|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj bezpośrednio po mecz o Superpuchar na TVP2 rusza nowy magazyn piłkarski "Szybka piłka".Porgram poprowadzą Maciej Iwański i Rafał Patyra,komentatorem będzie Szpakowski.Szykuje się konkurencja dla Ligi+
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Z taką obsadą to mi się zdaje że ciężko będzie im konkurować z tym czymś od TVNu a co dopiero z Ligą+. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Troche nazwa nie adekwatna do naszych rozgrywek ligowych. Powinna byc raczej "Dluga pilka", a juz w ogole "Kopanina" byloby w sam raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Generalnie trochę brakuje TVN'owieskiego studia i piosenki " Prosta rzecz". Pomimo tragicznego gadania Salaków, niedzielny wieczór miał swój klimat
Przyznam szczerze, że jestem mocno zdziwiony tym, co przygotowało TVP. Liczyłem na prowadzącego Szaranowicza, eksperta Engela i od biedy jakiegoś redaktorzynę. Bardzo, ale to bardzo miłe zaskoczenie. Iwańskiego lubie, Patyra mi nie przeszkadza, a gdy jest Szczęsny, to reszta jakoś ujdzie. Materiały na plus i to chyba wszystko, co miłe z mojej strony. Nie podobało mi się studio. Czułem się, jakbym oglądał żółwie ninja Aha, "Szybka piłka" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie totalna porażka z strony prezydenta Majchrowskiego...
Ostatnio edytowane przez festereknh : 04.01.2010 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie od TVN owskeij Oranżady program znacznie gorszy. Jak ktoś tu już pisał - zajmują sie tylko szydzeniam z naszej Ligi zamiast staraś się pokazać ją w jak najlepszym świetle. Ten 2gi Prowadzący obok Iwańskeigo nadaje sie co najwyżej do komentowania kolarska czy Lekkoatletyki bo o piłce to słyszał tylko chyba z wiadomości jak je miał prezentować w Sportowym Wieczorze.
Słowem srają we własne gniazdo. Szczesny przesadzał ze swoimi komentarzami, które choć czasem zabawne nie powinny się znajdować w takim programie. Problem przykucia oczu do telewizora już pominę. No i nakoniec -coś co mnie zabiło _ jak komentowali transfery Legii: "ale stracili najlepszego obrońce ligi Inakiego Aztiza O.o - co to ****a ma być Ogólnie straszna amatorka i zero klimatu. No cóż ale pierwsze programy MOE też były średnie więc może się wyrobią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z tym Astiz'em to nieźle dowalili. Nie wiem czy tylko mi się tak wydawało, ale ten program [czyt. jego dziennikarze itd.] są proLegijni... Może jestem jakiś wyczulony. Sam nie wiem Sędzia zasługuje na wielkiego plusa. Widać, że 'będzie z niego pożytek'. Nie będzie 'zaklinania rzeczywistości'. Szczęsny - Jego teksty najbardziej przypadły mi do gustu. Jak dla mnie najobiektywniejszy człowiek w studio i najmądrzej mówiący. Szczególnie spodobało mi się jego zdanie n/t transferów Legii, choćby to z Iwańskim ![]() Z tymi SMS'ami jak dla mnie przesadzili. Widać, że prawie nikt nie głosował. Generalnie program na +. Ważne, że nie jest transmitowany o tak wieczorowej porze jak program na TVN'ie. Ps. Widzę, że nie tylko mi przeszkadzało wpatrywanie się prosto w kamerę tego kolesia z przylizaną grzywą.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 21.07.2008 o godz. 12:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dynek.pl - kopanina
![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Paw niejakiego Steca, bynajmniej nie złoty lub "Dlaczego Wisła nie zasługuje na mistrzostwo".
