prezydent zginął w zamachu dokonanym przez Tuska i Komorowskiego przy udziale Putina i Rosji, że morderca z Łodzi był wynajęty przez rządzącą partię
funkykoval napisał(a):

|
Kaczyński nie zarzuca Partii Miłości czy konkretnie Tuskowi odpowiedzialności karnej, nie zarzuca, że w sposób bezpośredni są winnymi śmierci tych ludzi. Kaczyński mówiąc o odpowiedzialności - mówi o odpowiedzialności moralnej i politycznej..
|
Po co ty mu to w ogóle tłumaczysz. Albo masz do czynienia z jakim gimnazjalistą, albo z prowokatorem.
Nie mogę pojąc takich ludzi, W głowie mi się to nie mieści ,że ktoś taki istnieje na tym świecie . Mało tego ma czelność stanąć pod flagą z napisem HONOR.
K...a tak trudno to zrozumieć że jest coś takiego jak odpowiedzialność?
Jak ja tłumacze imbecylom od czterech lat żeby nie wkładać łapy w tokarkę albo inna wtryskarkę ,a debil i tak ją tam wsadzi to ja bekam za to, bo jestem majstrem i biorę ODPOWIEDZIALNOŚĆ za ludzi.
Tak samo minister obrony narodowej odpowiada moralnie , za to że się mu cały naczelny sztab roz.......ił za jednym zamacham. Ja na jego miejscu strzeliłbym sobie w łepetynę po czymś takim. On nawet do dymisji się nie podał. Dalej trwa tak jakby się nic nie stało. A Tusk udaje ,że tego nie widzi.