Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2010, 13:35
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Ja się pytam za co mamy zwalniać Basałaja? Za to, że sprowadził Valckx'a i Maaskanta? Za to, że ma wizje rozwoju Wisły opartą na wzorcach Holenderskich którą mają powoli wprowadzać ww. panowie? Wizje rozwoju infrastruktury, budowy nowoczesnego ośrodka treningowego i szkółki dla młodzieży? Z realizaji tych inwestycji będziemy go rozliczać, a nie za nieudane transfery które przeprowadzał niejako w zastępstwie brakującego wówczas dyrektora sportowego.
Dyscyplinarnie w... to i owszem należy, kilkoro piłkarzy, a nie prezesa.
W skrócie
Powinniśmy zwolnić wszystkich, przez których nie wygrywamy w każdym meczu.
90% ma wyjebane na przyszłosc, na tworzenie w końcu podwalin profesjonalizmu w klubie, mam wrazenie czasem czytając ze trafie w koncu na post ".......e, przegrali kibicuje komu innemu"
Tak samo było za czasów Dana Petrescu, "nie ma wyników, zwolnić go, Jarosz Out" a po kilku latach budzimy się z ręka w nocniku.

A co do nieudanych transferów Basałaja, to przeciez, on nie kupił 10 chłopa i nie przyjechał na trening do Kasperczaka mówiać "Trzymaj Heniek, to nowy zaciąg promocja była" tylko to była (tak mi sie wydaje, i tak slyszalem) wyselekcjonowana grupa piłkarzy mająca określone predyspozycje pasujące akutalnemu trenerowi Heniowi.
Długofalowa polityka klubu, to więcej niż 2 miesiące panowie!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując