|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dwa lata temu w atmosferze świętości został zatrudniony wujek Jurek.
To forum wtedy piało z zachwytu. Byłem chyba jedynym, który sprzeciwiał się. Wiadomo - byłem tradycyjnie atakowany, osądzany. Miałem rację. Niestety, kosztowało to Wisłę spadek, a w konsekwencji wielomilionowe straty finansowe. Potem, były liczne kompromitacje w pierwszej lidze. Dopiero po wielu tygodniach błazenady został wywalony, ale w atmosferze podziękowań. Do dnia dzisiejszego nikt nie został za to rozliczony. Święty dalej Świętym, mimo to on był symbolem tej nominacji. W zasadzie, w proces spadkowy zamieszanych było mnóstwo osób, ale jak to często bywa - niewygodne sprawy zostały zamiecione pod dywan i zwyciężyło hasło: ,,nic się nie stało, jesteśmy super". W takiej atmosferze odbyła się słynna konferencja pospadkowa. Do dnia dzisiejszego nikt nie został ukarany za ofensywę transferową z lata 2021, która była nieudana. Miała być walka o puchary, nastąpił spadek. To było ostateczne potwierdzenie, że tzw. odnowiciele nie mogą być tak nazywani. To powinien być koniec ich rządów w Wiśle. Jak wiadomo, nic konkretnego nie zmieniło się. Wisła marnieje z miesiąca na miesiąc. Miało być odnowienie, mieli być inwestorzy, a jest hiszpańska inkwizycja. Miały być puchary, a jest tzw. trener bez doświadczenia dla którego mecz ze Stalą Rzeszów będzie debiutem w roli profesjonalnego trenera. Zatrudnienie wujka Jurka, które odbyło się w poczuciu wszechobecnej nietykalności i akceptacji pokazało, że dobro Wisły nie jest ważne. Ważne są różnego rodzaju układy, powiązania, itp. Quo vadis, Wisło?
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.02.2024 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Konsekwencje mogą być wyłącznie takie, że za chwilę całkiem szlag to trafi (tfutfutfu).
Co do konsekwencji wobec właścieli-nieudaczników(?) to klub jest prywatny więc możemy sobie najwyżej nad nim popłakać - tu, na x czy gdzie kto lubi. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|