Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2010, 14:56
Ela napisał(a):Wyświetl post
jednakże to co obserwuje się od dłuższego czasu - ten cały zmasowany atak na PiS i jego prezesa a wcześniej i na Lecha Kaczyńskiego - pod byle pretekstem i w obrzydliwej formie - przechodzi ludzkie pojęcie.
A zmasowany atak na ludzi, na wszystkie nieprzychylne instytucje, prowadzony przez obu braci nie przechodziły ludzkiego pojęcia?Przecież to polegało zawsze na jechaniu po każdym kto ma inne zdanie i zarzucaniu im do tego jeszcze złych pobudek
Rozpoczęli wojnę z resztą Polski, to takie były i są tego efekty.Co Ty sobie myślisz, że plucie na wszystkich nieprzychylnych im dziennikarzy pozostanie bez echa?Sugerowanie że są niemcami, agentami, że chodzą na pasku służb, że są intelektualnym zerem - Myślałaś że to spłynie po wszystkich?
Nie ma tak lekko, jak się idzie na wojnę to trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie teraz zgrywać wielce pokrzywdzonych.
Oczywiście nie chodzi mi tu o to wczorajsze morderstwo bo to akurat jest tak jak pisałaś.Noszenie mini nie robi z Ciebie winnej gdy jakiś pojeb Cię zgwałci, tyle że żyjemy w takim świecie, że stajesz się wtedy bardziej podatna na reakcje osoby chorej psychicznie.
Podobnie jest tu - polityk mający pozycje, mówiący ostrym językiem, czasami wykluczający całe grupy ludzi, jest bardziej narażony na atak psychopaty niż reszta.

ps ja już dawno zostałem sklasyfikowany przez Jarka jako zomo i człowiek mały i marny pod każdym względem i tak został sklasyfikowany każdy jego przeciwnik i osoba inaczej myśląca.Nie ma u mnie nienawiści do niego ale jest niechęć i tak już pozostanie.Przykro mi.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.10.2010 o godz. 15:05.
94 - Allah Akbar!!