zordon napisał(a):

bosz... ciężko się to oglądało
byłem za trenerem zza granicy, żeby skończyło się "kolesiostwo" przy wpuszczaniu przereklamowanych gwiazdek przez trenera. Jeśli trener kolejny mecz nie zauważa, że Boukhari jest najsłabszy w zespole,a po jego zejściu znów zaczynamy grać to ja p**dole takiego specjalistę...
P.S. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale Wilk dzisiaj najlepszy w zespole. Żeby bezpodstawnie nie "jechać" po Boukharim obserwowałem naszych środkowych pomocników, również bez piłki i z całej trójki wyróżniał się na duży plus. Garguła dzisiaj słabiej, Boukhari bez komentarza. Wilk ma świetną wydolność i chyba niezły charakter. Po stracie piłki szybko się podnosił i walczył o jej odzyskanie, obok Cikosza najbardziej waleczny piłkarz w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie powinien grać razem z Sobolem, jeśli utrzyma poziom to dla mnie najlepszy transfer lata do Wisły
|
otóż to.Wilk o niebo lepiej prezentuje sie obecnie niz "boski" Boukhari który jest ociężały i spowalnia kazde akcje Wisły. Kiedy Jego nie ma na boisku nasza gra jakos zaczyna sie kleic.czy to przypadek?