Wyświetl pojedynczy post
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2010, 13:44
FraMat, nie wygrasz, o Brożku już dużo ludzi dyskutowało z Wolfym, między innymi ja. Mimo totalnego braku kreowania gry przez Pawła jest uznawany za lidera drużyny, i basta. Brożek strzela bramki i asystuje tylko po kluczowych zagraniach od innych piłkarzy, co pokazuje post w moim podpisie.

niestety, z powodu rozmiarów trudny do przebrnięcia, stąd pewnie brak reakcji na postawione pytania.

A skoro Nawałka go zna, jak i cała liga, to może Szewczyka trza wystawiać. jego nikt nie zna, przecież ustrzeli hat tricka.

A, i tak, jest naszym najlepszym napastnikiem. Ale nie sztuka być lepszym od Boguskiego, Małeckiego czy Riosa, którzy tak naprawdę napastnikami nie są. A Brożek wcale nie musi swoją grą nadrabiać frajerstwa pozostałych parapiłkarzy, ja mam wręcz wrażenie że panuje ogólne przekonanie wśród kibiców i piłkarzy Wisły, że to nowi powinni byc zajebiści, ciągnąć grę i dzięki temu ukryć w tłumie obecnych tu wcześniej parapiłkarzy. Co z tego że są darmowi albo ze statusem perspektywicznych, to od nich wszyscy wymagają ciągnięcia miernot za uszy do góry.
Odpowiedz cytując