Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 13:37
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Schematu nie budują pod niego lecz go wykonują, a najwidoczniej ten chłop jest jedynym który potrafi wyjść do piłki i wyjść po piłkę. Jak będziesz oglądał mecz przyjrzyj się dokładnie pracy jaką wykonuję Boukhari, nie oceniaj jego szybkosc czy sposobu biegania, jest ofensywnym pomocnikiem, jego zadaniem jest tworzyć grę i dać 2 piłki bramkowe w meczu.
Ktoś tam pisał że Issa Ba był lepszy, jawohl, Issa Ba nie zanotował chyba żadnego odbioru w Wiśle do tego w meczu z Cracovią z 5 metra nie trafił do pustej bramki, no bezsprzecznie lepszy niż Boukhari.
Widać że nie jestes fanem trenera i piłkarza, zapewne znajdziesz wielu sprzymierzeńców, wystarczy jakiś słabszy mecz.
Ja widze inaczej starającą się grać Wisłę i nt piłkarza jak i trenera jestem całkowicie po innej stronie balustrady niż Ty.
Wybacz że napisałem Wy, ale chodziło mi o całą grupkę "anty"
Nie jesteś fanem trenera bo ?
Bo to ze nie jesteś fanem piłkarza, jestem w stanie zrozumieć.
Nie ma co sie kopac. Na tym forum, zawsze Pawelek bedzie tylko i wylacznie puszczal babole, Boukhari bedzie tylko i wylacznie 'spasionym kebabem' ktory nie potrafi kopnac pilki i gra tylko dla tego ze jest ulubiencem Maaskanta, Łobodzinski to tylko i wylacznie &$^% ktory bierze kase i nic nie robi, Cikos to paralityk ktory przewraca sie o wlasne nogi, Bunoza to juz bez komentarza, a najsmieszniejsze z tego wszystkiego jest to, ze Kirm to zawsze bedzie gwiazda i nadzieja Wisly, mimo ze od roku gra najwiekszy piach, a Jirsakowi trzeba zawsze bedzie dawac szanse gry bo po 2 latach ma dalej problemy z aklimatyzacja. Cleber i Zurawski to dalej beda gwiazdy na miare LM, bo kiedys prezentowali poziom, bez znaczenia ze teraz nadaja sie najwyzej na lawe.

Kazdy trener bedzie fe, bo trenerskie talenty pokroju Mourinho-Benitez wiedza lepiej, zawsze maja racje i widza lepiej, kto jest w jakiej dyspozycji, kto gdzie i jak powinien grac.

To tak na szybko podsumowanie naszych zawodnikow wg ekspertow forumowych.
Ostatnio edytowane przez mic : 27.10.2010 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując