Wyświetl pojedynczy post
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 21:39
zordon napisał(a):Wyświetl post
bosz... ciężko się to oglądało
byłem za trenerem zza granicy, żeby skończyło się "kolesiostwo" przy wpuszczaniu przereklamowanych gwiazdek przez trenera. Jeśli trener kolejny mecz nie zauważa, że Boukhari jest najsłabszy w zespole,a po jego zejściu znów zaczynamy grać to ja p**dole takiego specjalistę...
P.S. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale Wilk dzisiaj najlepszy w zespole. Żeby bezpodstawnie nie "jechać" po Boukharim obserwowałem naszych środkowych pomocników, również bez piłki i z całej trójki wyróżniał się na duży plus. Garguła dzisiaj słabiej, Boukhari bez komentarza. Wilk ma świetną wydolność i chyba niezły charakter. Po stracie piłki szybko się podnosił i walczył o jej odzyskanie, obok Cikosza najbardziej waleczny piłkarz w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie powinien grać razem z Sobolem, jeśli utrzyma poziom to dla mnie najlepszy transfer lata do Wisły
otóż to.Wilk o niebo lepiej prezentuje sie obecnie niz "boski" Boukhari który jest ociężały i spowalnia kazde akcje Wisły. Kiedy Jego nie ma na boisku nasza gra jakos zaczyna sie kleic.czy to przypadek?