|
Oceny
Pawełek - 9 -zmiana trehnera bramkarzy i konkurencja wyszły Mariuszowi na dobre przedłuzyc kontrakt
Cikos - 7,5 W ofensywie lepszy od Brancow defensywiie popełnia w ciąż minimalne Błędy
Cleber - 8,5 - w konicu jest obronica który umi sie ustawić
Bunoza - 5,5 ma chłopak potencjał jesli bedzie grał z Cleberem sporo meczów bedzie pewniejszy przypomnijcie jak grał Marcelo na początku a Bunoza to wciąż młody gracz
Paljic - 8 - Palić juz na stałe powinien grac na lewej umi łapac na spalone jest szybki, umi wyjsci ofensywnie.
Chyba jest lepszy od Brożka i Diaza razem wzietych na tej pozycji tylko potrzebuje czasu by zgrac obrone całą
Małecki - 8 - motor w ofensywie , z meczu na mecz coraz lepiej wygląda
Wilk - 7,5 - ma potencjał by byci lepszy od Sobola ale musi grac
Garguła - 5 - troche słabszy mecz ale wiadomo forma jeszcze nie ta i moze nie wytrzymac meczów co 3 dni
Boukhari - 6 - gra coraz lepiej na wiosne bedzie gwiazdą wspomnicie moje słowa
Kirm - 7 - nie to co z Lechią ale jest coraz lepiej zgrany ale widziałbym go na prawej ale niestety na lewe skrzydło nie mam nikogo lepszego
Rios - 3 - najsłabszy gracz wolgóle nie wiem czy grał ma talent ale to za mało jak na wisłe
Jirsak - 6- szczeze jest na podobny poziomie coo Marokaniczyk a nawet wyzej
Żurawski - bez oceny , ale brawa za odważne strzały , wkońcu kibice skandowali jego nazwisko jak należy
|