Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 13:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
to ma to do rzeczy że czasem łatwiej jest zrozumieć schemat.

Póki co Boukhari w co drugim meczu miał setkę i ją głupio marnował, ale nikt nie widzi jego piłek?
Wczoraj zagrał np. do Clebera na 0.5 metra od linii, tylko Brazylijczyk wie jak tego nie strzelił.
Jeśli jeszcze nie zauważyłeś, gramy 2 podania w obronie następnie Boukhari który przenosi grę do pomocy podaje do Guły i Guła gra przekontną. te 4 podanie juz widze w którymś meczu z kolei, i jeśli np. nie było by NB to już drugie podanie jest dzidą Clebera Bunozy badz Czikosza.
Może i chłop jest słabiuteńki jak tak uważasz, napewno widziałeś mase lepszych piłkarzy, ale potrafi dogrywać piłki jak żaden z Naszych.
Zresztą, wczoraj mimo swojej głupoty (2 żółte) pokazał że za Wisłę pojdzie walczyc, i to mi sie podoba. Ewidentnie mu się spodobało w Krakowie, kto widzial jak się cieszył po meczu to widział
Nie pasuje wam, bo już go opisali na weszło, więc nie moze być tak ze Oni sie mylą co.

Jedyne, co mnei zastanawia, to krzyczenie po meczu "Piotrek Brożek"
nie nie pasuje WAM lecz mnie
bo nie występuję w liczbie mnogiej
lecz pojedynczej póki co
po drugie weszło może pisać co chce nie są moimi idolami, ani autorytetem
po trzecie schemat gry budowany pod gościa z rocznym kontraktem
cóż ... zawsze trzeba jakoś uzasadnić istnienie kumpla na boisku
reasumując
nie jestem fanem tego piłkarza ani trenera
Patrzę co robi jeden i drugi
i wyrażam swoją opinię
Póki co jej nie zmienię. Boukhari jest słaby, wolny i wygrany. I nie zmienią tego jedno czy dwa dobre podania na trzy mecze.
Gra? Skoro chce tego trener..
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując