Cytat:
|
Michał Gliwa(polonia Warszawa)
|
Po co nam on? Bramkarz klasy Łukasza Merdy.
Jeśli szukamy klasowych prawych obrońców, to takich piłkarzy nie potrzebujemy. A tak w ogóle to Golański jak dotychczas spisywał się naprawdę słabo.
Cytat:
|
Grzegorz Bronowicki(Ruch)
|
Nie!
Cytat:
|
Adam Banaś(Górnik Zabrze)
|
Bardzo słaby piłkarz. W niektórych akcjach popełniał katastrofalne błędy. Nie zazdroszczę Jopowi, że przyszło mu grać z kimś takim na stoperze.
Cytat:
|
Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa)
|
Zobaczymy w ogóle czy wróci do formy po kontuzji.
W Empoli głównie grzeje ławę nie można określić w jakiej jest teraz formie, ale gorszy od naszych obecnych stoperów chyba nie będzie.
Cytat:
|
Dariusz Dudka( AJ Auxerre)
|
Jego powrotu akurat bym chciał i pisał już o nim wcześniej.
Cytat:
|
Szymon Pawłowski (Zagłębie L)
|
Hm...w Zagłębiu całkiem nieźle sobie radzi, jednak nie wiem czy byłbym realnym wzmocnieniem pierwszego składu.
Uważam, że na tej pozycji nie potrzebujemy już wzmocnień, ale jak już do dopisałbym to tej listy Janusza Gola.
Cytat:
|
Mateusz Cetnarski (Gks Bełchatów)
|
Obecnie albo kontuzjowany, albo po prostu nie gra. Jego w Wiśle bym nie chciał!
Jeśli już mówimy o pozycji pomocnika to widziałbym u nas Krychowiaka z II ligi włoskiej radzi sobie tam całkiem nieźle. Ostatnio nawet strzelił bramkę.
Cytat:
Lewe Skrzydło
Kamil Grosicki(Jagielonia)
|
W sumie to na obu skrzydłach może występować i naprawdę byłby przydatny, ale Jaga będzie żądała za niego niestety bardzo wysoką cenę.
Ten co piłki nie umie przyjąć?
O nim też wcześniej pisałem i mówiłem, że mógłby się tego typu napastnik przydać
Cytat:
Grzegorz Rasiak(Reading FC)
Bartosz Salamon(Foggia Calcio)
|
Potraktuję to jako kiepski kawał...
Reszta jako tako mogła by się przydać.