The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marlyd
Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 21:39. el. LM Barcelona -Wisła (temat o meczu wyjazdowym)
Sprawy organizacyjne wyjazdu do st. Katalonii, Barcelony.
Myślę, że chętnych nie zabraknie, mając w pamięci Rzym można spodziewać się pełnej frekwencji na Wiślackim sektorze.
JedziemY!
Misiekk
Member

Od: 04.2008

Stary 06.08.2008, 21:41
Kiedy pierwszy mecz z Barceloną?
hoolifan
Banita

Stary 07.08.2008, 10:00
Misiekk napisał(a):Wyświetl post
Kiedy pierwszy mecz z Barceloną?
13 sierpnia, środa, godz 22, Camp Nou
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.08.2008, 21:53
Czekam na potwierdzenie informacji kiedy jest mecz na wyjeździe jak ktoś już coś będzie wiedział niech pisze , bo są różne informacje. W tv mówili co innego , na necie co innego i już sam nie wiem
wg tej strony http://www.barcelona-football-ticket...FQ2qQwodKhqQrQ jest 13.08 o godz 20.45
Ostatnio edytowane przez famul : 06.08.2008 o godz. 21:56.
sirjack
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 06.08.2008, 22:42. Na oficjalnej stronie...
Pierwszy mecz Barcelona - Wisła 12.08.2008 20:45 tak Hiszpanie sprzedają bilety od £79 do £220 (322-897 PLN).
http://www.official-barcelona-ticket...idproduct=7385

Natomiast na oficjalnej stronie UEFA.COM
http://www.uefa.com/competitions/ucl...lts/index.html
pierwszy mecz 12.08.2008 rewanż 27.08.2008
witorik
Member

Od: 10.2007

Stary 06.08.2008, 22:50
ile może kosztować sama podroż autobusem, tak orientacyjnie?
Nowodworek
Pilszu
Member

Od: 03.2007

Stary 06.08.2008, 22:57
Eurolines jest za 690zł w dwie strony.
jajnikos
Junior Member

Stary 07.08.2008, 09:05
Mecz jest w srode o 22:00.
I nie kupujcie biletow przez strone wymieniana wyzej. To zdzierstwo dla turystow. Bilety na sektory Barcelony kupuje sie przez strone www.fcbarcelona.cat

Mieszkam w Barcelonie i mam pytanie typu: Jak moge sie dostac na sektor Wisly? Wie ktos?

pozdro z goracej Barcelony
tomek_Czwa
Junior Member

Stary 07.08.2008, 09:34
Witam
ile kosztuja bilety w barcelonie na sektor dla wislakow i gdzie je kupic ?
andyq2pac
Junior Member

Stary 07.08.2008, 10:23
a wiecie może w jakiej cenie będą bilety na Barce w Krakowie?
mrshyt
Junior Member

Stary 07.08.2008, 10:37
Bilety na sprzedaz tutaj: www.servicaixa.com

Bilety za: €18, €26, €33, €40, €46, €56 i €61. Ale nie pokazuje gdzie jest sektor dla Wisly...tego jeszcze nie wiem. Dzwonilem juz dzisiaj rano ale nie wiedzieli....pozniej jeszcze sprobuje. Byc moze ze bilety na sektor Wisly to tylko beda na sprzedaz przez Wisle....
jajnikos
Junior Member

Stary 07.08.2008, 10:49
No wlasnie to jest kurde problem, ze nie wiadomo czy mozna kupic bilety na sektor przyjezdnych. Wydaje mi sie, ze tylko sprzedaz przez Wisle. Z tego co pamietam to kibice Walencji siedzieli na trybunie GOL SUD 3 GRADERIA, albo jeszcze wyzej. Mam nadzieje, ze sie ktos dowie wszystkiego.
andyq2pac
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:03
chodziło mi bardziej o mecz w Krakowie a nie w Barcelonie
a w Polsce jeszcze waluta "złotówkowa" obowiązuje
Jordiet79
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:13
Dzien dobry !

Jestem katalonczykiem, często chodzę do stadium. Mozecie kupić bilety dla wszystkich strefych, F.C.Barcelona kibiców są bardzo opanowany.
jajnikos
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:16
Jordiet79 a wiesz gdzie dokladnie siedzi Wisla?

Co do kibicow naprawde jest spokoj, na meczu Barcelona - Valencia przechodzilem normalnie kolo kibicow z Walencji, bylo moze 3 policjantow U nas nie do pomyslenia
18FCB99
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:39
mam pytanie do Was Wislacy
czy ja jako kibic Barcelony bede mogl normalnie kupic u Was biulet na sektor gosci?
i jesli tak to czy musze po niego jechac do Krakowa czy jakos inaczej mozna zakupic?i kiedy zaczela by sie na Wasze oko sprzedaz tych biletwo?
pozdRo TSW
Brawo za wczorajszy mecz
Jordiet79
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:51
Mój ojca i ja siadamy na trzeciego rzadu "gol nord", przed bramke. Są dobry miejsca.

Web F.C.Barcelone jescze nie ma ceny dla Wisła meczu. Ale ogladajcie tam:

http://www.fcbarcelona.cat/web/catal.../entrades.html

Jezli macie bilety przed bramki, "Gol" strefy sa dobry.Przed rozny tez moze byc dobry.

Mój ojca i ja jestesmy "socis". Mozemy sprobować kupić bilety taniej.
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.08.2008, 12:07
u nas bilet po 100 zL!! Karnetowcy rulez!!
Tylko Wisła!
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.08.2008, 12:13
Regan a skąd to wiesz

hoolifan
Banita

Stary 07.08.2008, 12:34
Racja gris, żal mi tych kolesi co piszą że ida na mecz ale i tak będą za Barcą.
Jednak szkoda że nie gramy na Śląskim !!
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.08.2008, 12:55
Temat jest o meczu w Barcelonie!

Za pisanie o meczu u siebie w tym temacie będą "nagrody".
wieczor92
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 07.08.2008, 13:07
Siemano
A jak się ma karnet z telefoniki to też mam na Barce za 100 zł.
Rewanż gramy w Krakowie czy nie ?
droho
Senior Member

Stary 07.08.2008, 13:10
K... nie mogę.
sharif
Junior Member

Stary 07.08.2008, 13:32
Jako, że jestem z Fan Club Barca Polska i na mecze jeżdżę do Barcelony bardzo często (4-5 razy w roku), chciałem Wam wyjaśnić parę spraw i odpowiedzieć na pytania , które tutaj padły.
Sektor gości jest na GENERAL Lateral 3rd tier. Jest on mało pojemny i sądzę, iz wejdzie tam max 500-700 osób co wg Waszych potrzeb jest liczbą znikomą. Polecam Wam kupować bilety jak najtańsze. Dlaczego Otóz dlatego, że stadion Camp Nou jest tak skontruowany, że kupując bilet i wchodząc juz na sam stadion mozna sie po nim przemieszczać dowolnie (masz bilet na sam dól , gdy zechcesz to siadasz na gorze, ze środka przemiescisz sie za bramke itd). Teoretycznie ktoś z Katalończyków może się przyjebać, że zajeliscie jego miejsce ale wtedy przesiadacie sie 2 dalej i po sprawie. Najczesciej jednak nic nie powie tylko pokiwa glowa i zniknie.
Ponieważ Wisła to nie jest dla FCB jakis super przeciwnik, więc przewiduje , że ludzi będzie max 50-60k. Co z tego Otóz jak łatwo wywnioskować każdy z Was na luzaku kupi bilet w kasie bez napychania kieszeni ciułaczom z ticketmaster i innych netowych serwisów. Nie wiem kiedy planujecie przyjazd ale jeśli bedziecie dzień przed meczem lub w dniu meczu nawet, nie będzie problemu z ich zakupem.
Na pewno kiedy wywiesicie flagi na "bandach" beda przyłazić stuardzi i Guardia Urbana , zeby sciagnac flage bo zaslania widocznosc tym co siedza graderie niżej. Żeby nei zasłaniala tym co siedz anizej musialaby miec 0,8m szerokości a przy flagach na plot jakie robi sie w POlsce to niemozliwe. Przerabialismy to juz wielokrotnie takze przekonacie sie na wlasnych skorach o mentalnosci kibicow w Katalonii
Gdyby ktos mial jakies pytania albo potrzebowal pomocy to chetnie odpowiem i w miare mozliwości udziele wskazówek.
Pozdrawiam
Sharif
aauik
Junior Member

