Wyświetl pojedynczy post
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 22:37
Dopiero co wróciłem, ale mam kilka spostrzeżeń.
Przede wszystkim Boukhari chyba dostał od trenera zakaz wchodzenia w pole karne. Był ustawiony trochę bliżej bramki, co zaowocowało umiejętnym rozegraniem piłki w środkowej strefie. Wszyscy chyba widzieli bardzo dobre podania przez pół boiska.
Rios nie pokazał nic, ale to wynikało z jego ustawienia. On nie jest typową 9, ale trzeba być szczerym, że ze swojej roli nie wywiązał się w szczególnie dobry sposób.
Bunoza nie razi babolami, ale irytuje nieporadnością i brakiem jakiejkolwiek techniki. Nie potrafię wyrokować, czy będzie to grajek na miarę europejskich pucharów (fazy grupowej, od razu uprzedzam docinki), czy też nie. W tym momencie na pewno nie jest ostoją naszej defensywy.
Co jeszcze rzuciło mi się w oczy to dobra gra Wilka. Chłopak ma papiery na granie i pokazał się z dobrej strony kasując kontry Widzewa.
Kolejna rzecz. Powiedzcie mi. Była taka sytucja, że Widzew wychodził z kontrą (Sernas pomiędzy środkowych obrońców). Kto wtedy odebrał mu piłkę. Cikos? Nie widziałem tego dokładnie.