1q2 napisał(a):

|
Nie ma tak lekko, jak się idzie na wojnę to trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie teraz zgrywać wielce pokrzywdzonych.
|
Czyli jak napisałem - sami sobie zasłużyli, głupie pisiory. W tym momencie ja zakończę dyskusję, bo i tak do niczego sensownego ona nie doprowadzi. Z betonem się nie dyskutuje, beton powinno się po prostu omijać.
No bo gdybym chciał rozebrać Twojego posta na części pierwsze, zapytać o konkretne źródła - w chu roboty, nikomu nie potrzebnej. Już to przerabialiśmy.
Marszałek napisał(a):

|
A teraz pomyślcie co by się stało gdyby sytuacja była odwrotna. Jak sądzicie od razu byłaby delegalizacja, aresztowania,czy by z tym troszeczkę poczekali. W sumie mieliby carte blanche.
|
O, tu pojechałeś

Jak myślisz, czym zajmowałoby się PO, gdyby zabrakło chłopca do bicia w postaci PiS-u? Programem?
Tu nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, tylko żeby go gonić - ku uciesze debili śledzących te żenujące występy medialne.
Co zrobiło PO od czasu zwycięstwa w wyborach prezydenckich? Czym się zajmowało? Podburzaniem gówniarzy w "wojnie o krzyż"? Bezsensowną wojną z Kościołem ( bo każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że nie stać nas na porządny program walki z rakiem, na nowe kuracje hamujące choćby stwardnienie rozsiane, a mielibyśmy jeszcze niby mieć pieniądze na tak drogie i zawodne zabiegi )?