Stary 07.08.2008, 13:37
http://www.fcbarcelona.cat/web/catal.../entrades.html

Są już ceny biletów na mecz Barcy z Wisłą (link powyżej), ale sprzedasz biletów na sektor gości czyli Nasz będzie prowadzona w klubie prawdopodobnie od soboty, a dokładne ceny biletów dla nas zostaną podane jutro.

a i odnośnie transportu to wrzucajcie tu swoje propozycje.
jajnikos
Junior Member

Stary 07.08.2008, 14:09
aauik napisał(a):Wyświetl post
ale sprzedasz biletów na sektor gości czyli Nasz będzie prowadzona w klubie prawdopodobnie od soboty, a dokładne ceny biletów dla nas zostaną podane jutro.
Dzwonilem do Barcelony i jest tak jak mowisz. Oni nie rozprowadzaja biletow dla gosci, zajmuje sie tym Wisla zatem jezeli ktos juz jest w Hiszpanii musi zalatwiac bilety poprzez Krakow. Teraz pytanie na jakich zasadach bedzie sie to odbywac. Bedzie sama lista z danymi i kupujemy w kasach na miejscu przed meczem? Jakas rezerwacja?

Co do cen to bilet nie powinien byc drozszy niz 18€ jednak tam gdzie bedziemy siedziec prawie nic nie widac...to jest ponad 3cia 'graderia' zatem lornetki niezbedne

Mam nadzieje, ze starczy biletow dla wszystkich. W Barcelonie jest sporo Polonii i sie wybiera na mecz. Moze znajdzie sie jakas osoba, ktora ulatwi nabycie biletow ludziom z Hiszpanii?

pozdro ze slonecznej Barcelony, juz sie doczekac nie moge na ten mecz!

ps. siedze wlasnie w koszulce Wisly w pracy i denerwuje Katalonczykow mowiac, ze w tym roku Barça nie zagra w LM
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.08.2008, 13:50
Czarter do Barcelony - informacje

Wcześniej niż informowaliśmy uzyskaliśmy szczegóły dotyczące samolotu czarterowego na mecz Wisły w Barcelonie.

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wraz z firmą JetService organizuje samolot czarterowy dla kibiców Wisły Kraków na wyjazdowe spotkanie z FC Barcelona.

Koszt przeloty wraz z ubezpieczeniem wynosi 560 Euro.

Zapisy dzisiaj i jutro w restauracji "u Wiślaków" w godzinach 18:00 - 20:00. Jak również przed meczem z Polonią Bytom (godziny jeszcze nie ustalone)

Samolot będzie dysponował ilością miejsc równą 149.

WAŻNE: Na zapisy należy zabrać za sobą wspomnianą kwotę (560 euro)

SKWK

Proszę, się powstrzymać z komentarzami (na temat cen) na priv do szymka i do mnie i innych osób z SKWK dotyczącymi oferty czarterowej i autokarowej. Prosimy o konkretne deklaracje od poważnych osób, które są zainteresowane w/w ofertami.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 13:54.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
droho
Senior Member

Stary 07.08.2008, 14:14
Prawdopodobnie będzie możliwość kupienia biletów na sektor gości w Barcelonie przed meczem.
uhceiP
Junior Member

Stary 07.08.2008, 16:05
mam 2 pytanka:
1. glupie ale wole sie upewnic: mecz jest w srode o 22 polskiego czasu tak ?
2. czy mecz bedzie lecial w tvp2, poniewaz sprawdzalem program tv na srode na tv.wp.pl oraz na stronie tvp i w srode o tej godzienie jest studio olimpijskie.
WislaKrakowMulti
Member

Stary 07.08.2008, 16:07
uhceiP napisał(a):Wyświetl post
mam 2 pytanka:
1. glupie ale wole sie upewnic: mecz jest w srode o 22 polskiego czasu tak ?
2. czy mecz bedzie lecial w tvp2, poniewaz sprawdzalem program tv na srode na tv.wp.pl oraz na stronie tvp i w srode o tej godzienie jest studio olimpijskie.

1) W Hiszpanii i w Polsce jest ten sam czas...

2) Niewiadomo było jeszcze że Wisła przejdzie Beitar i jeszcze niewiadomo czy ktoś niekupi tak atrakcyjnego meczu od TVP.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów