!
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.08.2009, 18:54
jesli sie myle to poprawcie ale wydalej mi sie ze Legia tez ma taką umowe i to od roku/dwóch ?
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.08.2009, 19:04
Wiślacka Fifa 10 będzie dostępna TYLKO! w Wiślackim Świecie.
Cytat:
Ten produkt będzie dostępny tylko w sklepie klubowym.
Wg mnie szczególność będzie widoczna w oryginalnych twarzach zawodników, stadionie (sonsowiec welcome to) kitsach, korków graczy krakowskiej Wisły

Ma być specjalną specjalną, Wiślacką edycją.

Jeśli chodzi o jego cenę, obawiam się, że może być droższa ;/ Ale tego nie wiem na 100 %
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Angmir
Senior Member

Stary 25.08.2009, 19:33
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Wiślacka Fifa 10 będzie dostępna TYLKO! w Wiślackim Świecie.

Wg mnie szczególność będzie widoczna w oryginalnych twarzach zawodników, stadionie (sonsowiec welcome to) kitsach, korków graczy krakowskiej Wisły

Ma być specjalną specjalną, Wiślacką edycją.

Jeśli chodzi o jego cenę, obawiam się, że może być droższa ;/ Ale tego nie wiem na 100 %
Jaki jest sens przygotowywać coś takiego i potem nie umieścić tego w grze dla wszystkich ?

Przecież brak faców nie jest wynikiem jakiegoś ograniczenia w grze co do ilości twarzy, tylko tego, że nikt nie chce się tego podjąć dla słabszych klubów i zawodników bo zajeło by to za dużo czasu. Mam nadzieję że ta współpraca zaowocuje właśnie tym że w tym roku w FIFIE dobrze oddana zostanie nasza drużyna, a nasi piłkarze, zostano odpowiednio odwzorowani - tj koniec z Boguskim gorszym od Janika, Marcelo na poziomie graczy Cracovi itd.

Co do samej edycji bardziej spodziewałem sie czegoś w rodzaju edycji kolekcjonerskiej gry w opakowaniem w barwach Wisły, jakimiś pierdułkami breloczkami, hustkami Wisły, z ewentualnie jakimś symbolicznym dodatkowym kontentem elektronicznym np chanty do wgrania do piosenek w grze.

Edit: Co do wspólpracy z Legią - wydaje mi sie że nie było to na tą skalę. Mieszkam w Warszawie i nic nei słyszałem. Był tylko mecz w FIFę między zawodnikami Lecha i Legi, ale dlugo po premierze gry, i żadnej "Legionistycznej wersji gry nie było"
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Angmir : 25.08.2009 o godz. 19:36.
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Stary 25.08.2009, 19:58
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Jaki jest sens przygotowywać coś takiego i potem nie umieścić tego w grze dla wszystkich ?

Przecież brak faców nie jest wynikiem jakiegoś ograniczenia w grze co do ilości twarzy, tylko tego, że nikt nie chce się tego podjąć dla słabszych klubów i zawodników bo zajeło by to za dużo czasu. Mam nadzieję że ta współpraca zaowocuje właśnie tym że w tym roku w FIFIE dobrze oddana zostanie nasza drużyna, a nasi piłkarze, zostano odpowiednio odwzorowani - tj koniec z Boguskim gorszym od Janika, Marcelo na poziomie graczy Cracovi itd.

Co do samej edycji bardziej spodziewałem sie czegoś w rodzaju edycji kolekcjonerskiej gry w opakowaniem w barwach Wisły, jakimiś pierdułkami breloczkami, hustkami Wisły, z ewentualnie jakimś symbolicznym dodatkowym kontentem elektronicznym np chanty do wgrania do piosenek w grze.

