Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 13:51
arti napisał(a):Wyświetl post
Jednak ja bym wolał Sandomierskiego albo Burica. Lepsze warunki fizyczne i o wiele mniej wiosen=szansa rozwoju i przy łucie szczęścia (trenerzy+menago) kariery (znaczenia i zarobku dla klubu) na miarę np. Fabiańskiego.
W ogóle cała sytuacja jest kuriozalna - od dawna zdaniem wszystkich w klubie potrzebny jest lepszy bramkarz od Pawełka, "szukamy" go 2-3 lata po czym sprowadzamy za paręset tys. euro gościa na ławę i jesteśmy praktycznie w takiej samej dup.e i kilkaset tys. euro w plecy.
Nie ma jaj - nic się takiego nie stało, żeby można było stwierdzić, że Mario nagle zacznie bronić o klasę lepiej niż dotąd. Z drugiej strony jak mamy tak szukać jak dotąd to niech zostanie - bo inaczej znów wywalimy kasę na jakiegoś przeciętniaka. Z trzeciej strony co wtedy z Kurto - trzeba mu dać zielone światło na grę.. jak nie w Wiśle to nie wiem... Polonia Bytom czy kto tam...
Tyle, że właśnie od 2-3 lat brakowało mu spokoju, prawie co miesiąc ktoś był testowany na jego pozycję i jak miałby być pewny siebie. Wiem, że to nie jest najlepszy argument na jego obronę, ale od kiedy trenejro powiedział, że będzie pierwszym bramkarzem wydaje się być pewniejszy.
Odpowiedz cytując