Titto napisał(a):

Nienawidzę jeba*ego gdybania.
Gdyby Boukhari byłby Messim bylibyśmy w czołówce tabeli.
A ja się z tobą nie zgodzę.
Maaskant wykonuje dobrą robotę w klubie i składa klocek po klocku i być może za niedługo poukłada jakoś ten zespół.
Kasperczak fatalnie przygotował ich do sezonu, fatalnie przepracował okres przygotowawczy, a transfery niektóre to kompromitacja. Podobała mi się też praca Kulawika sam mówił, że drużyna była w totalnym rozpadzie a on potrafił ją poukładać i ugrał kilka punktów w sezonie
|
Przestań już pisać.głupoty na temat Kasperczaka. Kogo miał przygotować.do sezonu? Tych dwunastu graczy, których miał? To jemu pierwszemu rozwalono obronę, ale wszyscy współczują Maaskantowi.
A w sprawie transferów Kasperczak miał tyle do powiedzenia, co ja w sprawie budżetu Stanów Zjednoczonych.
Tę.piękną, piłkarską jesień.zafundował nam Zarząd Wisły i to nie tylko obecny, ale i wcześniejszy. A swoje trzy groszę.dorzucił Król Maciuś, wywalając z drużyny Niedzielana i nie godząc się na przyjście Franka (z pomocą wiadomo kogo).
Wiecie, co w tym wszystkim jest najgorsze? Że ani Cupiał, ani Basałaj tego nie rozumieją, że sami osobiście spartolili sprawę i następne niepowodzenia ligowe mogą.poskutkować wywaleniem Maaskanta. To jest patologia w tym klubie.