Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2010, 22:26
Akcja wymierzona w wroga. Tyle.
Pokażcie poloniści/grocliniści jak zależy wam na nowym stadionie ilu was będzie? 50 to max? To Legia nie robiąc zbytniej reklamy manifestacji uzbiera ze 3 razy tylu ludu co wy.

Co do hipokryzji- śmialiście się, że nie było nas na derbach wywieszając ''jesteśmy zawsze tam'' (a wiadomo, dlaczego nas nie było). Ilu was było w Gdyni, może przypomnisz liczbę? To jest ta drobna różnica między nami. Wy umiecie tylko zamalować (nie przerobić na swoje) farbą nasze grafy i szybko spierdo**ć. Pamiętasz akcję jak twoi kumple uciekali samochodem przed legionistami? Gdzie się zatrzymali? Przed pałacem prezydenckim, żeby ich BOR i policja ochronił Albo sławne już wskazywanie palcami policji kilka lat temu, który jest z Legii i nie powinien wejśc na stadion. A potem się dziwicie, że jesteście tępieni w każdy możliwy sposób. Sami przyjeliście sporterke a teraz żalicie się na forach jak to ona robi wam na złość. To co, aż tak głupi byliście, że nie wiedzieliście co was czeka jeżdżąc z psem?

studio2 śmiech na sali? Sorry, ale kto jak kto, ale kibice Lecha nie powinni używać takich słów. Bo ja np nie wiem czy mam się śmiać z Lecha czy z Amiki?
Poza tym chyba rozumiesz czym jest metafora? Polonii nie ma w Warszawie, bo się chowają, nie zobaczysz ich w barwach po mieście (to o to chodzi, bo wiadomo, że istnieją, ale nie jest ich dużo).
Odpowiedz cytując