Edit: Co do wspólpracy z Legią - wydaje mi sie że nie było to na tą skalę. Mieszkam w Warszawie i nic nei słyszałem. Był tylko mecz w FIFę między zawodnikami Lecha i Legi, ale dlugo po premierze gry, i żadnej "Legionistycznej wersji gry nie było"
Może "polski" oddział pokusi się o wstawienie twarzyczek tylko do wersji na teren Polski, przecież to nie problem o czym przekonują facemakerzy amatorzy z for Fify i PES'a, choć bardziej wydaje mi się że będzie może Wiślacka okładka + menusy zapewne i to wsio.
Ostatnio edytowane przez GJ1906 : 25.08.2009 o godz. 20:03.
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.08.2009, 19:08
o kurna wykładam 100 zł i biore Wiślacką edycje nie ma bata kupuje w tym roku! Może usłyszymy w komentarzu angielskim "Wiślacke"nazwiska

Edit:Marcelo Brazylią hahha jaka zabawa Singlar i Jirsak wymiatają A Maciej Skorża to co? Fm? xD

Oby tak w relau
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.08.2009 o godz. 19:15.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.08.2009, 19:13
Hehe, zwłaszcza: "oł yes! bryyyliaaant sejw baj de Pawełek!" P
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.08.2009, 19:28
pytanie do redakcji: Czy ta Wiślacka Fifa będzie tylko na PC czy też na PS3?
brylant17
Senior Member

Stary 25.08.2009, 19:46
Jak coś będzie takiego to ja rozumiem

http://www.youtube.com/watch?v=vWoJcIcTs88&feature=fvst

Wyobraźcie Sobie Szpaku i Szaranowicz kontra hymm Borek i Kołtoń?
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.08.2009, 19:48
Singlar z Jirsakiem mnie lekko zniszczyli na tym filmiku Widać, że sympatyczne chłopaki
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.08.2009, 20:21
Cytat:
Tak? To ile GB ma mieć ta gra? 50,60 ? Chłopie, jeżeli będziesz chciał, to ściągnij sobie FSPP 10 za jakiś czas, i będziesz mial edytowaną polską ligę. EA Sports chce nam przyjemność zrobić, a ten narzeka

kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 25.08.2009, 20:36
Co to za problem z pojemnością przecież gry na PS3 są na Blu-Rayu więc się wszystko zmieści
Mam nadzieję, że wyjdzie na PS3, bo jak nie to jak pieprze to.
No i właściwie to kiedy ma to wyjść, bo nie wiem czy czekać czy kupować FIFĘ 10?
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.08.2009, 20:39
www.wisla.krakow.pl, osobiście się nie doczytałem, ale wiecie jak to jest [%]

EDIT: Mogą wydawać to nie tylko na PS3, ale także na PieCa

wiernyTS
Senior Member

Stary 25.08.2009, 20:54
Ciekawe ile gwaiazdek bedziemy miec Przydalo by sie z 4 chociaz
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.08.2009, 00:43
wiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile gwaiazdek bedziemy miec Przydalo by sie z 4 chociaz
Zawsze jak się biorę za edycję to jest pięć.
Angmir
Senior Member

Stary 25.08.2009, 21:12
"Gwiazdki" to wypadkowa umiejętości zawodników klubu więc żeby mieć 4 gwiazdki musielibysmy mieć wszystkich zawodnikó 1 składu w okolicach skilla 75-80 a rezerwowych 65-75. Będziemy mieli pomiędzy 2,5 a 3 to i tak jest ok.

Do pana co wspominał że zrobienie lepszych twarzy dla Wiślaków to kwestia miejsca na dysku. Wystarczy że lepiej dobiorą facy z pośród tych standardowych żeby to lepiej wyglądało, a nie że jeden Brożek wyglada jak Sobolewski i ma włosy ciemne, a drugi jak Kryszałowicz z blond włosami !!

Jak luż mówiłęm licze na lepsze w tym roku odwzorowanie skillów w całęj anszej lidze. Niech EA pokaże że im zależy na zwiększeniu sprzedarzy w Polszy
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.08.2009, 21:26
Wspominałem o tym, że żeby zrobić rozszerzenie dla całej ligi z face-ami, korkami, kitsami, stadionami itp. itd. gra zajmowałaby za dużo miejsca na dysku. Owszem, że na PS3 można wrzucić na blue-raya, ale powiedzmy sobie szczerze, głównym polem do popisu będzie PieCyk. Jeżeli będziecie chcieli poprawić jakość, ściągajcie patche, łatki i spolszczenia. Linków podawał nie będę, pewnie sami wiecie o jakie mi chodzi.

