Wyświetl pojedynczy post
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2010, 20:53
Przedziwny mecz, byłem pewien, ze dostaniemy niezłe lanie. W większości zgadzam się z tym co napisaliście wcześniej. Co do oceny samych piłkarzy nie zgodzę się z tym, że Pawełek zawalił bramkę. Chłop dziś wyciągał trudne piłki. Wyobraźcie sobie czy gdyby przy drugiej bramce na środku obrony stał Marcelo i Głowa, trzech Lechitów miałoby tyle miejsca, żeby sobie kropnąć z najbliższej odległości? Raziło mnie wyprowadzanie piłek przez Bunoze oraz sytuacja w której wykonywał wolnego. Nie wiem może na treningu mu to wychodzi, ale wydaje mi się, że mamy jednak lepszych zawodników do takich sytuacji.

Na wielki plus Mariusz za wyciągnięte piłki oraz bardzo fajne wprowadzanie piłek do gry. Podobał mi się jego spokój. Jakieś tam 2 minięcia z piłką miał, ale krytykowania dla zasady i z przyzwyczajenia nie popieram. Bo jak dla mnie jeden z lepszych na boisku.
Mały - walczył cały mecz + bramka. Cieszy jego postawa.
Kirm - miał dziś chłop dzień. Oby to powtarzał w innych meczach bo potencjał ma.
Boukhari - ma papiery na grę, ale na chwilę obecną irytuje głupimi stratami i fatalnym zachowaniem w polu karnym przeciwnika.
Obrona - choć w drugiej połowie było lepiej, to przekrojowy obraz z całego spotkania jest bardzo niekorzystny.

Na koniec jeszcze dodam, że ogólnie to ładne bramki padały Pechowo większości nie widziałem bo na sekundę wyskoczyłem do kuchni czy zerknąć na kompa
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 23.10.2010 o godz. 20:56.
What's new?

Odpowiedz cytując