mic napisał(a):

Glownie do drukowania (wystarczy czarny), tania w ekspolatacji. Nie potrzebuje jakis ....... typu wifi czy lcd
Jezeli roznica w cenie miedzy drukarka a urzadzeniem jest niewielka przy tych samych koszach zamiennikow, to lepiej urzadzenie, ale nie koniecznie.
|
Również polecam HP (osobiście mam 1020, które już cieżko znaleźć nowe) Zamienniki tonera są w cenach ok 40-80 zł na ok 2500 stron (oczywiście oryginalne kosztują ok 250 zł). HP (przynajmniej moja) mają tryb "econo mode" który zużywa mniej toneru do wydrukowania tekstu (literki są nieco cieńsze ale bardzo dobrej jakości). Najdroższy w eksploatacji drukarki jest papier (i oryginalne tonery)
Jot napisał(a):

|
Gdzie można wymienić miedziaki (1gr, 2gr, 5gr) na jakąś grubszą kasę? Zna ktoś jakieś sprawdzone banki, czy inne punkty w których bez problemu wymienią ? Wiem, że nie w każdym da się, dlatego szukam namiaru.
|
NBP, PeKaOSA, PKOBP tam powinni rozmienić. Teoretycznie w kazdym banku powinni rozmienić tylko trzeba ich ostrzec, ale w tych trzech bankach powinno być od ręki