Angmir, tak się składa, że widziałem wersję Fify (wtedy jeszcze 09) dla Realu Madryt. I powiem Ci, nie wiem, odkąd mieli z nimi podpisaną umowę, ale były wszystkie oryginalne twarze dla zawodników, b.dobrze rozłożone skille, stadion ( no baa ;] , kitsy, korki, oraz menu w barwach Galacticos. Nie liczę na taki efekt na początku współpracy EA z Wisłą, ale jestem dobrej myśli. Poza tym sam wiesz, że jesteśmy 70 ligą na świecie, nie licz na to, że Pawełek będzie miał refleks na 80, albo Brożek z Ćwielongiem skuteczność 99, bądźmy realni Gra zamyka sprawy kto gdzie gra 25 sierpnia albo lipca, także jeszcze niektórzy zdążą przejść do innych zespołów. Masz opcję transfery klubowe, jakbyś chciał uaktualnić troszkę fifę, ściągnij creation mastera, i wgrywaj sobie co chcesz, nasi patchmakerzy ( w tym ja ;] ) są naprawdę b.zdolni

PS: Na głównej nic nie wiedzą nt konsol, na jakich będzie sprzedawana gra. Można się domyślać, że pewnie będzie to PS3.

Angmir
Senior Member

Stary 25.08.2009, 21:35
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Wspominałem o tym, że żeby zrobić rozszerzenie dla całej ligi z face-ami, korkami, kitsami, stadionami itp. itd. gra zajmowałaby za dużo miejsca na dysku. Owszem, że na PS3 można wrzucić na blue-raya, ale powiedzmy sobie szczerze, głównym polem do popisu będzie PieCyk. Jeżeli będziecie chcieli poprawić jakość, ściągajcie patche, łatki i spolszczenia. Linków podawał nie będę, pewnie sami wiecie o jakie mi chodzi.

Angmir, tak się składa, że widziałem wersję Fify (wtedy jeszcze 09) dla Realu Madryt. I powiem Ci, nie wiem, odkąd mieli z nimi podpisaną umowę, ale były wszystkie oryginalne twarze dla zawodników, b.dobrze rozłożone skille, stadion ( no baa ;] , kitsy, korki, oraz menu w barwach Galacticos. Nie liczę na taki efekt na początku współpracy EA z Wisłą, ale jestem dobrej myśli. Poza tym sam wiesz, że jesteśmy 70 ligą na świecie, nie licz na to, że Pawełek będzie miał refleks na 80, albo Brożek z Ćwielongiem skuteczność 99, bądźmy realni Gra zamyka sprawy kto gdzie gra 25 sierpnia albo lipca, także jeszcze niektórzy zdążą przejść do innych zespołów. Masz opcję transfery klubowe, jakbyś chciał uaktualnić troszkę fifę, ściągnij creation mastera, i wgrywaj sobie co chcesz, nasi patchmakerzy ( w tym ja ;] ) są naprawdę b.zdolni

PS: Na głównej nic nie wiedzą nt konsol, na jakich będzie sprzedawana gra. Można się domyślać, że pewnie będzie to PS3.

