|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie jestem administratorem swojego kompa i w tym jest problem. Mam Win XP i nie mogę ani nic ściągnąć ani zainstalować,gdyż nie jestem wg kompa administratorem. Dziwne-gdy wchodzę na konta użytkowników jestem tym administratorem,a gdy ściąnąć nie. Efekt taki,że nawet JAvy nie mogę zainstalować. Jak ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc. Szopki :/
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A tematu : Mam pytanie to szanowny yoda nie widział bo po co nie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widział,ale tam rzadko odpowiada się na pytania a problem poważny
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zmień status swojego konta w Panel sterowania --> konta użytkowników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
"Dziwne-gdy wchodzę na konta użytkowników jestem tym administratorem,a gdy ściąnąć nie."
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM ! mozesz to zrobic w ten sposob ze wchodzac do systemu gdy pokazuje ci sie niebieskie tlo z uzytkownikami , wciskasz ctrl+alt+del i powinno ci wyskoczyc zwykle male okienko szare gdzie wpisujesz nazwe uzytkownika "administrator" i haslo ktore podawales przy instalacji systemu: ja domyslnie mialem bez hasla. wchodzisz na konto admina i instalujesz co chcesz ![]() Ten sposob dziala dla SP2, w SP3 wyeliminowali ten , jakby nie bylo, bug dzieki ktoremu mozna wejsc na kompa bez hasla. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mathouse problem w tym,że nie instalowałem u siebie XP i nie znaw ewentualnego hasła. I co teraz?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
format c:\
albo poszukaj na forum.programosy.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Yoda79 pod tym linkiem masz wytlumaczone jak zresetowac hasło Administrator:
http://ochrona.bajo.pl/1273,resetowa...t,2000,xp.html ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|