Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2010, 13:12
Cytat:
Czym sie rózni od nich Korwin na którego głosowałeś
Moim zdaniem rozni sie kilkoma rzeczami. Po pierwsze mowi cos o polityce gdzie podczas ostatniej kampanii tacy kandydaci jak Kaczynski czy Komorowski woleli pieprzyc jakies banialuki zamiast mowic jak ratowac kraj, co zmienic abysmy nie byli druga Grecja. Owszem masz racje, Mikke tez lubi dorzuci do pieca niemniej uwazam ze jesli takie partje jak PiS, PO mialy juz swoja szanse, rzadizly juz krajem i nie zmienili nic na lepsze to po prostu kazde rozwiazanie rozne od tych partii daje jakas nadzieje. Mysle PiS, mysle PO i wiem ze dlaej bedzie zle, wiem ze nic sie nie zmieni, wiem ze dalej beda klopoty w kraju. Mowie Mikke mam chociaz promyk nadzieji ze cos sie zmieni, ze nastapi jakis przelom.

Jesli uwazasz ze polityka polega na tym aby nie zjamowac sie krajem tylko w debatach rozdawac jabka i mowic o dupie marynie to ok. To jest Twoj poglad nie bede Ci nic do glowy wkladal ale jak na moj rozum to jesli dalej tak pojdzie to wlasnie zostaniemy druga Grecja w niedlugim czasie. Wiadomo jak jest, w kraju bieda, wszedzie nedza, jesli jakos tego sie nie zmieni to bedzie coraz gorzje i wreszcie ludzie wyjda na ulice, do tego taka nedza jak jest teraz sprzyja temu aby zdesperowany czlowiek ktory juz ma wszystkiego dosc wyszedl na ulice i wpakowal kule w leb jakiemus politykowi. Mysle ze gdyby ludzie zyli sobie w szczesciu i bogactwie to by mieli w 4 literach tych politykow ale jesli w kraju jest bieda to jeden postanowi sie powiesic bo juz nie ma sily tyrac na rodzine 24h na dobe, inny zabije polityka bo ma taki kaprys a za jakis czas tysiace osob wyjdzie na ulice zeby upomniec sie o swoje prawa
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.