|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Własnie się zaczęło, jest dużo nowych userów, więc jak co roku pytanie brzmi:
KTO? Oczywiście Real. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Real Madryt, bo Jurek Dudek.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
gdzie mozna na sopcoascie oglądnąć ten mecz po polsku?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Visca El Barça!
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja jestem za Realem... Szkoda że Dudek nie gra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja za Realem tez( bo slabsi)
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdyby Zieńczuk lub Brożek tak spieprzyli sytuacje jak Henry i Eto to dla naszych kibiców byli by już łamagami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że Barca.
felipe - mi tnie z regularnością co 2-3 sekundy.. ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oba kluby mi raczej ,,wiszą", ale wolę Barce, jakoś zawszę nie tolerowałem Realu. Poza tym lubię Atletico(pomimo tej ,,zgody" z Ruchem). Tak więc dzisiejszego wieczoru także mogę powiedzieć: Visca El Barça!;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Real - I jak zawsze po kolejnej porażce Barcy usłyszeć tradycyjne od qmpla na drugi dzień: "Przez sędziego przegrali mecz" (nawet jak kiedyś było 4-1 dla królewskich to też było na sędziego)
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to forowanie stołecznych klubów że o czasach dawnych nie wspomnę gdy rządził Hiszpanią Franco ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak Wisełce ktoś wypomina, że gts, że zomo to pewnie plujesz się ostro, że to było dawno i żeby nie wracać do historii, ale jak widać wszystko jest względne i zależy od punktu siedzenia...
Co do meczu to bardzo mi szkoda Realu, kibicuje im od bardzo dawna i smutno się patrzy na ich dzisiejszą formę (choć moim zdaniem zasłużyli na remis ...Barcelony nienawidzę bo nie mogę znieść karła Messiego sztucznie wykoksowanego (zobaczcie sobie jak on wyglądał kilka lat temu, chudziutkie chucherko), nie mogę patrzeć na kibiców w Polsce krzyczących na forach Visca el Barca (zresztą kibice Realu z tym Hala Madrid też są śmieszni)... Co wy macie wspólnego z Barceloną oprócz oglądnięcia w sezonie 3 meczów Ligi mistrzów i 2 z La Liga sry że z napinką ale już nie mogę patrzeć na te zdania nieudolnie sklecone po hiszpańsku typu Barca siempre cośtam blabla pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() A ty co masz wspólnego z Realem? PS A jak chłopaki z Przemyśla przyjeżdżąją na mecz Wisły to też ich się pytasz co ich łączy z Krakowem i Wisłą? I jeszcze jedno dodam: Realu nienawidzę bo: - kupują najdroższych piłkarzy w przeciwieństwie do Barcelony która kupuje tańszych piłkarzy i robi z nich dopiero mega gwiazdy bądź szkoli od podstaw (Messi) itd.... Po co pisać jakieś bzdury DLACZEGO nie lubisz... to wszystko bździny, przecież miłość i nienawiść jest ślepa i nie potrzeba jej uzasadniać takimi bzdurami.... (jak Messi itd) Ja nie lubię Realu bo nazywają kibiców Barcelony "Polaczkami".... (może być?) i dziwie się jak ktoś może być Polakiem i kibicować Realowi (To tak z przymrużeniem oka dla takich wypocin dlaczego nie lubię Realu, Barcelony)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 14.12.2008 o godz. 12:52.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
A co do chłopaków z Przemyśla to przynajmniej przyjeżdżają na ten mecz Wisły, a założę się że 90% fanów wielkiej barcy nie było na ich meczu... A przecież dla fanatyków odległość nie ma znaczenia i z okrzykiem VISCA EL BARCA zmierzają na CAMP NOU... pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
"Barcelony nienawidzę bo nie mogę znieść karła Messiego sztucznie wykoksowanego (zobaczcie sobie jak on wyglądał kilka lat temu, chudziutkie chucherko), nie mogę patrzeć na kibiców w Polsce krzyczących na forach Visca el Barca"
zgadzam się w 100% ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co do pytania - Real.
Właśnie felipe - tnie, i to jak. Właściwie cały czas jest zacięte ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Z obydwoma trenerami gralismy w tym sezonie.
PS.Widziałem na trybunach ojca Pio ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
fajny ma Casillas szaliczek
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Na sopcascie na kanale 68445 leci 99% bez zadnych problemow
Visca El Barça! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Barcelona bo mają fanclubBarcaPolska
![]() A tak naprawde to olewam ten mecz bo smieszą mnie te "ojro" biegające po boisku i ich kibice ktorym sie nie chcialo podniesc kartoników bo padało i by zmokli. ![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HALA MADRID , wiadomo
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Baaaaaaaaaaaaaarca. Tyle w temacie.
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to panowie w szoku jestem, u mnie hula idealnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Barcelona. Jakoś nigdy Realu nie lubiłem.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|