OK ale przecież ze skillami właśnie chodzi mi o to żeby były odwzorowaniem rzeczywistości a nie Cwielong łowca bramek. Z tego co wiem taką robote powinien zrobić tzw "reasercher" EA na Polskę. Żeby nie było potem kwiatków takich że dajmy na to Rosłoń (kto to jest gra wogóle w Wiśle ?) w F09 był lepszy od Głowackiego i Marcelo. Wiadomo ciężko przewidzieć rozwój piłkarza, ale przynajmniej startowe skille powinny odzwierciedlać to jak ktoś gra. I teka praca powinna być włąsnie pracą EA Polska, a nie moderów. A co do edytorów, tow iem sam sobie przerabiam polską ligę za pażdym razem - tyle że taka przebudowa zajmuje mi ok 2 miesięcy.
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2009, 11:00
Angmir napisał(a):Wyświetl post
OK ale przecież ze skillami właśnie chodzi mi o to żeby były odwzorowaniem rzeczywistości a nie Cwielong łowca bramek. Z tego co wiem taką robote powinien zrobić tzw "reasercher" EA na Polskę. Żeby nie było potem kwiatków takich że dajmy na to Rosłoń (kto to jest gra wogóle w Wiśle ?) w F09 był lepszy od Głowackiego i Marcelo. Wiadomo ciężko przewidzieć rozwój piłkarza, ale przynajmniej startowe skille powinny odzwierciedlać to jak ktoś gra. I teka praca powinna być włąsnie pracą EA Polska, a nie moderów. A co do edytorów, tow iem sam sobie przerabiam polską ligę za pażdym razem - tyle że taka przebudowa zajmuje mi ok 2 miesięcy.
Niedawno załapałem się na reviewera bazy danych FIFA. Nie mogę zdradzać szczegółów jak na dzień dzisiejszy wygląda baza danych. Mogę jedynie powiedzieć, że staram się aby poprawiono skille takich zawodników jak Małecki, Boguski, Marcelo czy Diaz (działa to też w drugą stronę na niekorzyść Łobodzińskiego i Jopa). Jeśli moje poprawki zostaną jako tako uwzględnione to nie powinno być źle.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 26.08.2009, 11:24
Arked napisał(a):Wyświetl post
Niedawno załapałem się na reviewera bazy danych FIFA. Nie mogę zdradzać szczegółów jak na dzień dzisiejszy wygląda baza danych. Mogę jedynie powiedzieć, że staram się aby poprawiono skille takich zawodników jak Małecki, Boguski, Marcelo czy Diaz (działa to też w drugą stronę na niekorzyść Łobodzińskiego i Jopa). Jeśli moje poprawki zostaną jako tako uwzględnione to nie powinno być źle.
A wiesz może kiedy to wyjdzie? Premiera Fify 10 2 października, czyli wtedy czy trzeba będzie dłużej czekać?
brylant17
Senior Member

Stary 25.08.2009, 22:28
Zawsze można użyć dobrej kompresji nie zapominajcie o tym.Ciekawi mnie co będzie w tej edycji Wiślackiej? może stadion Wiselki? przyspiewki dla Wisly korki stroje,flagi?

edit

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Skończy się zapewne na Wiślackiej okładce i menusach jak to napisał kolega wyżej,swoją drogą jaki EA Polska miało by popyt gdyby co roku robili takie ekstra wydania dla danej drużyny,jej stadion,przyśpiewki,jakieś bonusy klubowe do odblokowania w postaci archiwalnych filmików...ehhh pomarzyć...
Dobrze prawisz polać mu sam o tym właśnie pomyślałem Jakieś wywiady etc.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.08.2009 o godz. 22:49.
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.08.2009, 22:33
Skończy się zapewne na Wiślackiej okładce i menusach jak to napisał kolega wyżej,swoją drogą jaki EA Polska miało by popyt gdyby co roku robili takie ekstra wydania dla danej drużyny,jej stadion,przyśpiewki,jakieś bonusy klubowe do odblokowania w postaci archiwalnych filmików...ehhh pomarzyć...
tomasso23
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 25.08.2009, 22:55
Ciekawe czy do wiślackiej edycji też dadzą tą okładkę:
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2009, 07:14
Co to za morda na tej okładce Fify w środku?
WISŁA!!!
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2009, 07:38
Najwiekszego wirtuoza pilkarskiego w Polsce.

