Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2010, 00:39
Może się narażę kolegom po szalu, ale dla mnie ta manifestacja to jakaś tragifarsa. Tak samo pukałem się w czoło jak oglądałem relację z popisów protestujących kibiców ramię w radnymi z PiSu na Radzie Warszawy. Teraz jest już cacy, bo stadion wybudowany, a papcio Walter osiągnął swój cel i liczy pieniądze za bilety i karnety? Jakoś nie widać teraz głosów na forach i nie tylko, że mamy oddać komuś ten stadion, bo został on niesłusznie zafundowany Walterowi i jego świcie. Wtedy gdy ITI było wrogiem publicznym nr1 rozgrywano tą sprawę można powiedzieć, że politycznie, a obecnie stadion jest naszym upragnionym dobrem wspólnym i mało kto przypomina sobie, że o jego istnieniu i sprawnej budowie zadecydowała komitywa Waltera z HGW.

Sam mam ambiwalentne odczucia co do sensu powstania nowego obiektu na Konwiktorskiej, ale zważając na to że byłem na tym stadionie jakieś kilkanaście razy i mając w pamięci standard tego obiektu, a w szczególności jego zaplecza wolałbym, żeby w takim miejscu w Warszawie stało coś co ma ręce i nogi, bo nie przystoi, żeby w centrum kraju, który ma organizować za 2 lata ME drużyna z ekstraklasy grała na czymś takim. Nie wiem, czy nie ma w tej sprawie drugiego dna i nie chodzi o możliwość przejęcia gruntów przez Wojciechowskiego, ale nawet jeśli to owa manifestacja przyniesie efekt odwrotny, bo tylko da rozgłos Wojciechowskiemu i dziewczynom z Disco, o których już prawie słuch zaginął, bo jakoś przestali się chwalić w ostatnim czasie werbalnie i telefonicznie, że idą na majstra.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.10.2010 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując