Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 14:55
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
mic - a możesz Ty chłopie się tak nie gorączkować? Nazywasz ludzi pokemonami bo mają zgoła odmienne zdanie od Ciebie? Przecież nikt Ci nie broni twierdzić, że Pawełek to świetny fachowiec - pozwól również innym wyrazić swoje zdanie na jego temat.

W tym sezonie Mariusz puścił tragicznego farfocla z Ruchem, przepuścił dwie bramki w krótki róg (bynajmniej nie były to super silne, precyzyjne strzały za które można by go rozgrzeszać), zawalił ewidentnie bramknę z Lechią (4-2). To jak na 10 meczów chyba za dużo jak na dobrego bramkarza? Faktem jest, że Mariusz broni ostatnio lepiej, tylko czy po kilku bardziej udanych meczach mamy decydować się na przedłużenie kontraktu z piłkarzem, który przez lata nie daje spokoju na tej pozycji, który przez ten czas zapracował na miano pośmiewiska (niestety Mario jest tak odbierany przez kibiców w Polsce...)?.

Jeśli dojdzie do przedłużenia kontraktu z Mariuszem będę mu gorąco kibicował, bo nie mam interesu w tym, by źle bronił, Jest piłkarzem Białej Gwiazdy i zasługuje na wsparcie. Mam wrażenie, że każdy kto krytykuje Mariusza jest przez Ciebie uważany za anty fana Wisły a tak nie jest. Uważam tylko, że przez wiele sezonów, które Mariusz rozegrał w Wiśle pokazują, że to bardzo przeciętny goalkeeper i wg mnie trzeba szukać kogoś innego.
Przeciez sie nie goraczkuje, wrecz odwrotnie, bardzo mi to humor poprawia .

Nie nazywam ludzi pokemonami bo maja inne zdanie, tylko dlatego, ze klepia byle co, byleby tylko ponajezdzac na Pawelka/Lobodzinskiego/Cikosa itd. Jeszcze rozumiem jakby byly jakies sensowne podstawy, a nie naciaganie tak aby pasowalo.Poczytaj posty to znajdziesz wiele kwiatkow. Ponadto, wieksosc tych antyPawelkow uwaza ze beznadziejny Kirm i jeszcze bardziej tragiczny Jirsak powinni grac bo <niewiadomo>.

Racze zapoznac sie co oznacza slowo KRYTYKA i "z czym sie to je". Bo to co sie dzieje na forum to w 99% przypadkow nie jest krytyka.

I gdzie napisalem kiedykolwiek ze Pawelek to swietny fachowiec ? Prosze wskaz mi chociaz jeden cytat. Kazdy mi proboje takie cos wciskac, kazdego o to prosze, jednak zawsze po moim pytaniu nastepuje cisza.

Pawelek posmiewiskiem ? Przede wszystkim zaczelo sie to tutaj na forum i pokemony (tak, tak!!) przeniosly to na onety i inne. Nie znasz internetu ? Dla mnie najwiekszym posmiewiskiem sa wlasnie tacy ludzie, ktorzy tylko czekaja aby byc slawni, bo napisali ze XXX jest be
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując