Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 14:49
mic - a możesz Ty chłopie się tak nie gorączkować? Nazywasz ludzi pokemonami bo mają zgoła odmienne zdanie od Ciebie? Przecież nikt Ci nie broni twierdzić, że Pawełek to świetny fachowiec - pozwól również innym wyrazić swoje zdanie na jego temat.

W tym sezonie Mariusz puścił tragicznego farfocla z Ruchem, przepuścił dwie bramki w krótki róg (bynajmniej nie były to super silne, precyzyjne strzały za które można by go rozgrzeszać), zawalił ewidentnie bramknę z Lechią (4-2). To jak na 10 meczów chyba za dużo jak na dobrego bramkarza? Faktem jest, że Mariusz broni ostatnio lepiej, tylko czy po kilku bardziej udanych meczach mamy decydować się na przedłużenie kontraktu z piłkarzem, który przez lata nie daje spokoju na tej pozycji, który przez ten czas zapracował na miano pośmiewiska (niestety Mario jest tak odbierany przez kibiców w Polsce...)?.

Jeśli dojdzie do przedłużenia kontraktu z Mariuszem będę mu gorąco kibicował, bo nie mam interesu w tym, by źle bronił, Jest piłkarzem Białej Gwiazdy i zasługuje na wsparcie. Mam wrażenie, że każdy kto krytykuje Mariusza jest przez Ciebie uważany za anty fana Wisły a tak nie jest. Uważam tylko, że wiele sezonów, które Mariusz rozegrał w Wiśle pokazało nam, że to bardzo przeciętny goalkeeper i wg mnie trzeba szukać kogoś innego.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 26.10.2010 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując