dynek.pl napisał(a):

|
Nie podoba mi sie to kozaczenie Maaskanta wobec sedziow po wczorajszym meczu wczoraj - wiadomo, ze sedzia byl kiepski ale troche smiesznie brzmia slowa, ze sedziowie mszcza sie za Gronika kiedy w miedzyczasie wygralismy z Lechia z lekka pomoca sedziego.
|
A pomyślałeś o tym, że wie co robi? Nie zauważyłeś, ze ostatnio jakby więcej przyjaznych gestów między sobą, albo trenerem?
Ja .......e, czy tu zawsze musi być tyle smutnych twarzy?Ciągle płacze i narzekania?Naprawdę nie możecie przerzucić się na Real Madryt albo zostać fane Cristiano Ronaldo?
A propos postępów.To co mnie szczególnie cieszy, to coraz lepsza gra taktyczna.Czasami to jest po prostu super.Cieszy mnie bardzo, że Garguła powoli się rozkręca a gra Kirma przypomina coraz częściej tą z el MŚ.Nawet Cikoś jakby lepiej gra.Spore rezerwy drzemią w tych piłkarzach.
Uważam, że na dzień dzisiejszy gramy najładniejszą piłkę w Polsce a nasi ostatni rywale, tzn Widzew i Lechia byli silniejsi niż aktualna Legia czy Lech .Dotychczasowa gra optymitycznie nastraja przed dalszą częścią rundy.