Dobrze ze "Wasza" wersja bedzie tylko do kupienia u Was na stadionie, bo mnie by chyba cos strzelilo jakbym sobie odpalil fife a tu menusy w barwach kojarzacych sie jednoznacznie z Wisłą
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.08.2009, 09:29
Wiadomo coś na jakie konsole miałaby wyjśc ta edycja? Mam nadzieję, że na Xbox360 będzie
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 26.08.2009, 09:45
Na głównej nie mają pojęcia, na które konsole wyjdzie ta edycja.

mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.08.2009, 09:52
To mam nadzieje ze zrobia porzadnie sklad Wisly, bo w 09 to jest masakra (wersja XBOX)
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.08.2009, 11:17
Wisła jak zwykle będzie miała 3 gwiazdki (ewentualnie 2,5 lub 3,5)
Ważne jest by piłkarze mieli odpowiednia ilosc pkt, w 2009 bylo z tym slabo.
Pawełek 65, Alvarez 70, Głowa 72, Marcelo 73, Pietia 70, Łobo 65, Sobol 73, Cantoro 66, Jirsak 66, Diaz 70, Kirm 70, Mały 70, Brożek 75, Boguski 73, Ćwielong 68, Jop 70, Singlar 68, Garguła 74, Burliga 63, Cebanu 60

Ja tak to widzę, ważne by Głowa i Marcelo byli lepsi od Jopa, Diaz by mógł grać an 3 pozycjach, Łobo był słabszy od Małego, tak samo Jirsak od Sobola i Diaza, oczywiście Brożek najlepszy
Te pkt powinny wg mnie różnic sie 1-3 pkt (na korzyść lub nie korzyść) od tych z fify.

Na prawdziwej okładce Fify jest R. Lewandowski?
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2009, 11:31
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Wisła jak zwykle będzie miała 3 gwiazdki (ewentualnie 2,5 lub 3,5)
Ważne jest by piłkarze mieli odpowiednia ilosc pkt, w 2009 bylo z tym slabo.
Pawełek 65, Alvarez 70, Głowa 72, Marcelo 73, Pietia 70, Łobo 65, Sobol 73, Cantoro 66, Jirsak 66, Diaz 70, Kirm 70, Mały 70, Brożek 75, Boguski 73, Ćwielong 68, Jop 70, Singlar 68, Garguła 74, Burliga 63, Cebanu 60

Ja tak to widzę, ważne by Głowa i Marcelo byli lepsi od Jopa, Diaz by mógł grać an 3 pozycjach, Łobo był słabszy od Małego, tak samo Jirsak od Sobola i Diaza, oczywiście Brożek najlepszy
Te pkt powinny wg mnie różnic sie 1-3 pkt (na korzyść lub nie korzyść) od tych z fify.

Na prawdziwej okładce Fify jest R. Lewandowski?
To nie jest takie proste. Tak zwany overall rating jest obliczany z pomniejszych atrybutów i nie do kończa oddaje on dokładne umiejętności zawodników. Przykładowo zawodnik na poziomie 65 może okazac się lepszy od tego z poziomem 70 bo jego mniejsze atrybuty będą bardziej pasowały do stylu gracza. Z tego też powodu radziłbym patrzyć na szczegółowe atrybuty piłkarzy. Mimo, że Wisła w FIFA09 ratingami nie powalała na kolana grało się nią bardzo dobrze.

Jeszcze jedna sprawa to widełki jakie są odgórnie przyporządkowane każdej lidze. W Wiśle zwyczajnie nie może być aż tylu zawodników z ratingiem powyżej 70 bo to znacznie powyżej narzuconego potencjału ligi.

Co do twoich propozycji to duża część z graczy będzie zapewne wyglądać bardzo podobnie. Mam spore wątpliwości co do twojej oceny graczy takich jak Ćwielong, Burliga, Piotr Brożek czy Cebanu. Moim zdaniem znacząco ich przeceniłeś.

kamikaze napisał(a):
A wiesz może kiedy to wyjdzie? Premiera Fify 10 2 października, czyli wtedy czy trzeba będzie dłużej czekać?
Nie wiem nic więcej na ten temat niż podają oficjalne źródła. Premiera planowana jest na 2 października i nie sądzę żeby były jakieś poślizgi (10 września pojawi się demo). Natomiast jeśli chodzi ci o czas pojawienia poprawek to mam nadzieję, że będą one uwzględnione już w podstawowej wersji gry, czyli od dnia premiery. Wszystko to zależy od tego kiedy rozpocznie się proces tłoczenia płyt (a tego nie wiem).
Ostatnio edytowane przez Arked : 26.08.2009 o godz. 11:39.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów