|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wisła nigdy nie zginie! To hasło przyświeca od kilku tygodni kibicom Wisły, którzy robią wszystko, żeby uratować ukochany klub.
Ponad 1000 członków Socios Wisła Kraków 23 tysiące kibiców na meczu z Lechem 50 tysięcy złotych na akcję Kibice Piłkarzom Ponad 300 tysięcy złotych na akcję #50kforWK Piłkarze spłaceni, klub w końcu funkcjonuje tak jak powinien i rozsądni ludzie przejęli stery, ale sytuacja finansowa klubu wciąż jest zła - do zrobienia został więc ostatni, ale najważniejszy krok: ZAKUP KARNETÓW NA NAJBLIŻSZĄ RUNDĘ. CEL - pobić rekord kibiców RTS Widzew Łódź, czyli sprzedać więcej niż 16 311 karnetów. Niemożliwe? Po ostatnich wydarzeniach w wiślackim słowniku nie ma takiego słowa ![]() Sprzedaż wystartuje najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu (Wisła musi odzyskać licencję, ale nie powinno być z tym problemów), ale zanim to się stanie każdy z nas ma do odrobienia zadanie domowe. Co musisz zrobić? !!! Kliknąć, że weźmiesz udział w wydarzeniu !!! Udostępnić wydarzenie na swojej tablicy i na wszystkich grupach !!! Zaprosić do udziału w wydarzeniu wszystkich swoich znajomych ze szkoły, uczelni, pracy !!!Porozmawiać z szefem - niech zaplanuje w budżecie, że kupi karnety dla wszystkich pracowników !!!Zadzwonić lub napisać do wszystkich znajomych, którzy kiedyś na Wisłę chodzili, ale z różnych powodów przestali - nie będzie lepszego momentu, żeby wrócić! !!!Zapisać się do Socios Wisła Kraków i wspólnie tworzyć przyszłości Wisły Kraków! [DOŁĄCZ DO WYDARZENIA NA FACEBOOKU I ZAPROŚ ZNAJOMYCH] P.S Ta informacja musi trafić do każdego potencjalnie zainteresowanego. Zanim pójdzie akcja plakatowa i spoty w mediach, każdy Wiślak musi wiedzieć, że jego obowiązkiem jest zakup karnetu na nadchodzącą rundę. Dlatego proszę Was wszystkich, żebyście trafili z tym wydarzeniem do ludzi z waszych okolic, fanclubów, osiedli - zarówno w realu jak i w internecie. Niech to wydarzenie zostanie udostępnione przez każdy wiślacki profil!
Ostatnio edytowane przez Błaszczu_WIŚLAK : 16.01.2019 o godz. 01:02.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
a co to facebook?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ja mam karnet na cały sezon(niestety) Pytabie, czy one się liczą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kupując karnet np na sektor E będę mógł kupić bilet np na C i iść tam na jakiś mecz czy nie ma takiej możliwości?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeszcze nie ma takiej możliwości ale pracują nad tym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
to bardzo ważna rzecz- mozliwosc zmiany sektora, nawet za dopłatą
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A coś więcej na ten temat możesz napisać?
Druga rzecz: ktoś kojarzy jak przedłużyć kartę kibica? Mogę kupić karnet na przterminowana? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja również mam karnet na cały rok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najpierw musisz odnowić kartę kibica np. Online, po 2-3 dniach będzie aktywna i dopiero zamówisz karnet. Karta przyjdzie pocztą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No to teraz nasz czas
Nakrecajcie sie !Pokażmy jaka jest #PrawdziwaWisła https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...42179706056705 ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ...................... ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Odnawianie karty powinno być za darmo - wiadomo, ze jak ją odnawią to chodze na mecze więc klub zarabia na mnie na biletach. Jakoś banki wydają karty za darmo i to na trzy lata. Kupuję karnet na siłowniei i też plastik dostaję w cenie. Już pomijam fakt, że ostatnio kosztowało to 10 zł. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dla mnie również bardzo istotna, właściwe warunkująca zakup karnetu.
Planuję w związku z tym kupić karnet na żonę, miała kiedyś KK. Musze tylko pokonać problem starego/nowego hasła. Z drugiej strony jak mam wydać pieniądze to lepiej dla kogoś kto skorzysta ![]() Zakup karnety jedynie na kartę kibica dotyczy również zakupu bezpośrednio w kasie? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
taka ciekawostka, dziś w strefie wyrabiałem kartę kibica i kupowalem karnet a przede mna w kolejce był Pan Marek Motyka rowniez w tym samym celu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
mam karnet na cały rok, a co do bicia rekordu to po ostatnich wydarzeniach i motywacji kibiców wydaje mi się, że nie ma opcji, żeby go nie pobić. Ludzie się potrafią mobilizować
______________________________ studiokula to projekty wnętrz w najlepszej cenie.
Ostatnio edytowane przez kulka : 01.02.2019 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Kupiłeś karnet? LVBet ma dla Ciebie bonus
We wtorek ruszyła sprzedaż karnetów na mecze Wisły w rundzie wiosennej Lotto Ekstraklasy. Sponsor klubu â firma bukmacherska Lvbet â dla wszystkich posiadaczy karnetów przygotowała specjalną promocję, dzięki której można otrzymać bonus w wysokości 50 zł na grę. Więcej informacji: https://wislakrakow.com/kupiles-karn...-ciebie-bonus/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wam siądzie jakiś dobry kuponik za te 50zl to może jeszcze karnet wam się zwróci
Wniosek prosty - WSZYSCY PO KARNETY! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hej,
chce zakupić 2 karnety na sektor rodzinny (+ 2 dzieci do lat 13). Jak kupując przez www "dorzucić" dzieciaki (bo nie mogę sobie poradzić)? Muszą mieć wyrobioną KK? Wpisując ich pesele nie puszcza dalej. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Karty nie musisz, ale musisz im założyć konta na platformie. I spróbować kupić z bilet im i sobie z któregoś ich konta...
Ja tak w końcu po kilkunastu próbach kupiłem... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
Młodsze (4 lata) wchodzi za free. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Ja już kupiłem, a Wy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam całoroczny. O ile zazwyczaj jestem optymistą tak w przypadku karnetów nie wierzę, że pójdzie więcej niż 4-5 tys.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podbijam - nie mam ani TT ani FB. Czy jest możliwy kontakt mailowy z tym Panem?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
[email protected] ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak się z gościem można skontaktować nie mając tłitera?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|