|
Niesamowity mecz , dwie różne strony Wisły , nie można obiektywnie ocenić zawodników nie dzieląc ich na pierwszą i drugą połowę ( meczu )
Pawełek - 8 - jedyny który trzymał poziom naprawde cały mecz , coraz bardziej się przekonuję że warto z nim przedłużyc kontrakt , tak o 2 lata
Paljic - 2/ 7 - w grze ofensywnej bije na głowe Piotra Brożka , niestety w obronie wiele jeszcze musi się uczyc
Bunoza - 1/ 4 - w pierwszej połowie grał straszną padake , podobnie jak w meczu ze Śląskiem , po przerwie lepiej ale nie uniknął błędów
Chaves - 2/5 - niby zawalił pierwszą bramke , ale ogólnie sprawiał dobre wrażenie , dla mnie lepsze niż Bunoza
Cikosz - 2/5 - może piłkarsko jest słabszy niż Branco , ale więcej daje od siebie tej drużynie , poza tym unika bezsensownych wrzutek i w przeciwieństwie do swojego konkurenta do składu próbuje wchodzic między obrońców
Kirm - 3/9 - man of the match , należy mu się aplaus na stojąco bo był dzisiaj prawdziwym motorem napędowym Wisły , jakiego jeszcze nie mieliśmy okazji oglądać , oby tak zawsze Andraż
Sobolewski - 3/8 - dzisiaj widziałem starego dobrego Sobola , który w pełni zasługuje na opaske kapitana
Garguła - 3/8 - ma papiera na dyrygenta Wisły , chyba za wcześnie go skreślono
Boukhari - 1/2 - niestety jedyny który według mnie w Wiśle przeszedł obok meczu , zasługuje na ławke i niech wchodząc z niej pokaże swoją wartość
Małecki - 4/8 - coraz mniej pyskuje ( chociaz i z tym nie jest idealnie ) , a coraz więcej biega , tak trzymać
Paweł Brożek - 2/7 - on jak i cała Wisła , pokazał że jest ' męzczyzna ' , dobry mecz
Wilk - 4 - jak dla mnie nie mógł sobie znaleźć miejsca po wejściu na boisko
oby te mecz był przełomowym momentem w tej rundzie , obrona niech się zgrywa na treningach , i może jakos to będzie
|