Wyświetl pojedynczy post
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2010, 08:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie ta akcja Legii to autentyczny śmiech na sali.Jak to ma być śmieszne to jest, tylko bardziej mnie kiczowatość tego śmieszy a jeśli to ma być na serio to tylko 'pogratulować'.

Żeby nie było - ja tez wolał bym by parchy się na tym torze kolarskim bujały a najlepiej by zrównać ten teren z ziemią i posypać solą by nic nie wyrosło, ale do łba by mi nie przyszło by demonstrować za tzw oszczędnością gdy u nas się buduje.

Zresztą nie czarujmy się - Polonia to takie parchy czyli mają sporo kibiców.Różnica jest taka że Legia nie dała im wyjść z pod buta czym zablokowała rozrastanie się ich.
U nas niestety wróg dawno już temu zerwał się z łańcucha(czy też uciekł z obozu) i w mieście jest jak jest.

Co nie zmienia faktu że jakaś sprawiedliwość musi być.Zbudowano Legii obiekt, powinni i zbudować Polonii - oczywiście mniejszy i tańszy ale jednak.
Jeśli dla was dysproporcja sił między Legią a Polonią jest taka jak między Wisłą a Cracovią to ja nie mam pytań po prostu. Ciekawe ilu z was się buja luźnie po Krakowie w barwach...zapewne większość.
Co do aspektów antystadionowych z naszej strony, to przerażające jest to, że robi się nam w Polsce druga Anglia. Dlaczego Legia przeszkadza Polonii? Niech mają nowy stadion, będzie ładniej w ekstraklasie! Polonia to nasz wróg a wroga trzeba zniszczyć. Na każdym polu. W dodatku wróg, którego jedyną bronią jest sprzedawanie legionistów na psach.
Co do tego ironizowania w kwestii nie ma Polonii w Warszawie to proponowałbym się wam wstrzymać do soboty bo nie daj boże jak przyjdzie mało osób, albo większość protestujących będą stanowić mieszkańcy Krakowa wyznania mojżeszowego. Powiedzcie też kolegom, żeby kos nie zabierali bo jak wam pały zrobią trzepanie, to wole nie myśleć co będzie w mediach, które tak demonizowały jeden widelec...
Odpowiedz cytując