Tylko dzięki sędziemu i... Lechii remisujemy do przerwy. Czyli jednak mamy szczęście.
Ja mam tylko jedno [zn. dwa] marzenie na zimowe mercato: dwóch PORZĄDNYCH środkowych obrońców potrzebujemy NATYCHMIAST. Mogliby być to jacyś z naszej ligi- ograni w naszych standardach, bo z zagranicy to pewnie znów ściągniemy kogoś pokroju Bunozy. Po Chavezie też się spodziewałam zdecydowanie więcej... Co najgorsze: nawet na Clebera nie można liczyć, bo słabiutko przędzie po powrocie.
Nie będziemy wygrywać (ciężko będzie też remisować) jeśli nie będziemy mieć obrony!
Denerwuje mnie też to, że Sobolewski ma niepodważalną pozycje w zespole. Ja doskonale pamiętam nie tak dawne jego [bardzo] dobre występy, ale dziś jest słaby. O wiele lepiej się prezentuje[/ował] Wilk i nie rozumiem dlaczego nie może on wyjść w środku pola zamiast Sobola albo chociaż tego Boukhariego.
Dalej: gra Kirm, który potrafi zagrać, ale w reprezentacji. Aż się prosi żeby biegał tam Rios...
Podobnie jak wyżej: nie wiem jak oni chcą zapełnić stadion jak sprowadzają Bunozy i Nurdiny...
EDIT: To mi pan Radek odpowiedział.

Oby tak dalej. Ale spokojnie...