Generalnie tonacja tekstów na sport.pl jest taka, jakbyśmy z ligi spadali, a nie - zdobyli mistrzostwo. Żałosne... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wczoraj ważniejsze nagłówki od Wisły na gazeta.pl to "Czystki w Legii" i "Wściekli kibice Górnika"
![]() Stec bzdur przemilczę... ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaśniej nad Krakowem
Po miesiącach dyskusji o wielkim Lechu w Europie, o Polonii, która męczy oczy kibiców, ale wygrywa, o Chinyamie, co pcha Legię do mistrzostwa, ekstraklasa powiedziała: – Sprawdzam, i jak zwykle się okazało, że najmocniejsze karty miała Wisła. Ta Wisła, którą podczas sezonu odesłano od stołu już kilka razy, wmawiając jej, że została z blotkami. Że coś pękło między piłkarzami a Maciejem Skorżą, że transfery zamiast mistrza wzmacniać, osłabiają go, że piłkarski entuzjazm Bogusława Cupiała topnieje w takim samym tempie, w jakim w jego zagrożonej przez kryzys Telefonice trzeba likwidować miejsca pracy. Taki już los potęg. Zasada „bij mistrza” nie dotyczy tylko boiska. Od Wisły zawsze się wymaga najwięcej, na niej każdy się zna i każdy zrobiłby lepiej. Pozwoliła odejść Kamilowi Kosowskiemu – źle. Dariuszowi Dudce – jeszcze gorzej. Wypuściła Adama Kokoszkę – kompromitacja. Sprzedała Clebera – sportowe samobójstwo. Dziś Kosowski jest na Cyprze, Dudka we Francji, Kokoszka we Włoszech, Cleber w Czeczenii, a Wisła na tronie. Czyli na swoim miejscu. Obroniła tytuł w czasach przebudowy drużyny, to musi smakować jeszcze lepiej niż poprzedni tytuł, którego była pewna właściwie już po rundzie jesiennej. Tym mistrzostwem zawstydziła swoich rywali bardziej niż kiedykolwiek. Nie dała im żadnych wymówek. Nie wydała fortuny na transfery, nie sprzyjali jej sędziowie ani szczęście. Maciej Skorża budował z tego, co miał. Pokazał, że nie jest trenerem tylko na słoneczną pogodę. Nie mógł piłkarzy kupować, to ich sobie wychowywał, sprawdzał na różnych pozycjach, przyuczał do nowych zadań. Kontuzje zatrzymywały Pawła Brożka i Rafała Boguskiego, przestał strzelać gole Marek Zieńczuk, Wojciech Łobodziński zniknął z radarów na długo, ale Wisła pozostała najskuteczniejszą drużyną ligi. ..." http://www.rp.pl/artykul/60511,31357..._Krakowem.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam mam pytanie, jakie znacie wiślackie gazety?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez szadi83 : 04.06.2009 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Poradnik wędkarski"-ryby w w "Wiśle"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
czy emitowany już był w polskiej tv ten program kręcony przez tą zagraniczną stacje o Naszym klubie podczas meczu z Legią ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
w sobote przy okazji meczow eliminacyjnych do mundialu kukalem na mecz serbii z austria na stadionie crvenej zvezdy.
zauwazylem, ze w rogu boiska wisiala polska flaga. kumpel serb mi mowil ze podobno widzial gdzies nasze wislackie barwy. podobno byly tam jakies male zamieszki przed czy podczas meczu miedzy serbskimi i austryjackimi kibicami. nawet takie pogloski byly ze kilku wislakow krzeslami (w biednych ) austryjackich kibicow rzucalo...niezle .......y pisza... widzial ktos naprawde na stadionie wislackie flagi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W Serbii obecnie jest turniej kibiców, na którym obecna jest reprezentacja TSW, stąd te flagi
Do reszty doniesień się nie ustosunkuje.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Od razu widać kompleksy Amikorzy
zresztą jak były jakieś artykuły o Lechu w ciągu trwania sezonu, to tam zawsze najwięcej było wpisów na forum, napinali się wtedy, napinają się i teraz |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Obm4tnucboo tu macie ten filmik co ci z zagranicy krecili dla Trans World Sport jak bylo to skasujcie
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
za niedługo powinien być na Polsat Sport pewnie... super wyszły trybuny całe czerwone... ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Wklejenie linka do artykułu który jest tylko wyłapaniem ciekawego tytułu przez szukający sensacji portal jest bez sensu. Bardzo podoba mi się uzasadnienie pani prokurator, wiec polecam całość, która wygląda tak:
Cytat:
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mógłby to ktoś z napisami zrobić?